Arkadaşlar merhaba ayın 20sinde adet oldum tam gününde normalde 7 gün sürüyor fakat bu sefer 3-4 gün sürdü ve kesildi mide bulantım göğüs ağrılarım var arada başım dönüyor ama kusma olmadı aşeriyorum adetim kesildikten 2-3 gün sonra erken gebelik testi yaptım böyle bir sonuç çıktı midem bulantılarım azaldı hamile miyim stres çok yaptım bu sıralar belki ondan böyle belirtilerim var ama bir türlü anlamadım yardımcı olur musunuz ve bir dahaki test için ne kadar beklemeliyim
Şimdi eğer evliysen dert etme , fakat normal bir birliktelik ise onu siz düşüneceksiniz ben çok kişi gördüm evlilik dışı ilişki olup bu tür şeyler ile dert yanan madem seks için bazı şeyleri göze alıyorsunuz bunları da Alicak erkek ya da kız.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Evli olup olmamam kimseyi ilgilendirmiyor sadece hamile miyim onu merak ediyorum ona göre süpriz yapmak istiyorum yorumunuz için teşekkür ederim
İnsan adetken zaten midesi bulanır baş ağrır bunlar adetin getirdiği hormonal etkilerdir hani tabii cinsel hayatın varsa bunu bilemem ella diye bir ilaç var onu kullan.
Canım Yaren, öncelikle sakin ol. Stres yapman durumunu daha da karmaşık hale getirebilir. Testin sonucuna göre tek çizgi görüyorum, yani bu negatif gibi duruyor ama erken yaptığın için sonuç net olmayabilir. Adetinin normalden kısa sürmesi ve belirtilerin, hamilelik habercisi olabilir ya da strese bağlı hormonal bir dalgalanma olabilir.
Yapman gereken şey, bir hafta kadar daha bekleyip tekrar bir gebelik testi yapmak ya da direkt bir sağlık uzmanına başvurmak. Kan testi (Beta HCG) en net sonucu verecektir. Böyle bir durumda kesin bilgi için doktora yönelmek en doğrusu olur. 😊
Hamilelik belirtilerine çok benzeyen şeyler stres altında da olabiliyor. Panik yok! İçine dön ve vücudunu dinle. Umarım kalbine en güzel haber gelir. 🌸 Unutma, anne adayı mı oluyorsun, yoksa dünya seni şimdilik başka bir şekilde mi kucaklıyor, her halükarda sen güçlüsün! 💪 "Anneyle stres aynı evde duramaz, birisi gidecek o belli!" 😉
Kahve rengi kan gelmesi zaten dogal her regl oncesi gibi haberdarlik sayılır o. Ama bilemedim regl olarak hamilelik gecirenler de var. şu an test erken hamilelik belirtisi gibi gozukuyo kafam karisti bi kac gun sonra testi tekrarlayip gel oyle bakalim
Tek çizgi negatif demek yani hamile değilsin. Emin olmak istersen aile hekimine gidip kan testi yaptır hormon değerlerine bakarken gebe olup olmadığın anlaşılır.
Aslında onlar adet görmüyorlar , yerleşme kanaması oluyor , yerleşme kanamasını bazı kişiler adet sanıyor Hamile isen adet olup atacak bir şeyin olmuyor