İlk sevgilimdi 20 yaşındayım henüz onu o kadar sevdimki.önce terketti beni sonra tekrar konuşmaya başladı benle sonra brden bir baktım biriyle sevgili olmuş şok geçirdim.7 ay oldu ayrılalı unutamıyorum hiç bir şekilde, travma geçirdiğim için baş dönmesi yaşıyorum doktor üzüntün geçene kadar böyle dedi. her gün ağlıyorum. herkes peşinde o kadar kişi var yeni biriyle tanış diyorlar yapamıyorum kimseye güvenemiyorum. tavsiyeniz var mı arkadaşlar? Mübarek günlerin hürmetine çok mursuzum 😔
Cevabın nedir?
- +1 yıl
nasıl bir acı olduğunu bilirim çünkü yaklaşık 2 ay önce ilk sevdiğim adam tarafından terk edildim. şehrimi dahi değiştirdim. ama anladım ki kaçmak fayda etmiyor. kendinle yüzleşmelisin. onu sevdin, biliyorum. kimseye o kadar değer vermedin ve bundan sonra da hiç kimseye öyle değer vermeyeceğini düşünüyorsun, biliyorum. ama şöyle düşünmek lazım. bu adamla tanışmadan önce de böylesine aşık olabileceğini kim bilebilirdi ki? hayatın karşına ne zaman ne çıkaracağı belli olmaz. belki bir gün sonra, belki üç ay sonra, belki de 1 yıl sonra. doğru kişi illa gelecek. ve o gün geldiğinde aslında belki de ona hiç değer vermediğini fark ediceksin. çünkü doğru adam geldiğinde hiç kimseyi öylesine büyük bir aşkla sevmiş olmayacaksın.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben nedense inanmıyorum karşıma birinin çıkacağına
En İyi Cevaplar
İlkleri bir çırpıda silip atmak zordur. Ama hayat her zaman insanın karşısına doğru olanı çıkartmıyor. Her yanlış da bir sonrakinin durumu doğuracağı anlamına gelmiyor. Yapman gereken tek şey korkunla yüzleşmek. ''Kendine '' yeniden bir şans ver. Cesur ol. Ama aşkın büyüsüne kapılma dediğim gibi hayat her zaman doğru olanı vermiyor.
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben onun ilki değildim ama ilk ciddi düşündüğü kişiydim çevresine hep böyle demiş ama yapamadı eğlenmek şstiyordu o 😔
- +1 yıl
Ben onunla demiyorum ki zaten. Ve sana şunu söyleyeyim bir bayan için ilk erkek olmak mümkündür. Yalnız bir erkek için ilk bayan olma ihtimali sadece 15-18 yaşları arasında mümkün olur. O sebeple buna takılma. Ayrıca hem sana hem çevresine senin hakkındaki düşünceleri ile yalan söylemiş baksana. Öyle olmasa bu durum yaşanır mıydı?
- Soran+1 yıl
Ya benimle oynamak istemedi çünkü o eğlence için gelmişti ben evine gitmedim samimide olmadım temiz kızdım ama o temiz kızdan çok eğlenceli kız arıyor istediğini yaşayacağı yoksa kavga bile etmezdik hala çok değerli olduğumu dile getiriyordu
- +1 yıl
Eee ne değişti. Söylemek istemedim ama kusura bakma. Adam senden beklemiş düpe düz. Bakmış sende o yok. Çevresi dahil seninle evlenmeyi düşündüğünü söylemiş. Sana değerli olduğunu söylemiş. Velhasıl kelam evlilik düşünen bir adam eğer harbi bir neden yoksa ortada bırakıp gitmez. Giden geri geliyor konuşuyor ve bir bakıyorsun farklı bir sevgili var ortada. Eee şimdi de senin duygularınla oynadı. Eğer bu sırada yeniden başlamış iseniz seni aldattı. Değiyor mu bu durum bu kadar üzülmene
- Soran+1 yıl
sonra tekrar olmayalım dedi çünkü farklıydık işte onun beklentilerini karşılayamazdım o henüz evlenmeyi düşünecek olgunluğa erişemedi. yeniden başlamadık aldatma olmadıda zaman ver dedi ama olmaz bizden dedi ona güvenmediğim için saçının teline zarar vermezdim sen güvenmedin diyip bahane üretti ama o kadar güzel günlerimiz oldu ki unutamıyorum başkasıyla olması beni kahrediyor
- +1 yıl
Ya bacım bak yaşım 33 ama hala ben de ilk sevgilimi unutamıyorum. Bu yaşıma kadar da onun gibi birini bulamadım için evlenmedim. Bizim ayrılık sebebimiz de öyle dalgınlık kalp kırıklığı yüzünden olmadı. Ailesi memur olduğu için memlekete tayin aldılar. Bir yıl telefon ve arada buluşarak teselli olduk. Lakin bir talibi çıktı akraba denecek kadar yakın. İstemiyorum dese bile verdiler. Ama ben hala aşka küsmedim. Çünkü aşkı öğrendim. Ve hayat devam ediyor. Dünyada her canlının bir eşi vardır. Ama ''Evlenene kadar bıraktım aşkı meşki asla kırılmak istemiyorum bu yüzden'' gibi bir düşünce yanlış.
- Soran+1 yıl
Bence doğru çünkü daha fazla insan daha fazla kalp kırıklığı benzer acıları yaşamak asla istemiyorum.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evlenen kadar bekle ve ders cikar bu yaptigin hatadan... sevgili edinmek bosuna gunah degil sonra aci ceker insan iste. Bosuna haram sevdadan iyidir, helal yalnizlik dememisler. Gecmis olsun.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkürler benim düşüncemde bu yönde
- Cevap sahibi+1 yıl
birsey degil, ne mutlu oyleyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
Giden dönermi? Dönsede kalırmı muamma o yüzden daha gençsin hayatına bak kimse senin kadar değerli ve önemli değil bunun bilincinde ol
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Dönmeyecek biliyorum ama hala içim acıyor
- +1 yıl
Zamanla geçer ya takma kafana bu kadar herşey için daha çok erken
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Evlenene kadar bıraktım aşkı meşki asla kırılmak istemiyorum bu yüzden
- +1 yıl
Yok öyle bir memleket merak etme biri çıkar karşına büyük konuşma
- Soran+1 yıl
Çıkarda evlilik şçin çıkarsa amenna yoksa istemem
- +1 yıl
Başka ne icin karşına biri çıkacak ki
- Soran+1 yıl
Yani eğlence için gelenler bana göre değil
- +1 yıl
Sen de o kadar saf değilsin herhalde beklentilere göre değil beklentilerine göre birini sok hayatına
- Soran+1 yıl
Ben saf olmasam onu hayatıma almazdım 😔
- +1 yıl
Saf olduğunu bile bile niye saflık yapar ki insan
- +1 yıl
kolay kolay sevemezsin belkşde hiç sevemezsin ya da ben hiç sevemeyecegimi düşünüyorum
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Daha öncede sevmiştim ama platonikti sevip ayrılmak çok zormuş
- +1 yıl
Allah kurtarsın zor gercekten cok zor
- Soran+1 yıl
Fiziksel olarakta etkilendim sürekli baş dönmesi bazende bayılma üzüntüden osikolojik yardım düşünüyorum 😔
Bende birdaha sevmeyeceğim Sevsemde açılmicam. Acı çekmek istemiyorum ağlamak istemiyorum artık. Kalbime zincir vurdum
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Daha 18 yaşındasın...
- Soran+1 yıl
Karamsar olma bu kadar
- Soran+1 yıl
Geçecek umarım sabret karanlık olmadan aydınlık olmaz
- Soran+1 yıl
Amin cümlemize
- +1 yıl
Bul kendi kafana göre birini. Değmez böyle yıpranmaya.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yabulmak mesele değil ki ama o da terkedecek oda gidecek o da kalp kıracak bir darbeyi daha kaldırır mıyım bilmiyorum
- +1 yıl
Bende korkmustum ama kasarlaniyosun bir zaman sonra 1-2-3-4 boyle uzuyo 5. De olsa farketmiyo
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok 20 yaşına kadar hayatıma kimseyi almadıysam bu saatten sonrada almam evlenene kadar beklerim artık
- +1 yıl
Sana samimi soyliyim. Evlenecegin kisiyi bekle baska kimse olmasin. En iyisi. Insan yipranarak ogrenemiyo. Kalbine surekli bir leke atiyosun.
- Soran+1 yıl
Kesinlikle bir daha kırılmak mı tövbe
- +1 yıl
;))))
- +1 yıl
o Erkek Deilmiş Tam bir İt miş K. b ama erkek dedin adam ne olursa olsun aldatmaz biz onlara yavsak deriz !
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Aldatmış sahılmaz ayrıydık normal konuşuyorduk barışma mevzusy açıldı düşünmeliyim dedi sonra biriyle sevgili olmuş
- +1 yıl
işde o yavşak bana göre aldatan erkek kizları en kötüsüne nasıl o* diolar erkeğin aldatanı bizde onun misali !
- Soran+1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
sende o iti takma ya sen yoluna bak
- Soran+1 yıl
Çok içim acıyor ya çokk
- +1 yıl
başka aşklara dal belki kendine göre birini bulursun :) bizde manita arıoz millet manitasını aldatıor şerefsiz insanlar işde...
- +1 yıl
ilk sevgili doğal yani unutursun gelip geçerr
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Unutamıyorum her gin acı çekiyorum yalvarıyorum Allaha 😔
- +1 yıl
yaşadım biliyorum. cidden zamanını bilmiyosun ama geçiyo. kaç yıllık ilişkim bitti çocuk evli şu an sen düşün
- Soran+1 yıl
Hadi ya o da evlenir kesin o kızla 😔
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
benim 3. defa oluyor zamanla unutursun
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim asla 3. cü olmaz artık
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sevme boş ver
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sevemeyeceğimde haralde
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz