Ne yapmalıyım çok karışık kafam?

Benim 1. dönem beğendiğim bir çocuk vardı ve arkadaşlarım sayesinde snapden sadece iki gün konuştuk birinci gün o kadar iyi anlaşmıştık ki mükemmeldi sohbetimiz ama ikinci gün o ders yaparken yazdım ama ders yaptığı bilmiordum ve bana sınavım var ve sana zaman ayıramam gibisinden cümleker kurdu ve bende yazmadım ve arkadaşlıktan çıkardı böylece iletişim bitti ama okulda sürekli sürekli baktı arkadaşlarına anlatmış bütün hepsi beni biliyor hatta bi arkadaşı biz arkadaşımla gezerken bizden laf almak için peşimizde gitmişti ne duyarsa hemen gidip ona yetiştiriyordu çocuk benim hakkımda herşeyi biliyor bi keresinde okula giden yolumdan benimle karşılaşmak için gitmiş kendi yoluna çok ters bi yoldu ara tatilden sonra ben umursamamaya başladım bu sefer de sürekli rüyalarıma giriyor 2 rüya görüyorsa 1 tanesinde kesinlikle var bu aralar karşılaştığımız sürece uzunda gözümün içine bakıyor tek yaptığı bu yani brnüm mi adım atmamı bekliyor ne ima etmeye çalışıyor anlamıyorum nasıl davranacağımı da bilmiyorum uzun oldu biraz ama lütfen bana bi yol gösterin
Güncellemeler
+1 yıl
olur
Ne yapmalıyım çok karışık kafam?