Ben 9 aylık evliyim eşim kafadan doldurulabilen birisi kaynanamla altı üstlü evimiz. Kaynanam ne zaman bişey olsa yukarda biten bi insan aşağıda sıkıldım deyip yukarı gelip ortalığı karıştırıp gider. Zaten ben daha bi haftalık evliyken geldi oğluyla beraber yattı sarmaş dolaş ben de koltukta yattım. Görümcelerim zaten ayrı.9 aydır eşim beni baş başa bi yere çıkarmamış bi yere giderken hep annesini ablasını peşimize alır. Sevgililer gününde bile durum aynıydı ablası falan işte. Yolda gidiyoruz beş aylık karnım hamileydim o zamalar ablası da hamileydi ablasına benim yanımda diyo ki abla tüm kızlar benim önüme bakıyo ablası da diyo ki tut da üstüne onları şemsiye yap. aradan bi süre geçti ablası doğurdu doğumuna gittim ama hamileliğim sürekli kanamalıydı düşük riskim vardı sancılanıyodum sürekli eşime dedim sancım var diye şimdi senle mi uğraşıcaz diye surat etti. Neyse sancı falan boş ver dedim ama belim çok kötü ağrıyordu. Ertesi gün de duştaydım eşim hadi ablamın yanına gidelim dedi ben de duştayım bi saat sonra gidelim dedim vakit geç oluyo falan diye söylendi sonra annemle giderim sen ne halt yersen ye dedi tamam dedim gitti sandım çünkü aşağı indi sesi geldi yani. Neyse duştan çıktım bi baktım içerde müzik açmış bi klip kızı izliyo işte geç önümden falan yaptı ben de üzerimi giydim bi baktım sinirle geldi beni dövmeye başladı ben bebeğimi korumak için merdivene geçtim ama çok kötü ağlıyorum geldi kolumdan çekiştirmeye falan başladı bu seferde bu evi temizle diye (kahvaltı bulaşığı vardı mutfakta sadece) sonra ben kalktım ağlıyodum hala yürü aşağı in orada zırla dedi ite kalka beni aşağı indirdi ben peçete almak için yan odaya geçtim o da içeri girdi dövdüm dedi kayınbabam da iyi yapmışsın buna kötek atmalısın seni ezer dedi. İçeri girdim bana bir sürü laf saydı bi yere yakışmıyosun falan filan git yukarıyı temizle dedi kaynanam da geldi benle bana kovayı aldım döktüm sonra da hastanelik oldum düşük yaptım 2 çocuğumu daha çok şey var da buraya sığmıyor...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
burada şikayet edecegine ayril. Bebeğin düşmesi bu durumda daha hayirli yol yakınken bu yanlis evliliği bitir.
Ben de böyle düşünüyorum
Allah kolaylık versin
Senin kocayı görünceyi annesini güzel bir meydan dayağı gerekiyor
Ayrı eve cıkmayı deneseniz
Neyle çıkıcaz
Gerci cıksan da değişmez gibi sana karşı sevgi saygı hic bir şey yok bence o adam da ama neden halen onun yanındasın
Ayrılmayı düşünüyorum zaten annem de kabul ederim seni diyo zaten
O zaman cok iyi kendinize güzel bir hayat kurun Bir iş bulun calışın bence
Kendi ayaklarım üzerinde durup hayata karşı savaşmış olurum böylece
Kesinlikle ve en önemlisi kendinizi cok iyi hissedersiniz
Kendi çöpümü atmaya bile çıkamıyorum böylesi daha hayırlı olur
Yani durum bu noktaya geldiyse bence tekrar cocuk mevzusu olmadan derim cünkü cocuk olunca bişiler daha zor olur
Ablası telefonda söylerken duydum zaten sen gel karın gelmesin onu sevmiyoruz dedi ablası
Oda bu lafın üzerine snei götürmedi mi yani
Ve ablası bu lafı şöylediği halde bu gün geldiler eşim aşağı indi dedikleri gibi oldu o gitti ben gitmedim beni görmek istemiyolarmış güya seni sileni ben de silerim diyodu
Demekki demekle olmuyormuş bence sen kararını ver degerli hissetmen için söylüyorum kendini
Kötü biri de değilim ama gerçekten artık dayanamıyorum
Bunu yapmak seni kötü biri yapmaz ki sonuçta Bi ömür ve bir hayat sürecek bir şey İcin Bi karar alıyorsun
Konuşmaya çalışıyorum olmuyo bir sürü küfür etti zaten televizyonu mu dinliycekmiş beni mi dinliycekmiş beyfendi kalk defol git dedi kovaladı beni az önce
Hımm üzüldüm cok özür dilerim ama özel bir şey sorcam sakıncası yoksa Bi mesaj atabilir misiniz konu ile alakalı özel bir soru
Ben bazı şeyler düzelir mutlu olurum diye çabaladıkça her şey elime yüzüme bulaşıyo ya
Sizin anlıyorum hayat maalesef bazen böyle yüzünü gösteriyor
Tamam ettim
Senin kendi ailen yok mu? Uzaklaş bu aileden sen.
Geçen bayram da aradı eşim size gelicez dedi sen gel eşin gelmesin onu sevmiyoruz dedi
Annesi beş dakika gitsem eşimi dolduruyo annem gel kızım kabul ederim seni diyo ama yuva yıkmak kolay değil gerçekten
Böylesi yuva gerçek bir yuva değil.
Evet farkındayım insan kendi evinde huzurlu olur rahat giyinir ben de kaynanam gelir diye rahat olamıyorum
Allah sabır versin kardeşim
Boşan, şikayet et, tazminat davası aç...
Boşanıcam zaten
Darp raporu al, olaya şahit olanları şahit listesine yazdır ve tazminat davası aç. Para alıp basarsın tekmeyi..
Ayrı eve çıkın
Düşünün iyice
Boşan gitsin bence