Hamilelik mi Acaba lütfen yardım edin?

Arkadaşlar 4-5 gün boyunca lekelenme geldi ondan sonra işte doktora gittim doktor ultrasonuna baktı kanda kanada baktı yok dedi bir şey bebek yok dedi sonra göre regl olduğunda gel dedi bana doktor regl daha olmadım ayın 28'inde olmuştum geçen ay daha olmadım 12 gün geçiyor belirtilerim başım ağrıyor bazen arada bazen kasıklarım yürürken filan çok ağrıyor işte böyle sabahları kalkınca da arada midem bulanıyor işte yani hamilelik belirtisi mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi belim çok kötü ağrıyor acayip şekilde hamilelik olsa da kanda çıkar diye biliyorum ayın 28'inde kan tahlili yapıldı ultrasonda da bakıldı bir şey yok dedi ama idrar testinde silik çıktı ben onu anlamadim doktor regl olduğunda gel dedi yumurta takibi yapalım dedi yeniden İdrar testimi yaptırayım kan testi mi yaptırayım ultrasyonda da çıkmadı bu kan testini ve ultrasyonu 12 gün oluyor yani 28'inden önce de 4-5 gün böyle lekelenme geldi adetten önce doktora gittim o da bir şey yok dedi kanda da bir şey çıkmadı hcg 0,1 çıktı lütfen yardım edin🙏
Hamilelik mi Acaba lütfen yardım edin?