Nisanlim ve yeğenleri?

Nişanlıyım 3 ay sonra düğün olacak herşey hazır. Fakat benim bir sorunum var eltimin çocukları... eltimle ben altlı üstlü oturucaz. Çocuklar ailenin ilk torunlari biri 5 digeri 7 yasinda surekli aşağı inerler kaynanam bakar çoğunluk. Çocuklar neredeyse evlerine gitmez bazen nisanlimlarda bile kalır. Hattw gecen kaynanamla yatiyormus 7 yasimda ki kiz.. amca sende gelsene 3umuz yatalim demis nisanlim da yok kızım benim yatagim var siz yatin deyip odasina cekilmis nisanlim çok düşkün çocuklara. Sürekli pasta çikolata kıyafet vs alır. Babaları da ilgilidir ama cimridir.. geçen konuşurken ben çocuğuma ne alırsam. aynisini yeğenlerime de alırım hayatta ayrım yapmam gibi bir cümle cıktı ağzından. Çok ciddiye almadım çocuk olunca yeğenlerini gözü görmez bile. Fakat nişanlım biz evlensene yeğenlerim hergun gelir bize dedi. Hayır dedim böyle bir şey olamaz. Hafta 2 3 kez gelebilirler fakat ben hergun kabul etmem. Biraz atıştık tabi. Tavrımı koydum. Tamam arada bir gelirler dedi şimdi de aşkım yeğenlerime veriyorum teli haberin olsun demiş babası bu kadar çok keyif yaptırmaz telefon vermez yahu. Ben ne yapacağım?
Nisanlim ve yeğenleri?