Nisanlim ile ailesi?

Arkadaslar benim 1 ay sonra dugunum var gelinligim dikildi ve ben en son randevuya gittiğimde kayinvalidemin isteği üzerine resim çektim ve whatsap tan onlara resmi gönderdim bana çok begendiklerini benim içime sindiyse Güle güle giymemi söylediler ancak kayin babam nisanlimi arayıp bunun sırtı çok açık olmuş inşallah kapatır duvak falan demiş nisanlim bana bunu söyleyince tartıştık ve konuşmadık bende kendisinin bir suçu olmadığını düşündüm ve nisanlimi aradım seni seviyorum dedim neyse biz konuşurken tekrar tartışma başladı ben de madem öyle bitsin düşün sabaha kadar dedim düşünecek bir şey kalmamış şu zamana gelmisiz ayriliktan bahsediyorsun dedi ben de tamam ben ailemle gorusecegim dedim durumu babama anlattım ve cok sinirlendi hemen babasını aradı nisanlimin ve sen erkek olarak geride kal falan dedi benim kızımı begenmiyorsan kendine türbanlı gelin bul dedi yüzüne kapattı telefonu neyse biz nisanlim la barıştik ancak babam onlar bayramda gelinlerini görmeye gelmezlerse bu iş biter dedi düğün yapmam dedi arkadaşlar ne yapmam lazım nisanlimda babama kırılmış ve aramiyor oysa babam ikimizin huzuru için konusmustu arkadaşlar ne yapacağım nisanlimin babamı araması lazım yoksa hersey çok kötü olacak o da Aramiyor inat etti onu nasıl ikna edebilirim

Nisanlim ile ailesi?