Bilmiyorum nedendir ama birine aşık oluyorum kalbimi çok kıran birine korkuyorum tekrar kırılırmıyız diye
Cevabın nedir?
- +1 yıl
yav ol aşık mk daha çocuksun ya o korkma yaşına gelmene var daha.
15 Yorumla- +1 yıl
Aşık olmak güzel bir şey evet ama biz çok kırdık birbirimizi o beni ben onu o olur dese olmaz diyemiyorum ama yine bir şey olucak diye ödüm patlıyor
- +1 yıl
peşinden git. bu devirde aşık olmak kolay mı lan. gece gece hüzünlerdeyim zaten sinirlendirmeyin :'(
- +1 yıl
Çok istiyorum olsun inşallah bu sefer olur 😞
- +1 yıl
bana da dua et bilader. hiç umudum yok ama ne yapıyım belki ben de bulurum bir aşk ilerde.
- +1 yıl
Herkesin vardır nasibi bulmak mesele inşallah buluruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Aşık olmaktan korkabiliriz yani öyle bir duruma düşmek istemeyiz o acıları birdaha yaşamak istemeyiz. Normaldir bu ama karşına başkası çıkınca ve ona aşık olduysan yapacak bir şey yok.
Ben mesela aşık oldum kızın sevgilisi vardı ve beni okulda rezil etmek istemişti etti de yani sınıfta, boş gereksiz tripler atardı. 2 sene sonra başka birisine aşık oldum ama o zamanlar dediğim gibi korkuyordum aynı olayı yaşayacağım diye. Ama aşık olunca bir şey yapamazsın. Sonra kıza açıldım. O ilişki falan istemiyordu o aralar ve sadece konuştuk. Ben bir yanlış yaptım bir gün veya yanlış demeyelim de onun beğenmedi bir davranışta bulundum ve aşk boşa gitti.
Aşk güzel şeydir ama o kadar da zor.00 YorumlaNormaldirKalbimizden bir parça koparıp kaçıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Koparıp kaçmıyor yine geliyor bir şekilde enteresan bir döngü var
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olma olma bosver bir hevesle kalkisiyorsun sonrasi yine husran
00 YorumlaKırarlar tekrar tekrar kırarlar
10 Yorumla- +1 yıl
Zor ya biliyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Hemde nasıl çok katı kuralları olan köşe kapmaca gibi
- +1 yıl
Olmayıver o zaman.
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmediğim bir şekilde çekiliyorum kaçıyorum konuşmuyorum yine çekiliyorum bir şekilde yine denk geliyoruz :/ olsa bozulmasa çok güzel olur ama oluyor bozuluyor
- +1 yıl
Yine kırılırız
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar