Ne yapmam gerekiyor kafam çok karışık?

Merhabalar 2 gün önce Instagramdan birisiyle konuşmaya başladım. İstek attı ertesi gün fotoğrafimi beğendi akşam mesaj attı biraz çekiniyorum dedi ters tepki verirsin diye. Gayet sakin karşılık verdim güzelce konuştuk. Ertesi gün sabah günaydin mesajını ben attım 12 gibi kendisi "ne günaydını tünaydı" dedi. Neyse dışarı çıktım çıkarken de ona fotoğraf attım merak ediyordu beni çünkü öne çıkanlarim onda ilginç bir sekilde gözükmüyor. Attığım fotoğrafta sadece üzerimdeki gömleğe yorum yaptı halbuki sadece omuz kısmı gözüküyordu. O da dışaridaydi ben de ikimizde birbirimizden karşılık beklemisiz en sonunda o attı. Dün de misafir vardi. Ve de kendisi hasta olmuş. Ben de ona neredeyse her saat başı mesaj attım. Nasıl oldun iyi misin diye o da dedi ki seni görsem iyi olurum. Zaten misafir vardi kendimi güzel hissetmisken atıyım dedim. Anlık mi diyr sordu. Ve sadece güzel dedi. Bende üzüldüm bu kadar mı dedim kız arkadaşlarim bile daha güzel yorum yaptılar. O da ilk kız arkadaşlarjma attım diye trip atti. Halbuki bunu bütün kızlar atar. ilk onaylanır arkadaşları tarafından sonra çocuğa atarlar. Bemde ona kalbimin çok kırıldığını söyledim. O da sadece " bana garip geldi sen bilirsin" dedi. Bende peki dedim. Bir gün oldu o mesajı göreli ne ben mesaj attım ne de o. Ve de yarın bulusalim diye ilk günden plan yapmıştık. Ne yapmam gerekiyor
Ne yapmam gerekiyor kafam çok karışık?