güzel şeyler istiyorum olumsuz değil
Aşkıma güzel şeyler söylemek istiyorum, bana yardımcı olur musunuz?
güzel şeyler istiyorum olumsuz değil
aşkın şiir ya da diğer aşk sözlerini seviyor mu bakalım kimimiz sevmeyiz
sen onu gözle
ona sarıldığında, yanında sessizce oturduğunda mı daha iyi bi gün geçiriyorsunuz?
yoksa baika bi gün içinden gelen, sevdiğin, bildiğin, sevginiifade eden sözler, şiirler okuduğunda mı daha iyi bir gün geçiyor
hangi gün senden uzaklaşıyorsa diğer uygulamayı tercih et
bu uygulamaları ayrı günlerde ve birkaç defa yap )))
sonucu bekliyorum :P :D :D
nişanlın nelerden hoşlanır bilemediğim için bir fikir sunamayacağım mesela bana yalakşulak aşk dolu sözlerden hiç haz etmem ama yazmayı severim hediyede sevmem çünkü kesin kaybederim ne biliyim böyle şeyler işte o neleri sever neleri sevmez sen düşün bul benim gibi dengesiz ise dizine yatır saçlarını okşayarak uyut
Kimsenin tavsiyesi üzerine bir şeyler söyleme ona. En güzel olan içinden gelenlerdir. Sana ait, senin duyguların. O mutlu edecek kişi sensin sonuçta biz değiliz.
Sen Yeter'ki Helal'im ol..
Eve geldiginde Kapını acar , Abdest aldıginda Havlu ile beklerim,
Senin Imam oldugun Namaza Ben Cemaat olurum.. <3
Cevap
7Cevap
git dudağına bir öpücük kondur sevindir garibi acaip mutlu olacaktır kesin :)
Ne dünden daha az.. Ne yarından daha çok.. Seni bugünde, Dün olduğu gibi Yarın olacağı gibi Çook seviyorum. aşkım benim... :)
:)
hiiçbirşey soyleme otur karsısına hiç gözlerini ayırmadan gözlerinin iiçine bak onu arzuladıgını belli et ve ellerini sımsıkı sık arada bir daha fazla arzulu sık...
abartma suyunu çıkarma tadında bırak şımarır sonra benden söylemesi. :D
iyi hadi bakalım :)
fazla değer verirsen çok sevdiğini belli edersen ondun vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen kaybedersin
en iyi söz benim için şu ' Ben seninle tanıştıktan sonra tüm erkeklerin cenaze namazını kıldım ' :)
Git belediyenin önüne tuvaletini yap.
https://www.youtube.com/watch?v=oo-MKPyKkEIzaten mutluymuş ne gerek varki.
Kafanı duvara vur şimdiden:))
fazlası zarar bi dur hele başka zamana sakla:D
O dili keserler
Lan bayan o dalağını çırparım bak bağırma bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar