Kapalı, türbanlı kızları sevememe sorunsalı?

Etraftan hep haber geliyor, evlenebileceğin şöyle bir kız var, böyle bir kız var diye... Hani, yakışıklı filan da değilim. Ama Türkçe'ye hakim olduğumdan çenem laf yapar... :) Neyse efendim, bu kızlardan kimisi kadrolu öğretmen, kimisi ebe, kimisi bankacı, kimisi mühendis, kimisi zabıt katibi vs vs. Ama gel gör ki, ben bu kapalı, türbanlı kadınlardan etkilenemiyorum bir türlü. Annem de kapalı. Muhafazakar bir ailenin evladıyım ama bana çok soğuk geliyorlar. Bu zamana kadar sohbet ettiklerimin hemen hemen hepsi erkek gibi izlenim bıraktılar üzerimde. Saçı açık olan da beni beğenmiyor. :) Bunun ortası yok mu ya? Kafayı yiyeceğim arkadaş. :) Bir kız daha önerdiler, sanırım onu da reddedeceğim. Biri de beni alıp götürsün benden. Aşk sarhoşu yapsın beni. :(
Güncellemeler
+1 yıl
İlk gençlik yıllarımda kapalı bir kızla birkaç kez yolda rastlaşmıştık. Sonrasında bir günü ona çok güzel olduğunu söylemiştim ve yerden taş parçası alıp, hayvan diye bağırarak üzerime atmıştı taşı. O gündür, bugündür haz etmem onlardan. Bir sürü kapalı kız arkadaşım vardı ve çoğu aile baskısıyla kapanmışlardı. Duygularını bastırmaları filan ortaya karışık bir kimlik çıkıyor. Olmak istediği ile kendisi farklı bir kimlik.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel. :)
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel...
Kapalı, türbanlı kızları sevememe sorunsalı?