Nisanlimin ve ailesinin yaptigi dogru mu?

Nisanlimin ailesi herseye karisiyor en cok ta annesi nisanlimla benim fikirlerimle hic saygi duymuyolar.
Nisanlimla daha nisanlanmadan önce begendigimiz dügün salonu vardi hep hayalimizdi. Ailesi dügün icin bikere bile bizimle konusmaya gelmediler iki aile otursun tarih konussun felan hic olmadi okadar umursamiyolar beni. Nisanlim beni aldi hep begendigimiz hayal ettigimiz dügün salonuna götürdü beni bakmak icin ikimizde cok memnun kaldik cok begendik nisanlimda cok begendi ve fiyatinida iyi oldugunu felan söyle eve gidiyor ailesine anlatiyor ve ailesi engel oluyor onlarin oraya yakin bi salon olsunmus diye madem öyle beni niye salona götürüyor baktirmak icin benimle oyun oynuyolar hem evimize bi gelip konusmuyolar dogru düzgün dügün icin hemde herseye karisiyolar nisanlimda hemen onlarin tarafinda oldu ve bana o salonun olmucagini söyledi. Annem aradi annesini müsaitseniz gelin bize oturalim tarih icin düzgün konusalim diye annesi bagirnmaya basladi hemen telefonda ve kizin gelsin bizim bu tarafa bakalim salon diye sanki ben öksüzüm benim ailem yok bi gelip konusmuyolar ve oraya gidip onlarin begendigi salonlari tutmak mecburmusum gibi nisanlim aileler telefonda konusurken telefonu aldi ve benim yalan söyledigimi söyledi ailesi hakli ciksin diye ve üstüne resimlerimizi kaldirdi sosyal medyadan heryerden ve bitti nisanligimiz dedi annesi okadar doldursa getiriyor ki taniyamiyorum onu artik sizce kim hakli?
Eski nisanlim bu arada 29 yasinda

Nisanlimin ve ailesinin yaptigi dogru mu?