eşinizle çok iyi bir birlikteliğiniz var ve birbirinizi çok seviyorsunuz ama aşık değilsiniz uyumlusunuz karakterler sağlam vs... gün geldi karşınıza öyle biri çıktı ki sırılsıklam aşık oldunuz gözünüz sürekli onu görüyor aklınızdan hiç çıkmıyor onu gördüğünüzde kalbiniz duracakmış gibi oluyor ama bi taraftan eşiniz var dürüst saygılı efendi biri onuda seviyorsunuz... bu durumda ne olursa olsun aşkınızın arkasından mı giderdiniz yoksa onu kalbinizin derinliklerine gömüp eşinizle yaşamaya devam etmeyi mi?
Cevabın nedir?
+1 yılO başka biri de seni seviyor mu? bu konuya değinmemişsin. Eşinle bir yola çıkmışsınız. Ve evliliğiniz sorunsuzmuş. Şimdi onu bu türk toplumun da boşanmış bir kadın olarak bırakmaya ne hakkın var. Senin şuan aşk dediğin, o başka kadınla evlendiğinde ne kadar sürecek bu duygu. Aşklar kavuşamadığın sürece aşk olur. Silkin ve kendine gel. Eşine bunu yapamazsın.
31 Yorumla
+1 yılkesinlikle kalbime gömerim o kişiyi etkilenmem bile diyemem kalp bu hiç olmadık biri için bile atabilir ama önemli olan devamını getirmemek o kişiden uzak dururum yakınımda ise gerekirse evimi değiştirim bunu önce kendime yakıştıramam sonrada eşimin gururunu düşünürüm bunu ikimizede yapamam
12 Yorumla- +1 yıl
:))
- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılaşkın arkasından gideceksin hayat senin hayatın. bir kere daha gelmeyeceksin dünyaya... sevmediğin insanla ömür çürütüp, yaşlanınca pişmanlıklarına bir yenisini eklemek yerine aşkının peşinden koşar sevdiğin kişiyle yaşlanırsın.
25 Yorumla- +1 yıl
dostum birini seviyorsan diğerini sevmiyorsundur zaten. ben çok iyi okudum sorunu. eşine sevgin biterse zaten başkasına aşık olursun. 2 kişiyi aynı oranda sevmen imkansız...
- +1 yıl
Soruda da cevanın ,ilk yorumunda da mantık hatası var; aşk diye bir şey yoktur insanoğlu asırlardır kendini kandırmşıtır.
- +1 yıl
aslında benim de mantığım o ama tribünlere oynadım biraz kabul ediyorum :))
- +1 yıl
Bende evliyim bu evliliği ailemin istediği üzerine yaptım 23 yaşındayım üstelik ben ailemin yüzünden sevdiğimi bıraktım şimdi başkasına karşı duygularım oda bana aynı duygulari hissediyor ama evli olduğumu söyleyemiyorum aramızda henüz öyle sevgili bir durum yok olamaz da ama seviyoruz işte ne yapmam gerek bilmiyorum
sevdiğine göre evliliğin aşkla başlamış ve evlenmişsin daha sonrasındada sadakat var bence karına sadık kalmalısın bu seni aşktan daha çok mutlu edicektir
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
9Cevap
+1 yıleşimi seviyor ve ona aşıksam asla böyle bişey yapmazdom. Eşime yoğunlaşır onunla aynı heyecanı yakalamaya uğraşırdımmm çünkü aldatmak bulaşıcı bir hastalık gibidir bir kere olunca devamı mutlaka gelirrrr
04 Yorumla- +1 yıl
Niye evlendin o zaman?
- +1 yıl
ya sen aşk diye bişeye hala inanıyor musun çocuk musun sennnnnn emin ol adriana lima gelseee yanınaaa o heyecan en fazla 3 ay sürer ömür boyu heyecan duyamazsın seversin sayarsın aptal aptal işler yapmaya gerek yok
+1 yılevlilik hayatında illaki hoşlandığınız bayanlar karşınıza çıkacaktır..ne kadar aşık olsamda eşime ihanet etmezdim..sevgi bitmişse sadakat vardır..yani eşimi terk etmem ,ama evli olup da bana bağlanan biri var..
10 Yorumlasahsen evlı bır adam aşık olamaz diye bir seyın olduguna ınanmıyorum ama benım eşim aşık olsa bunu bana durustce soylemesını ısterım salak yerıne koyulmaya tahamullum yok yolları ayırırım sonucta baskasına asık bırıyle yasamak ıstemem sonucta ıkı tarafta mutsuz olu beni aşkı değil salak yerine koyması çıldırtır yoksa cok dogal birşeydir yanlış evlilikler olabılıyor hayatta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eşimle aramda bir sorun yoksa onu hiçbir şekilde terk etmezdim ama ciddi sorunlar yaşıyorsak açıkca konuşurdum ve ayrılırdım.
00 YorumlaAşk için o düzeni bozmam,sonuçta değerli bir insansa karakteri bana uygunsa,aşkımı kalbime gömerim derdim eskiden olsa ama insan yaşamadan bilemez yorumsuz.
00 Yorumlaaşık olmak için karşındakine bakmak muhabbetli olmaz izlemek lazım.. evli bir insanın bu durumda olması ve kapı açması hoş değil bence
00 Yorumla
+1 yılAşık değilim diye eşimi bırakmam. Ömürümün sahibi o'yken neden diğer bir kadına aşık olayım. Aşık olayım olmayayım yanından ayrılmam
01 Yorumla
+1 yılFarzedelimki dediklerin oldu evliyiz ama baska biriylede birlikte oluyoruz. Peki nolur böyle bi durumda ? Olay belli bir süre sonra öğrenilir kadın erkeği boşar, erkekse kadını ya sakat bırakır yada öldürür. Günümüz dünyası.
00 Yorumla
+1 yılkuvvetli aşk iradeyi elden alır. zihni sağlıklı düşünemez hale getirir. o kişinin işi baya zordur.
00 Yorumlaeşimle yola dewam ederım hemde daha sağlam adımlarla
10 Yorumla
+1 yılKalbime gömer yaşamaya devam ederim ne kadar acıtsada..Eşime bunu yapamam bu kadar cesaretim yok sanırım.
00 YorumlaEşimle yaşamayı tercih ederim.Çünkü zaten sevmemiş olsam eşimlede evlenmemiş olurdum.
00 YorumlaEşime daha çok değer veririm onun mutsuz olmasını istemem. Aşık olduğum kişiye dairse hiçbirşey yapmam. Unutmaya dahi uğraşmam. Olması gereken eşimin yanıdır
00 Yorumlaher iki taraf için çok yanlış olsada maalesef eşler birbirlerini aldatıyor. Yapma diyemem kalbinin sesini dinle yeter :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bunu sevgilime yapamıyorum eşime nasıl yapayım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eşimle ayrılır aşık olduğumun yanına giderdim.
07 Yorumla- +1 yıl
yaa soruyu soran şahıs kusura bakma ama sende amma yüzsüzmüşsün be:)) evliyken aldat sonra tekmeyi yiyince eşine geri dönmeyi bekle eşinde saftı seni bekleyecek
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşimden ayrılmaz onunla kalırdım düzenimin bozulmasını sevmem
00 Yorumlaeşimden ayrılır..sevdiğime giderdimm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor bir durum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem