Böyle şeyler hep bir anlık öfkeyle olur zaten. Asla kabul etme geri adım atma. Bir psikoloğa gitmeli kesinlikle. Bir dahaki öfke anıda ne olacağını kim bilebilir ki?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Boşanmak son çareniz olsun bence biraz zamana bırakın hatasını anlayıp özür dilerse ne alâ
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şiddet uygulaması yanlış
Çocuk var mı
Affetsende o şiddettin bir cezası olmalıKendini biraz geri cekmelisin affetsende
Ne gıbı Bı cezası mesala
Ufak cezalar
Daha önceki gibi gülümseme
Çay istiyorsa kendin yaparmisin bende yorgunum de
Vb..
Yaşlar kaç
Esine ayrı bir aile olduğunuzu anlaması için uğraş yorumdan okudum ailesine para gönderiyormus
Suc sadece kocandamiydi? Sen de suc yok muydu.. bi an ofkeyle olmus olabilir.. hemen bosanip yuva mı yıkılır?
Tabı bende üzerine gıttım biraz sonra öfkeyle oldu
O zaman ofkesine yenik düsmus demek ki.. sonucta bir yiva kolay kurulmuyor.. kolay da yıkılmaması lazım
Taviz verme sürünsün bidaha böyle birşeye kalkışamayacagini bilmezse bu nasılsa affetti diyip tekrarlayabilir böyle birşeyi kabul edemezsin
Böyle şeyler hep bir anlık öfkeyle olur zaten. Asla kabul etme geri adım atma. Bir psikoloğa gitmeli kesinlikle. Bir dahaki öfke anıda ne olacağını kim bilebilir ki?
Boşanmak son çareniz olsun bence biraz zamana bırakın hatasını anlayıp özür dilerse ne alâ
Boşan yani söylemesi kolay tabi ama affedince yüz bulup daha fena oluyorlar
Neden oldu peki, eşiniz şiddete meyilli biri mi?
Bilmıyorum ama çok öfkelenince oluyo daha öncede tokat atmıştı affetmiştim bende sinirli biriyim sakın kalamıyorum. Üzerine gidiyorum Yanı
Öfkesi genelde olup olmadık nedenlerden dolayı mı oluyor
Ben bir şey den şikayet etsem öfkelenıyo
Peki sizin şikayet ettiğiniz durumlar haklı bir sebepten dolayı mı oluyor? Örneğin, çoraplarını kirli sepete atmaması gibi.
Ailemi eleştiriyor genelde vede parasını ailesıne gönderiyor istiyorlar onlar düğününü bile yapmadılar bu yuzdn kızıyorum
Demek hala ailesinden kopamamış evliliğin ne olduğunu dahi idrak edemeyen bir vaka. İlişki terapistine gitmenizi tavsiye ederim
Ayrıl sana vurmaya hakkı yok hadsiz
Tepkini koymasan hep daha da fazlasını yapacktır
Bunu burada mı soruyorsun mk
Ne için kavga ettiniz?
Ya vurmak ne cahil bi toplum
bayana el kaldırırmaz sıddet varsa bosanacan tabı
cocuk varsa bosanma cocugunu dusun
Çocukla evlılıgın alakası var mı
var olmazmı sız bosanınca cocuk arada kalacak olan cocuga olcak benım dusuncem boyle
Çocuk yok şuanlık
cocuk yoksa ıyı cunku bıkere el kaldırdınmı devamı gelır ınsallah gelmezde devamı senın dusuncen ne ıcındekı ses ne dıyo
Boşan böyle insanla yaşanmaz aynı evde
Ama bıdaha olmuycak dedı aslında benım de hatam var çok üstüne gıttım
Sen bilirsin ben bişey diyemem
Yarin yine ayni olur
Yine yaparmı Yanı bende bundan korkuyom
Bilere yaptysa dewami gelir
Siddeti affetmem ben
Boşaaaaa
Saygısız birisi yol ver
Bosab hemen
Neden
Neden mi iyi misin sen