Arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi sevgilim hamile 1.5 yıldır sevgiliyiz ama 10 yılım gibi alıştım yani anlatamam iyisi kötüsü derti kederi mutlulukta hep beraberdik omuz omuzaydık ve bundada öyle olması gerekiyor fakat sevgilimin psikolojisi bozuldu kısa sürede geçen zamanda o hiçte razı olmamasına yoğun ısrarım üzerine beni kırmayıp benle birlikte oldu ve hamile oldugunu ögrendim şaka degil testler felan yaptık ve gerçekten o eski öykü gitti yerine başkası geldi diyebilirim değişti birden bana çok bağlandı ama saçmalıyor yani psikolaga gitmesi gerek götüremiyorum bak ailesi çok pis bir aile onu ve beni kesin vuracaklarını o benden daha iyi biliyor ve ailesine henüz söyleyemedik onun kafasında kim bilir neler dönüyor neler. Arkadaşlar sizden istedigim yardım ne yapmalıyım ne desem rahatlar herşey yaparım onun için herşey ona evleniriz dedim ama yaş 17 daha ikimizinde saçmalama felan dedi kaçalım dedim buralardan ben çalışırım dedim nolcak sanki onun aklına sadece bu yattı kaçmalımıyız izmitten nereye kaçıcaz nerde iş bulabilirim bir yerde barınmak gerek neyse yazda iyiyizde kışın nerde tutucam ben hamile bir kızı zaten kafayı yedi bir yere kaçmazsak kendine zarar vermesinden korkuyorum bir fikri olan var mı sizden yer yatak para istemiyorum kesinlikle yanlış anlamayın ama ne yapıcam biraz akıl verirmisiniz onu çok seviyorum ve her türlü sıkıntıyada girmeye varım kaçmalımıyız buralardan yoksa başka ne çözüm yolu var herşeyi düşündüm çok gülerdi eskiden ama şimdi çok ağlıyor dayanamıyorum artık güçlü durmaya çalışıyorum ama olamıyorum akıl verin lütfen lütfen lütfen sıkıştım kaldım benim 5 dakikalık zevkim yüzümden nerelere geldik şaşırıyorum yorumlarınızı önemsiyorum. teşekkür.
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu yardımcı olacak arkadaş?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar