Yenie evliyiz esim universite bitti askere gitti 3 ay oldu dayanamadim birgun yoklugunda yegeniyle birlikte oldum zaten bana meyilliydi ama pisman oldum gunlerdir agliyorum ustune tehdit edildim tekrar yapmak istiyor ne yapicam koseye sikisip kaldim?
Cevabın nedir?
+1 yılKinayan sahislar kendinize gelin lutfen. Yemis bir halt ölmüsle olmusa care yok. Kinadiginiz olay basinina gelmeden ölmezsiniz bunu bilin de konusun. Sana gelince bayan , Behlülzade yegen bir haltta yapamaz ancak konusur. Alismis kudurmustan beterdir. Sen yaptikca o ister. Kimseye anlat demiyorum ama o serefsizin bu tarz bir istegi olursa ses kaydi yap ama onceden bisey yasamamissiniz gibi olsun. Buna ragmen tehdit ederse bil ki boş bir havlamadan ötesi degildir
42 Yorumla
Soran+1 yılOnlari allaha havale ediyorum zaten ben yaptigimin farkindayim herkes bana cemkirmis ayibimi yuzume vuruyilar ben yardim almak icin sordum bu soruyu
- +1 yıl
Yuklenmeler gayet normal. Bizim toplumda bu tarz seyler hos karsilanmaz ama arka planda baktin mi cemkirenlerin %90 boyle bir firsati asla reddetmez ve yapar. Bu yuzden hic inandirici bulmuyorum onlari. Sana cok sey derdim de iste yarin basima gelmesinden korkuyorum. Dedigim. sekilde yaparsan eline koz gecmis olur
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaşım merhaba,
İki seçeneğin var, ilki senin avantajına; tehdidini umursama ve eğer ısrarcı olursa onun sana tecavüz ettiğini söyleyip şikayetçi olacağını söyle bu hem onu korkutur hem de senin kolay lokma olmadığını gösterir...
İkinci seçeneğin de boyun eğip her istediğinde onunla birlikte olmak...
Dilersen mesaj at yardımcı olmaya çalışırım05 Yorumla
Soran+1 yılIlk dedigini baskasi da dedi ama korkuyorum bu olanlari nasil cesaret etcem
- +1 yıl
Yardımcı olabilirsem ne ala...
- +1 yıl
Öyle iki üç cümlelik şeyler değil ki tanımak hakkında biraz bilgi sahibi olmak gerekir ki yardımcı olayım
- +1 yıl
Storm o küçük aklını kendine sakla... Ben dava aç demedim, o seni tehdit ediyorsa sen de onu tehdit et dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli seni tehdit edecegine eminim. En mantiklisi kocana durumu anlatman. Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar. Evliliginiz biteceksede bastan bitsin ortada cocuk varken degil. Seviyorsa afeder.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aslinda
- +1 yıl
seviyorsa affeder nedir ya. o adam seviyodur şimdi. peki ya bu kadın? bir insan gerçekten sevse bu kadar kesinlikle alçalmaz. hasretinmden ölür biter. onun hayalini kurar. bu kadarı çok fazla
Cevap sahibi+1 yıl@zeyyyy2929 bir hadis var bilirmisin bilmem kisi kinadigini yasamadan ölmezmis her insan hata yapabilir büyük konusma ben kimim ki soran kisiyi yargilayim bence dende öyle yaaklasmalisin olaya ;)
Bosan, kendi çocuklarına nasıl terbiye vereceksin sen?
05 Yorumla
Soran+1 yılKocami seviyorum pismanim zaten
Soran+1 yılEvet o daha suclu onun akrabasi ben esiyim herkes bana cemkirmis ama herkes hata yapabilir cok buyuk konusuyosunuz
- +1 yıl
Çok doru söylüyosun emel159
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
70Cevap
Bence ağlama sebebin yaptığın ihanet değil senin ! Ağlama sebebin köşeye sıkışmış olman eminim sen bunu tekrar yapacaksın. O zavallı adamcağız da askerde yarim bekliyor sanacak. Bu yaptığın okadar aşşağılık bir şey ki o çocuk yüzüne tükürse hak yani. Empati yap diyeceğim de sana nasıl diyeyim yapabilcek olsan zaten bu mevzu hiç yaşanmamış olurdu. Ayrıca köşeye sıkıştığın da yok ! Askerdeki seni sevene doğruyu söyle ve tekrar düşme bu hataya. O adam bilmeyi hakediyor gerçekleri
40 YorumlaBöyle ırıspıları gördükçe biz kimle evlenicez l*n diyor musunuz sizde #hemcinslerim?
153 Yorumla- +1 yıl
Biz böyle ırıspıları gördükçe nefret ediyoruz kızlığımızdan.
- +1 yıl
He l*n vallahi kimseye guvenemicez.@mk ne yapcaz veled bulsak besleyip buyutup evlensek ozamana kadar subyanci derler olum varya beynimi yaktiniz aqq
+1 yılsenin gibileri ciddi ciddi asmalı. sen çocuk her uzaklaştığında aldatacak ve pişman olacaksan neyse o da sen hamile kaldığında 9 ay beklemeden seni aldatsın. allah belanı versin senin yapıyorsun bari bir yabancı ile yap. o çocuk tehdit etttiği sürece seni kaç kere daha becerir.
10 Yorumla
+1 yılKocana anlatma. Yeğen bence kocana anlatmakla tehdit ediyorsa da yapamaz. Keşke yapmasaydın. Sende yeğenin söylerse tehdit ederek yaptığını söylerim dersin. Yeğen de aklını başına alırsa unutursa yaşananları belki ortaya çıkmaz.
Allahtan af dile...00 YorumlaOlur böyle şeyler. Bir dahakine daha dikkatli ol. Böyle şeyler güvenilir adamlarla yapılır. Tehtide boyun eğmene gerek yok. Bu durum ortaya çıkarsa onun başı daha büyük belaya girer. Korkma.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani bosa mi tehdit ediyo diyosun
Soran+1 yılCok tesekkur ederim bir nebze rahatladim haklisin aslinda.
Soran+1 yılIlk defa yaptim cunku boyle birsey gunlerce agladimmcunku kocami seviorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yehdidine kanma.. Sen de " sana zorla sahip olduğunu " idda edeceğini söylersin. Yoksa eşin geldikten sonra bile seni zorlayacaktır.
Harbi salaksın yaaa..01 Yorumla
Soran+1 yılYa boyle seylerle ugrasmam yeterince utaniyorum
+1 yılYa madem 3 ay bile dayanamayacaksınız evlenmeyin. Nasıl insanlarsınız, nasıl kadınsınız anlamıyorum. Hiç mi gururunuz yok. Sorsan severek evlendim der bide. Yazık adama
50 YorumlaAynen devam, bu askerlik sana bitmez hazır birini bulmuşsun s*kişe devam, yoksa yeni birilerini bulmaya mecbursun, bikere tadını almışsın artık.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayir asla boslukta oldu pisman olmasam sormazdim kocami seviorum
- +1 yıl
kocanı sevmek başka nefsin ve bedenin ihtiyacı olanı karşılamak başka, dediğimi unutma birkere aldın ve devamını isteyeceksin, yiğeni seni rahat bırakmayacak, kocan döndüğündede senle beraber olmaya devam edecek, hatta ondan çocuk bile doğurup kocanda kendinden bilecek, birgün bu ilişkiniz mutlaka su üstüne çıkacak ve ozaman seyreyle cümbüşü.
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻
vay * 3 ay ansıl dayandın insan askerdeki birine yaparmı bunu l*n madem yaptın nie anlatıyosun ki..
00 Yorumlatam bir * örneğisin allah senin gibilerden korusun bitmişsin sen kocan seni öldürsede senin gibi iğrenç insanlar bu hayatta olmasa hiç pislik karı geber ulan şerefsiz
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil bu kadar acimasi olabiliosunuz niye herkes bana dmkiriyor yegeninde suc yok mu
Soran+1 yılSiz buyuk konusuyosunuz umarim ilerde basiniza gelmez herkes hata yapabilir
Doğruysa eğer suçlu sensin, eşine anlat ve boşanın, boşanmadan öncede yeğeninin tehdit mesajlarını ya da belgele bişeyi polise git, bari adam suçsuz yere katil olmasın askerden geldiğinde.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Fantazi kurmussun milletin nabzını yokluyon.
Doğruysa da bir daha yapma herseye ragmen.00 Yorumla
+1 yılhahah ruhunda var kşarlık :D :D ne yapılsa kafi sana :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılson pişmanlık fayda etmiyor o.. damgasını yedin aferin
12 Yorumla
Soran+1 yılMahlesef
- +1 yıl
eşine anlat desem o anki kızgınlıgı ofkesiyle kotu sonuçlara neden olur ölüm bile olur.. çünkü insan namusu için yaşar... yigenine deki güzel güzel bakbir boşluguma geldin bir hata yaptık he soylersen soyle soylemezsende soyleme umrumda degil bir daha benimle konşma tehdit edersen seni polise şıkayet ederim zorla bana sahip oldu diye bu ailenin yüz karası olursun de en kötüsü ben boşanırım kendi başımın çaresine bakarım de ve bir daha görüşme benle de olayı kapatın sakın ilişkiye gireyim bir daha yapmaz mantıgıyla sakın yaklaşma bu dediklerimi de ve muhatap olma mümkünse eşin gelince uzak bir şehire yaklaş elini vicdanına koy ve bir daha boyle şey bir daha yapma... 5 dk lık zevk için hayatını karartma hadiki senin eşin var bekarda degilsin...
Evden bakkala cikamayan 17 yaşında ki Ergen'in hayali fantazi soruları
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi olmuş beter ol. Pişman olmuşmuş. Şimdi git eşine anlat bakalım ne yapacaksın. Yeğeni adam olsa bunu yapmaz sen insan olsan yeğeniyle yapmazdın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurma devam et simdi ne soruyon yapmadan once sorsaydin mast yapsaydin zina edecegine salatalar ne gune duruyo kocana bunu nasil yaptin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSağlam hıarrrrıspıymışsın. Düşman g*tüne senin gibiler aman
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaptığın yanlışın cezasını çekeceksin müstehak sana hadi diyelim o yaptı sen neden izin veriyorsun böyle bişeye askerde eşin senin için gün sayıyordur neler düşünüyordur senin yaptığına bak
02 Yorumla
Soran+1 yılBosluktaydim
Cevap sahibi+1 yıltamamda beklemeliydin.. gerçi artık iş işten geçmiş ne diye tehdit ediyor ki o sanki sütten çıkmış ak akşık mı oda işin içinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılTehditini ihbar edebilecegini korkunun olmadigini soyle. Seni yakarsa, kendi de yanar. Bu yaptigina cok sey soylenirdi ama susmayi yegliyorum. Ya da esinden ayril.
00 YorumlaTekrar yapicaksin tabiki sizin gibi orospular ne zaman tukenecek
10 YorumlaVay o* . Ama yinede pişman olmuşsun ayrıl kocandan git yiğenindende kurtul.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan lütfen benim burada içim acıdı adam senin özleminle gün sayarken sen yğnyle zevkn doruklrna cık yazık vicdan yok senin gibilerde boşan adamı haketmyrsn sen
02 Yorumla
Soran+1 yılHersey birden oldu boslugumda seytana uydum
Cevap sahibi+1 yılHayatta her şey bir anlık önemli olan senin kendine o ortamı yaratmaman hata her şekilde sizde bosanmasan bile anlat nefret ediyorum kızlardan bu yüzden evleniyorum bizi de kötü etkiliyorsunz
+1 yılaskerden gelene kadar verirsin canım ne olacak demi ama.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılIrıspı ya utanmadan gelmis bize anlatiyor tiksiniyorum sizden 😣
00 Yorumla
+1 yılonunla anlaş ve ya sonkez onunla ol ya da gelinceye kadar de ya da ona bir arakdaşını ayarla üzüldüm sana
00 Yorumlalanet olsun sizin gibi kadıınlara o orda askerde neler çeksin sen burada ahhh ahhhh sonrada erkek neden aldatır sen böyle yaparsan o ne yapsın Oda inşallah baldızıyla aldatır seni
00 YorumlaSenın yatacak yerın yok allah sizi taş etsin inşallah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Fake soru beylersirinizi bozmayin soruyu soranda en fazla 13 yaşında.
00 Yorumla
+1 yılIyi olmus mk sana askere gitmis adamin arkasindan yaptigi seye bak😒😒 kocan ogrenir umarim😉😉😉😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Allah belanı vermiş😃 dahada versin inşallah beter ol...
00 YorumlaAlıştıysa bırakmaz yine kayar gibi. O kaymasa ssen kaydırırsın
10 Yorumla
+1 yılkızım kocanı katil edersin seninde hayatın kararır kocanında.. iyi b*k yedin..
03 Yorumla- +1 yıl
Dayanamaz bu gene yapar yasak olan tatli gelir
- +1 yıl
aynen öyle.. yasak her zaman tatlıdır.. @Medusapossedon
- +1 yıl
@Medusavepossedon
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYeğeninin adı Behlülmüydü.
230 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. bizim buraldar biir söz vardır orospunun tövbesi **** görene kadardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. aşk ne alaka seninki sürtüklük cinsel yaşam etiketi lazım
10 Yorumla
+1 yılYA niye riske giriyosun madem yapıyosun hiç tanımadığınız biriyle yap bari
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIrıspılıkta master yapmışsın. Git bir de babasına miktir kendini. Rezil
10 Yorumla
+1 yılsadece yeğeniyle değil birde köşeyle aldatmış kşr :) kurtuluşun yok ayrıca yeğeni söyler yine boşanırsınız kaçarın yok yani geçmiş olsun
02 Yorumla- +1 yıl
:D :D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle göte böyle ***.. Kusura bakma sana akıl verecek halim yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEbenin yok artık daha bir s****m yapamazsın sen gitmişin iptal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya işte buyur vermezsen kocana söylerim diyor demi korkma yalnız değilisn bir hata yapmışın üzülme artık hiçbirşey yapamaz korkma lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam köşeye sikiştirmiş işte birakmaz , kocana yazik
01 Yorumla
Soran+1 yılHic mi kurtulus yok
İyi b. ok yedin zorlu bir Boşanma Süreci bekliyor en iyi ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılOh iyi olmus sizin gibilere bu yakisir helal olsun cocuga
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMecburen yapacaksin yoksa evlilik biter. Eşin ona inanacak çünkü. İftara atar sana o yaptı şöyle böyle
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla yapmam
Cevap sahibi+1 yılSana diyecek kendi istedi azdırci atmış sarhoştum falan her türlü Sen kötü olacaksin
Soran+1 yılNapcam peki
Cevap sahibi+1 yılEn azından o gelene kadar askerden yap derim
+1 yılyiğenine başkasını ayarlayana kadar devam edicen yapcak bişey yok :D
00 Yorumlayap gıtsın bırsey olmaz gt gıren semsıye acılmazmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuyuk konusmayim rabbim afetsin sonuclarina katlan senin gibileri allaha haval ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKör Topal Yeğen Ahhh Ahhh Son Defa Olsun Ses Etme Inat ETMİŞ cocuk 3 ye Anlayıs gosterır :)
00 Yorumla
+1 yılBiraz gururun varsa eşine anlat ve boşanın
12 Yorumla
Soran+1 yılEsimi sevitorum yeni evlendik zaten bir anlik boslugumda seytana uydum
- +1 yıl
İşte seviyosan daha iyi arkasından iş cevirmek yerine dürüst ol. kendini onun yerine koy
+1 yılTüm sülalenin elinden gecersin artık. .
17 Yorumla- +1 yıl
Hayırsever bir ablamiz geri çevirmez:)
@ranbo1
Soran+1 yılRabbim buyuk sizi goruru eminim
- +1 yıl
Rabbim herzman büyük. .
Köşeye sıkısinca gelmesin aklına büyüklüğü. . Yaptığına kılıf uydurma.
Soran+1 yılBen bir hata yaptim hemde cok kotu bir hata ama siz beni kucuk dusurerek gunah aliyosunuz allah demiski kullarin gunahini ortun
- +1 yıl
Sendeki g*öt korkusu sadece yeğeni söylerse ben naparim diye. . pismanligin bu yani. . Hata değil aptallik. .
Senin gunahini ben ortemem gunahinida almadim sen yemissin halti ben yorum yaptım. . Günah var zaten ortada. Ortmekten kastın ne ver yigenin numarasini arayip konusayim mi pisliginize ortak olayım. .
Oldu baska Arzun varmiydi?
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. İstanbuldaysan bana getir o şantajcı pisliği..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. verecen çaren yok. d neyin kafası bu yaa. d
00 Yorumlabir daha yapmaktansa söylemek bin kat daha iyidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kendi düşen ağlamaz ;)
00 Yorumla
+1 yılAaa bihter yenge selam :D
20 Yorumlaaynını kocan yapsa her yeri yerle bir edersin!!!
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun tevbe et
01 Yorumla
Soran+1 yılEttim zaten saol
- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!