Zor durumdayım kafam karışık Ne yapayım?

3 yıldır beraberiz. Bu 3 yılda özel gün dışında hiç heddiye almadı. 2 yıl boyunca her gün gül dükanının önünde keçti, keçtik hep söyledim çok güzel güller diye en son Ben ısrar ettim 1 tane gül aldı. İsrar edince de 1 tane gel kaç Lira biliyormusun öğrenci adamım Ben diyordu. Ben çok üstüne gitmedim. Özel gün hariç hiç içinden gelerek hediyye almadı. Çevremde toksik ilişkiler görüyordum onlar bile bizim gibi değildi. Sorunmu olsa due Ben hall ederim demedi. Sen yaparsın inanıyorum Sana dedi. Yemek yerdik bazen Bende ödemesine yardım ederdim. Ama bana ihanet etmedi güzel laflarlar söyledi. Aşkla baktı. Bende sevdim ama kendimi kadın olarak hiss etmiyorum aramızda 2 saatlik yol var hiç gelmedi arabam yok dedi ve ya sizin sokağa gelirsem sormazlarmı Sen kimsin diye Ben sorun yok dediğim halde gelmedi. Ben olsam giderdim. Konu evliliğe gelicek. Doğal olarak Ben senin köyünde yaşıyamam diyorum "seven her şeye katlanır" diyo birazda kendisi tembel onu yap bunu yap daha çabuk olur diyorum dinlemiyo ama sonunda da benim dediğime geliyor. Arkadaşlar Ben ne yapayım?

Zor durumdayım kafam karışık Ne yapayım?