Aşk İlişkileri Tekrar aşkı bulamamaktan çok korkuyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çok moralimi bozuyor bu konu , bazıları ciddiye almayacak ya da bana kötü bakavak belki ama, paylaşmak istedim bu derdimi Tekrar aşkı bulamamaktan çok korkuyorum? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
rovingeye48 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Zaten yasanan yalan dolan iliskilerden dolayi bu korku ve endise ne kadar yasayip biterse o derece artar bu evliligede ayni sekilde seye gelmek istiyorum kisaca zina harama inancli olsanda olmasanda bu bariz bise yani 0 0 Yorumla
LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=j8OjXywkU18O zaman bu şarkı sana gelsin.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkür ederim Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Neden bulamayasin ki? Bence hayatta her şey mumkun bi bakmissin aaa askin ta icindesin 0 0 Yorumla
budahaneki Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Aşkın ne zaman nerde karşına çıkacağı belli olmaz sen onu arama o seni bulsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bulamıcaz gibi bulsam hemen evlenicem ama çok zor be bu dönemde sanırım 0 0 Yorumla
aforizmalı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Aynı korku bende de var ayrılıklar travmalara yol açıyor ama düzeleceğini umuyorum inşallah en kısa sürede geçer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah buluruz tekrar ikimizde Yorumla
Kor-ateş Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben tekrar bulacağımı düşünmüyorum, o hissi tekrar yaşamak çok uzak gibi 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,3b cevap paylaştı. Korkmadigin kalbini açık tuttuğun sürece illaki bulursun 0 0 Yorumla
Kafasikarisiksey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Bulamiyacaksin cunku taze bitti ablam be😂 bu devirde ask mi kaldi deger vereni gordugun an hop evlen 0 0 Yorumla
bubirenkaz Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı. hayattaki tek gayen ve beklentin bu mu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet ben tekrar doğmayacağım. Yorumla bubirenkaz +1 yıl evet o yüzden daha anlamlı şeyler peşinde koşmalı Yorumla Soran +1 yıl Daha anlamlı bişey yok Yorumla bubirenkaz +1 yıl aşkı yakalamak ve ölmekten mi ibaret her şey Yorumla Soran +1 yıl Sizce neden ibaret? , anlamlı dediğiniz seyler nedir Yorumla bubirenkaz +1 yıl bana göre geriyedönük anlamlı bir iz bırakmaktan ibaret her şey Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aşk iyidir doğru olanı bulana kadar devam 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ya bulamazsam. Yorumla Sortieee +1 yıl Mantık evliliği yaparsin Yorumla Soran +1 yıl Mantık evliliği çok kötü bence insanı mutlu edemez Yorumla Sortieee +1 yıl Aşkı ara , yaş kaç? Sevgilin de yok gibi Yorumla Soran +1 yıl 23 , yok Yorumla Sortieee +1 yıl Yaw gençsin daha :) yeni mi bitti sevgilinle Yorumla Soran +1 yıl Bilmem bitti gibi. Yorumla Sortieee +1 yıl Hayırlısı 🙏🏿🙏 başla erkek bak Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Benimde en büyük korkum bu 0 0 Yorumla
chnyldz266 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl konuşmak , dertleşmek istersen beklerim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç defa aşık oldun daha önce? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 kere olduğumu sandım ama geçti , şimdi ya yine oldum ya da sanıyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani şu anda bir aşkın içine girmek üzeresin Yorumla
sedat1aslann Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Daha iyisini bulacaksın emin ol 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşAllah Yorumla sedat1aslann +1 yıl Ara bak etrafına. İnsan bazen gözünün önünü görmez Yorumla
Pinokkyo Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl bulamazsın zaten 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Pinokkyo +1 yıl aşk sadece 1 kere olursun. sonra büyürsün hayatına başkalari girer ama bu sadece yanlız kalmamak içindir .. ama aşk tek seferlik bunu unutma Yorumla Pinokkyo +1 yıl eskiden sadece aşık olduğum insana seni seviyorum derken. şimdi onu kaç kişiye dediğimi unuttum Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bulursun 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Buldun mu hic 0 0 Yorumla
buradaişsiz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl bulursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umarım , sağol negatif olmadığın için Yorumla buradaişsiz +1 yıl sen buraya bakma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Zaten yasanan yalan dolan iliskilerden dolayi bu korku ve endise ne kadar yasayip biterse o derece artar bu evliligede ayni sekilde seye gelmek istiyorum kisaca zina harama inancli olsanda olmasanda bu bariz bise yani
O zaman bu şarkı sana gelsin..
Tesekkür ederim
Neden bulamayasin ki? Bence hayatta her şey mumkun bi bakmissin aaa askin ta icindesin
Aşkın ne zaman nerde karşına çıkacağı belli olmaz sen onu arama o seni bulsun
Bulamıcaz gibi bulsam hemen evlenicem ama çok zor be bu dönemde sanırım
Aynı korku bende de var ayrılıklar travmalara yol açıyor ama düzeleceğini umuyorum inşallah en kısa sürede geçer
İnşallah buluruz tekrar ikimizde
Ben tekrar bulacağımı düşünmüyorum, o hissi tekrar yaşamak çok uzak gibi
Korkmadigin kalbini açık tuttuğun sürece illaki bulursun
Bulamiyacaksin cunku taze bitti ablam be😂 bu devirde ask mi kaldi deger vereni gordugun an hop evlen
hayattaki tek gayen ve beklentin bu mu
Evet ben tekrar doğmayacağım.
evet o yüzden daha anlamlı şeyler peşinde koşmalı
Daha anlamlı bişey yok
aşkı yakalamak ve ölmekten mi ibaret her şey
Sizce neden ibaret? , anlamlı dediğiniz seyler nedir
bana göre geriyedönük anlamlı bir iz bırakmaktan ibaret her şey
Aşk iyidir doğru olanı bulana kadar devam
Ya bulamazsam.
Mantık evliliği yaparsin
Mantık evliliği çok kötü bence insanı mutlu edemez
Aşkı ara , yaş kaç? Sevgilin de yok gibi
23 , yok
Yaw gençsin daha :) yeni mi bitti sevgilinle
Bilmem bitti gibi.
Hayırlısı 🙏🏿🙏 başla erkek bak
Benimde en büyük korkum bu
aşka tekrar inanç gerek
Bulamayacaksın zaten.
konuşmak , dertleşmek istersen beklerim.
Kaç defa aşık oldun daha önce?
1 kere olduğumu sandım ama geçti , şimdi ya yine oldum ya da sanıyorum.
Yani şu anda bir aşkın içine girmek üzeresin
Bende valla iyi yapıyoruz bence
Daha iyisini bulacaksın emin ol
İnşAllah
Ara bak etrafına. İnsan bazen gözünün önünü görmez
bulamazsın zaten
Neden
aşk sadece 1 kere olursun. sonra büyürsün hayatına başkalari girer ama bu sadece yanlız kalmamak içindir .. ama aşk tek seferlik bunu unutma
eskiden sadece aşık olduğum insana seni seviyorum derken. şimdi onu kaç kişiye dediğimi unuttum
Bulursun
Buldun mu hic
Çok sacma
Kimden kaynaklı oldu ayrılık
bulursun
Umarım , sağol negatif olmadığın için
sen buraya bakma
Vah vah vah vah vah