Sevgilimin bana güzel sözler söylemesi için ne yapmam gerekiyor? Yani mesajlaşırken konuşurken canım hayatım v. s gibi kelimeler kullanması için nasıl davranmak gerekiyor
Kendisini biraz kızdırmış olabilirim
(seks falan demeyiniz onun dışında )
Sevgilimin bana güzel sözler söylemesi için ne yapmam gerekiyor? Yani mesajlaşırken konuşurken canım hayatım v. s gibi kelimeler kullanması için nasıl davranmak gerekiyor
Kendisini biraz kızdırmış olabilirim
(seks falan demeyiniz onun dışında )
Bence önce kendin özellikle bu kelimeleri kullan ama ondan bir şey isteme, sık sık duyunca kendisi de kullanmaya başlayacaktır.
Başka bir insanda herhangi konuda kendi yaptıklarının dışında bir davranış beklediğimizde sanki çok normalmiş isteğimiz de yerine getirilmemesi düşüncesizlikmiş gibi davranmayı adet edinen insanlar (ama çoklukla kadınlar), hem ne istediklerinin ya da istediklerinin mantıklı olup olmadığına kendileri dikkat etmiyor oluyorlar. İnsanların davranışlarını değiştirmek, kişiliklerini değiştirmek kadar güç olabilir, o yüzden bir kere o kişiye anlayış ve hoşgörü göstermek lazım. Türkiye gibi küçüklükten beri ifadesi bastırılmış, sevgisiz, ilgisiz ve birey olması desteklenmeden büyüyen birisine önce ne istediğinizi açık ve seçik yaparak siz göstermeyi denemelisiniz bence… Kulak dolgunluğuyla yavaştan pratik de gelecektir, mevzuyu sizin için yapılan bir feragat gibi değil, ikinizin de dahil olduğu bir oyuna dönüştürün. Ya da onun bir isteğiyle davranışınızı değiştirebildiğinizi siz de gösterin (muhtemelen siz de zorlanabilirsiniz).
En kolayı nedir ama biliyor musunuz? Çok da rahatsız edici değil ve eksikliği yaşamsal değilse, bırakın adamı rahat, birşeyler beklemeden yaşayın gidin işte… Beklenti her zaman hayal kırıklığı getirir, kendimizden başka kimseye de bir davranış borcumuz yok aslında; insanları oldukları gibi kabul etmek lazım.
O kadar güzel anlatmışsınız ki ben burdan çok güzel bir öğüt aldım kendime hakikaten gerçek böyle
Cevap
5Cevap
Bana bir paket sigara alsa sevgilim hep iyi şeyler derdim
Seks demeyiniz diyip konuyu cinsellikte paylaşman da ayrı bir ironi 😅 neden kızdırdın? O konudan yürümek gerek önce
Site direk onu baz aldı bende anlamadım 😂
Kızdırdığım konudan yürümem çnkü orası daha kötü çok fena kızar
O yönde kendini affettir işte. Yani hatalı olduğunu düşündüğün bir durum ise ya hata yapmışım dediginde haklıydın gibi egosunu kas birazcık 😅 hadi ya sitede ki yapay zekaya hayran kaldım
Kızdırmamaya çalış o zaman
Bastan cikart 😂😂😂😂😂
İçinden gelirse söyler
Teşvik et
Mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?