Genç, bakımlı, güzel ve de çekici bir kadın oldugumu düşünüyorum. Ancak eşimin ilgisizliği beni sinir ediyor. Çevremde benimle ilgilenen bir sürü erkek varken üstelik. Hem ilgisiz hem isteksiz. Ve bunu çözemiyorum bir türlü. Aldatmadığına eminim. Beni sevmediğini de düşünmüyorum. Evine baglı bir adam. Ama kendimi onunla bir kadın gibi hissedemiyorum. Onunla nasıl bir ömür geçirebilirim bilmiyorum. Bu arada 6 yıllık evliyiz.
Cevabın nedir?
+1 yılEvli çiftlerin sıklıkla yaşadıkları bir sorundur bu. Bu evlilik benim hayalimdeki gibi değil diye bir düşünceye kapılabilirler. Bekarlıklarında ki eğlenceli ve hızlı yaşamın yerini evliliğin monoton ve sorumluluklar dünyası alınca kendilerini boğuluyormuş gibi hissederler. Kendilerini kafese kapatılmış kaplan gibi görmeye başlarlar. Her şeyi sorgular ve evlilikten mümkün olduğunca kaçmaya çalışırlar. Sorun tam olarak siz değilsinizdir ama sizin getirdiklerinizdir; sorumluluklar, monoton yaşam, belki çocuk bakmak, vs. vs.
https://www.youtube.com/watch?v=J54NJ6R0Hok
Onunla konuşmak bir çözüm olabilir fakat muhtemelen inkar edecektir. Paylaşmak istemeyecektir. Israrcı olmak işleri daha tatsız hale getirir. Ona bir arabulucu gibi yaklaşmalı ve kelime oyunlarıyla kaçma ya da inkar ederek uzaklaşma şansı vermemelisiniz.
Başarılar...
Bu şarkı sizin için04 Yorumla
Soran+1 yılİlk evlendiğimizde de aslında böyleydi. Kendi uğraşlarıyla ya da işiyle ilgili konularla ilgilenmeyi cok severdi. Bizimki aşk evliliği oldugu için evlendikten sonra bu ilgisizliği hep en büyük sorunumuz oldu. Bu arada işi gayet iyi. Maddi olarak da bir sorunumuz yok çok şükür. Yani anlayamıyorum.
- +1 yıl
Erkeklerin çoğu çocuk gibidirler. Şımarık, bencil ve ben merkezcidirler. Eminim harika bir flört dönemi geçirmişsinizdir. Eğlenceli günler, sevgi ve saygı dolu zamanlar ve ilgili bir sevgiliydi. Ne zaman ki aynı eve girdiğiniz her şey değişti değil mi?
Yanıt aslında basit. Kadınlar için bunu anlamak çok zor. Kadınlar basamakları birer birer çıkıp en son noktayı hayal ederken erkeklerin hedefleri ve yolları daha farklıdır. Erkekler için evlilik noktası daha değişik algılanır.
Eşinizin yaşadıkları sizinle ilgili değil. Eş olmakla, eve bağlanmakla alakalı. Hala genç üstelik parası da var fakat parmağındaki o yüzük var ya. Her şeyi değiştiriyor işte. Dünyaya başka bir pencereden bakıyor.
Sorumlulukları var. Size karşı, eve karşı, hayata karşı. Artık umarsızca gezen tozan bir genç değil aile babası olmak zorunda. Siz ne kadar yakın olursanız olun o artık akvaryumda bir balıktan farksız. Siz o akvaryumu seviyor ve benimsiyorsunuz ama o sizin gibi düşünmüyor işte
Soran+1 yılÖzgürlük bakımından bunu zaman zaman dile getirdiği oluyor. Ki ben ne cok kıskancım ne de onu kısıtlarım. Kendim de kısıtlanmaktan hoşlanmam ancak sonucta evliliğin kendisi kısıtlayıcı bir faktör. Haklısınız. Ama evlenmeden önce de kadınlara uzak bir adammış zaten öyle uzun bir ilişkisi hiç olmamış. Zaten bunu da dile getirir. Diğer erkekler gibi cinsel arzulara ya da aşka sekse düşkün bir adam hiç olmadım der. Kendine göre ilgi alanları vardır. Kendi haline kalsa saatlerce oturup evde onlarla uğraşır.
- +1 yıl
Evlilik çok büyük bir değişim. Bunun sizinle alakası yok. Eşiniz, sizin yerinizde kim olsaydı aynı şeyleri hissedecekti.
Askerlik geçicidir, hamilelik de geçicidir. Okullar biter, işlerden ayrılmak mümkündür. Bütün bunlar için dişinizi sıkar ve atlatırsınız ama evlilik öyle mi. Kaçacak yer yok. Ben bu gece anneme gideyim diyemez.
Evliliğe siz bir kadın olarak kolayca adapte olabilirsiniz ama onun uyumu daha zor oluyor belli ki.
6 Yıl geçtikten sonra buna çözüm bulmak pek kolay değil. Tatiller, romantik anlar, cinsel yakınlaşmalar, paylaşımlar ve gerçek bir aile olmak size yardımcı olabilir belki.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılEvli çiftlerin cinsel çekiciliklerini üst düzeyde tutmak için bir dizi özel çabaya ihtiyaçları oluşur.
Özellikle çocuklu hayat başladığında hiç bir şey eskisi gibi olamıyor. Cinsel yaşamı heyecanlı tutmak için eşler bir evlilik terapistinden yardım alabileceği gibi bu sorunlara çözüm üreten kitaplardan da yararlanabilirler.
Bunun yapılması için eşlerin birlikte karar vermeleri gerekir.
Tek taraflı çözüm arayışları sorunun giderilmesi için yeterli olmaz.
Şimdi bu konuda eşinizle konuşmaya kalksanız belkide yanlış anlayacak ya da " nereden çıkardın " bu sorunu gibi olayı kabullenmeyecektir.
İşte bu tür ilgisizlikler bireysel arayışlarla birlikte başkaları ile isteğin giderilmesine yol açabiliyor.
Sıkıntılı bir durum gerçekten...04 Yorumla
Soran+1 yılAslında konuştuk bunu. Cinsel olarak harekete gececek kadar istekli olmadığını duygusal konularda da duygularını belli edemediğini söylüyor.
- +1 yıl
Yukarıda yazdığım gibi zaman her şeyi yıprattığı gibi ilişkilerde de yorgunluk meydana getiriyor.
En akılcı çözüm bir evlilik terapistine gitmeniz. Yararlanacağınızı umuyorum. Ayrıca ; duygusal açıdan bir yenilenme ile birlikte cinsel anlamda da ateşli gecelere yeniden kavuşursunuz.
Dışarıdan bir çözüm sizi inanılmaz sorunlarla karşılaştırır bir daha dönüşü olmayan bir yola girersiniz...
Soran+1 yılBunu defalarca dile getirdim ama o an terapisti kabul etse bile sonradan istemiyor. Bana göre de tek denemediğim bu kaldı.
- +1 yıl
Erkekler bunu " aşağılayıcı " bir konum gibi saçma duygulara kapılırlar. Onu bir şekilde ikna etmelisiniz. ya da bu şekilde bu evliliğin yürümekte çok zorlanacağını açıkça ifade edeceksiniz. Anlayacağı bir dil geliştirmelisiniz..
Gizli Üye(30-35)+1 yılkusura bakmayın konuyla alakasız olcak. 37-40 yaş arasındaki bir kadın 20 yaşındaki bir genç kızı kıskanabilir mi? sizin yaşınıza yakın diye size soruyorum. O da 6-7 yıllık evli. Eşi dersime giriyor. Ne yazıkki kadın fiziki olarakta yüz olarakta güzel değil. Sürekli beni süzüp duruyor. Geçerken sürekli arkamdan bana bakıyor yansımadan felan gördüm geçen. Sürekli bakışları üstümde. Sİzce bunun nedeni ne olabilir? (kadınla hiç bir muhabbetim yok)
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet kıskanabilir. Peki eşi nasıl bir adam?
Cevap sahibi+1 yıleşi ondan baya genç duruyor hatta şu laf edilir haklarında ''bu adam bu kadınla nasıl evlenmiş'' sempatik biri ama öyle evine bağlı yani çocuklarını çok seviyor. Kesinlikle sapık biri değil. Kadın neden kıskansın ki bilemedim. Yani baska kızlara değil gelmiş sürekli bana bakıyor. Kocasıylada mesafeliyim adam benle konusmadan ben konusmam mesela
Aynı durumu bende yaşadım ve dayanamayarak aldatmak zorunda kaldım ama pişman değilim çünkü benimde bayan olarak isteklerim vardı ve burdan biriyle tanıştım tek gecelik ama beni fazlaca memnun etti adeta makina gibiydi ben böyle bişey görmedim şimdi biraz daha sabır göstericem belki düzelir çünkü arada sevgi var ama sadece sevgiylede bitmiyor gerçekten benim gibi işin zor umarım bir çıkış bulursun ve
46 Yorumla- +1 yıl
sen insan mısın
Soran+1 yılGercekten kendi duygularıma ve isteklerime karsı hep bir mücadele içindeyim. Çünkü bu durum bir kadını çok zayıf bırakabiliyor. Bugüne kadar hiç aldatmadım ama bunu başarabilmek de hiç kolay olmuyor. İnsanın hayatta hersey başına gelebilir zaman neyi gösterir bilemeyiz. Ama benim evliliğimden pek umudum yok.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
71Cevap
+1 yılBir ömrü nasıl geçirebileceğini düşünmeye başladıysan bu işin sonu kötü olacak demektir. Aranızın iyi olmadığı bir durumda etrafındaki abazalardan biri senin kanına girip kandırabilir büyük ihtimalle. Çünkü siz kadınlar biraz (kusura bakma ama) mal olduğunuz için ilgi gösteren kimselere yanaşmayı seversiniz. Bu 50-60 yaşında bile böyle. Bence kendinizi toparlayın, karşılıklı konuşun, ne o sizin nede siz onun aklındakileri okuyamazsınız. Eşler konuşup anlaşamayacaksa o ilişkiden hayır gelmez. İhtiyaçlarınızı belli edin, ona karşı da başkaları ile kıyaslama yapmayın kendi kendinizi ateşe atmayın. Nefsinize iradenize sahip olun.
14 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar mal öylemi. dünyaya bak bakalim kac tane basbakan, bakan, siyasetci var. Milyon tane var.
Gercekten komiksin - +1 yıl
Kastettiğim kadın erkek konusuydu bunu bile anlamamışsın. Dönüp tekrar oku bence.
Soran+1 yılSizce bir kadın olarak 6 yıllık evliliğim içinde böyle bir sorunu tek bir kez dahi dile getirmemiş olma ihtimalim yüzde kaç? Yaşınız 36 ama yorumunuzu okuyunca 18-20 yaşlarında falandır diye tahmin ettim.
- +1 yıl
Aferin, belki yaşımı yanlış yazmışımdır. Madem o kadar zekisin bunu da düşünebilirdin neyse ne halin varsa gör.
Erkeklerin cinselliğe kadına bakışı sahip olma fethetme şeklinde gerçekleşiyor. Yani sen kadın olarak fethedilecek kişi olduğun sürce çekicisin. Evliliğinin dışındaki erkekler için çekici olmanın sebebi o. Ama evdeki adam için çantada kekliksin. Adamı canlandırmaya çalışmayı, adama sırnaşmayı bırakman ve çatlasan da patlasan da asla ilgi göstermemen gerekiyor. Adam için elde etmek için uğraşılması gereken kişi ol tekrar. Umarım anlatabilmişimdir.
Bunun yanında ereksiyon sorunu olduysa bir kaç kere erkekler sürekli ilişkiden kaçmaya başlar haberin olsun.03 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel bir sıkıntı hiç yaşamadık. Şuana kadar hangi durumda olursa olsun hem bakımıma hem fiziğime cok dikkat ettim. Cinsel konularda da hep ben kreatif oldum. Şimdi hiç birşey yapmıyorum artık. Ama kendime de hala çok özen gösteriyorum. Onunla uğraşmıyorum ya da şikayet etmiyorum. Hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorum. İstiyorum ki o beni kendine çekmeye çalışsın. Ama olmuyor.
Soran+1 yılYaklaşık bir 3 aydır falan. Ama bilinçli yaptığım bişey degil. Ben de piskolojik olarak yorgun hissediyorum kendimi. Belki de depresyondur bunun adı bilmiyorum.
+1 yılYazilan yorumlari da seninkileri de okudum. Senin sorunun duygusal bir acliktan çok cinsel doyumsuzluk. Zaten cinsel anlamda ruhu ve bedeni doyuramazsan, aşkı da yasayamazsin. Eksik kalir. Ben sorunun senin kocanin hormonal durumundan kaynaklandigini düşünüyorum. Cunku bu sekilde biten bir evlilige sahit oldum. O da 7yil surmustu. Ama unutma yapabilecegin herseyi yapmadan bitirmeyi dusunme.. Burdaki abazalara bakma sen. Uc bes seks cumlesi icin bir yuvayi da gozdn cikarirlar, kendi sahsiyetlerini de..
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın duygusal eksikliğini arkadaşlarıyla da giderebilir. Ama cinselliği sadece kocasıyla yaşayabilir aldatma söz konusu degilse tabiki. Duygusal anlamda da beni tatmin etmiyor ama cinsel anlamda hersey yolunda olsa o zaman ben de tüm diger normal evliliklerdeki diger kadınlar gibi " kocam beni anlamıyor" diye dertlenirdim belki de arada. Ve bunu da zaten nprmal karşılıyoruz biz kadınlar. Terapist kesinlikle deniycem. Teşekkür ederim içtenliğiniz için. 😊
- +1 yıl
Bir suru şey yazmistim ya.. Isine de yarayacak seylerdi ama demek ki kaderin de en verimli zamanlarini kurak gecirmek varmis tel. Kapandi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen daha çok cinsel ilgisizlikten yakınıyosun. yeri geliyo benim bile kolum bacağım dökülüyo. Demem o ki oda ister zevk almayi ama halsiz düşüren bir hastalığı (anemi veya guatr gibi) ve yorucu bir işi varsa hali kalmıyodur. Fındığı fıstığı ez ama iri iri kalsin, üzerine bal ve tarçın Dök onları bar haline getir dolaba koy girip çıkıp yesin adam. Pekmez falanda içir enerjisini atıcam yer arar. Koca karı gibi oldum ama 18 yaşındayım ve bunlarda hayatın gerçekleri :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yemekle içmekle ilgili bişey degil balım bee. Ruh yok adamda ruh yok. 😊 bogazına düşkündür. Saglığı da gayet iyi. Üstelik fındık fıstık türü şeyleri de sık sık yer. 😊keşke o kadar kolay olsa.
Geçmiş olsun canım senin neyin var?
Cevap sahibi+1 yılBende anemi falan var ama önemli bişey değil. Ilk evlendiğinde nasıldı hep böyle miydi peki
Soran+1 yılEvet hep vardı malesef.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler bazı psikoljik bunalım geçirdikleri zaman ya da depresyonda oldukları zaman bunu belli etmezler genelde. Kocan da olgun adam sonuçta öyle ufak şeyleri söylemez ama bende bu durumlarda çoğu şeyden soğurum. Hatta ben annemi bile kafama takmıyorum bu durumlarda düşün. Belki bir sıkıntısı vardır. Tatile çıkıp eğlenmenize bakın.
01 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntılarını bilirim olsa. Bu yeni bir durum degil ya da bu dönemlik bişey degil. Genel olarak böyle.
+1 yıl1 senin düşünmenle olmuyor
2 zor bir dönem geçirirdir
3 sen ilgilenmezsen ilgilenmezsen
4 o zaman sen bişey yap
5 evlilik danışmanı var
6 sorun yok o zaman
7 bilemeyiz içini
8 nereye gidecek ki
9 badin yani
10 ömür geçmezse nokta konur
11 çocuk var mı00 Yorumlaseni eğlenceli bulmuyor kafa dengi değilsiniz evlilikte n önemli olgu arkadaş gibi olabilmek kafalar uyuşmuyorsa bağlayan tek şey seks oluyor oda bir süre sonra monotonlaşıyor ve kaçınılmaz son.. mutsuz evlilikler
12 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın kendini övmesi ne kadar antipatiktir bilirim ama ben gercekten bir erkeğin öylesine bakıp gecebilecegi türden bir kadın degilim. Sadece güzel ya da çekici oldugum içinde degil. Eglenceli, neşeli ve pozitif bir kadın oldugum için de. Ve ben kız arkadaşlarımdan bile eşimden gördüğümden fazla ilgi gördüğümü söyleyebilirim. Sosyal cevrem geniştir. Ve çogu zaman eglenceli ortamları oluşturan da benimdir.
- +1 yıl
siz beni yanlış anladınız ben sizin eğlenceli olmadığınızı ima etmedim eşinize göre eğlenceli değilsiniz yani her insanın kafa yapısı beklentileri hayat görüşleri eğlenme biçimleri sohbette hoşlandığı konular farklıdır... eşinize göre çok sıkıcısınızdır ama başka bir şahısa göre çok eğlencelisinizdir... kimisi hareketliliği ya da esprili yaşamı hoş bulur kimisi sakin ve ağırbaşlılığı çekici bulur... kimisi gece hayatından hoşlanır kiminin akşamları pijamayla tv izlemek en büyük eğlencisidir... anlatmak istediğim uyuşmuyorsunuz zevklerini beklentileriniz konularınız farklıdır umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir..
Belki farkli şeyler istiyor olabilir hep rutin şeylerden sikilmistir belki de bence biraz ilgi gosterin ya da uzak durun yani farkına varsın birşeylerin ters gittiğinin ama asla aldatma felan yapmayın konuşun onunla çözüm arayin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen uzak durunca o hiç yaklaşmıyor.
Seni farketmesini sagla. Sen ilgilen gorunusunu degistir ya da tam tersi sende onun gibi davran ne oldugunu zaten soracaktir he sormuyorsa zaten evliliginiz bitmistir
11 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben sürekli bakımlı gezen bir kadınım. Kız arkadaşlarımdan birkaçına bu sorunumu anlattığımda inanamadılar ve dedilerki senin gibi bir kadından nasıl uzak durabilir bir erkek. Yani gercekten abartmıyorum. Güzellik bir kenara seksi bir kadınım. Ama benim kocam odun işte. Uzun bir süredir uzak duruyorum zaten. 2 haftada ya da 3 haftada bir bazen ayda bir oda yataga girdiğimde davranışlarından anlıyorum sevişmek istediğini. Onun dışında günlük hayatımızda ne bir romantizm ne istediğini belli eden bir dokunuş hiçbir şey..
Alışkanlık durumuna geçebiliyor bir zaman sonra ilişkiler/evlilikler. Belki işi ile alakalı yaşadığı olumsuz durumları kafasına takıyordur ve seni çok farketmiyordur. Biraz ilgisini çekecek şeyler yaparak durumu kurtarabilirsin kanımca.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn baştan beri böyle. Gitgide daha fazlalaştı. İşleri gayet yolunda. Maddi bir sıkıntımız yok çok şükür.
Kusura bakma ama kocan kıymet bilmiyormuş. kıymet bilmiyorsa o kiymeti başkalari çok güzel bildirir, ahh sen benim karım olucaktin varyaa, geceler sabah olmazdı senin icin.! Al kocani karşına adam akilli konuş, isteklerini dile getir, bu arada Kadının en iyi yaşı 30 dur diye boşuna dememisler.
00 YorumlaBu durumu üslubunda açık açık konuşun bence. Insan hayat arkadaşıyla ilgilenmeli birlikte vakit geçirmeli. Belki genel olarak insanlara karşı soğuk içedönük birisidir, akrabalarını da arayıp sormuyordun mesela. Çocuk var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılCok kez konuştum. Genel olarak cok kalıcı dostluklar kurabilen bir adam degil. Yani duygusal olarak bir derinliği yok. O yüzden de kurdugu ilişkilerde yüzeysel. İş amaçlı falan oluyor. Dış görünüş olarak konuşkan sosyal bir insan ama duygular konusunda içe dönük. Ailesine karşıda cok sıcak degil. İster ilişkiler sıcak olsun. Ama pek bilemez nasıl yapacagını. Cok dogru bir yaklaşımda bulundunuz ve sayenizde ben de başka bir acıdan bakmış oldum duruma. Teşekkür ederim 😊 1 cocugumuz var.
- +1 yıl
Rica ederim. Ben de böyle biriyim :) ama ilişkim olsa karşımdaki insana saygı duyarım, hem duygusal hem cinsel ihtiyacını, evin ihtiyaçlarını, çocuğa sevgi göstermeyi vs düşünürüm. Sizi ihmal ettiğinin farkına varmamış mutlaka konuşun anlayışlı biriyse art niyetten değil, kendi bu seviyede bir ilişkiyle yetindiği içindir
Koca senin acıkca konuş onunla. Belki onunla kendini kadın gibi hissedmedini fark etti ve cekiniyo. ya da onun istedi gibi deyilsin. Bunu biz bilemeyiz al karsına konuş , girin yatagınıza oturun konuşun.
00 Yorumla
+1 yılİşte nasıl olsa benim oldu diyor nasıl olsa yanlış yapmaz diyor ama insan sevdiğine bir çift söz bir çiçek bunlar güzel şeydir eğer gercekten seversen bunları yapman lazım ama evlenince değişen erkekleri anlamak zor
10 YorumlaOturup konuşun belki sizinle paylasamadigi sorun sikinti vardir... Gecmisten beri böyle ise davranisi öyledir bazi erkekler gösteremez.. Ama oturun konusun konusmadan bilemezsiniz saygilar.. Cocuk faktörü de malum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konularda duygularını ya da isteklerini gösteremediğini düşünüyorum zaten ama bu durum benim için de cok zor. Yani bu kadar pasif kalınca ben de günden güne ondan uzaklaştığımı hissediyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Takma kafana yalnız değilsin birçok evli erkek aynı, mesela arkadaşımın hanımı cidden manken gibidir, ama ne zaman sohpet etsek kocasının ilgisizliğinden, umursamazlığından şikayet ediyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. biraz işveyle cilveyle tatlı sözle halledersin bence.
tatlı dil yılanı bile deliğinden cıkarır.10 Yorumla
+1 yılEtrafında birsürü erkek varmış ya.
o yüzden kıskanç davraniyo olabilir .
sor niye böylesin diye.
onu anlamaya calis.
Ayrıca; ;; burcu ne ;;?00 YorumlaEşinizle yüz yüze konuştunuz mu? ya da dışarıdan yardım aldınız mı? Hiç normal değil yani evleniyorsan her görevini yerine getirdiğin gibi bunu da getirmen gerek kadın erkek fark etmez
00 Yorumla
+1 yılona küçük oyunlar oynayın diyormuşum :D şaka şaka ablacım heyecanınız bitmiş size yeniden heyecan lazım tatile çıkın falan ya da ne bileyim kıskandır yeniden aşık olsun sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. imkanınız varsa evlilik terapistine gidin. burada kmse uzman degil aklına geleni söyler.
yok gidemeyiz diyosanız sahşi fikrim bayanlardan hoslanmıyor olabilir yani gay olabilir.00 Yorumla
+1 yılGözü dışarıyı bu demde gören kadın ne kötü bir kadın Göz göz değil mercek ne çok meraklın varmış Halbu ki Ne diyeyim ki sana koca odun kadın ilgisiz pınar, gelde Kanma soğuk çesmenden
00 Yorumla
+1 yılzor sımdı gordum soruyu allah kolaylık versın nedımkı ıns duzelır be cnım
00 Yorumlabelki soruları vardır adamın iç dünyasını bilemezsin ki bence zamana bırak ve sende onun kadını ol sen yataga at herşeyi devletten beklemeyin
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorunum da zaten onun hiçbir sey yapmıyor olması. Ben zaten yapıyorum. Ama bu tek taraflı olmazki..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla konuşmuş olmalısınız. Bu konuyla ilgili. Size ne gibi şeyler söyledi? Saçmalama olurmu öyle şey falanmı?
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki konuştuk defalarca. Ona göre bu onun karakteri bu bir sorun degil. Diyor ki ben hep böyleydim.
- +1 yıl
Belkide doğru söylüyor sizde bir değişim bir fark olabilir. Sonuçta çocukla ilgilendiğiniz için bunlar gözünüze gelmiyordur. Ama ilgi htiyacınız eskisinden fazla olabilir ki oluyor. bunu erkek değişime kapalıdır aslında rutine bağlar ki sorunlar bundan kaynaklanır. onu aldatmayacapınızdan emindir çocukla ilgilenir bende rahat ederim diye düşünüyorsur. Çok sebeb olabilir bunlar başlıca sebeblerdir. Size göre ilgisizliğin senbebi ne olabilir?
+1 yıl6 yıldır kocanı tanıyamadıysan biz ne desek boş
6 yıllık evlisin ve kocanı parmağında oynatamıyorsan bence sorunu kocanda değil kendinde ara
burada geçirdiğin zamanı kocana cilve yaparak geçirsen bu soruyu sormak zorunda kalmazsın
biz erkeklerde isteksizlik asla mümkün değildir
kadınlar bizi o duruma getirir veya karşı duruma getirir
hatta senin gibi kadınlar nefret ettirir04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben 6 yıllık evliyim. Sorun evliliğimde çözemiyorum. Ama sen 32 yıldır yaşıyosun. Senin sorunun beyninde. Ben sana daha çok üzüldüm şu an .
- +1 yıl
belli ki yaşımın sana yakın olması ilgini çekmiş kanca atma derdindesin
fakat şunu aklının tam merkezine yaz
benim haramla işim olmaz..!
Soran+1 yılÜzülmekle kalmıyorum acıyorum şu an sana 😊
- +1 yıl
hala aynı tatava
YAPMA VAZGEÇ
cevrendeki erkekler senle evli olsaydı onlarda ilgisiz olurlardı o erkeklerin amacı belli zaten
10 Yorumla
+1 yılBelki kocan seninle ayni fikirde degildi belkide kendini fark ettiremiyosundur belkide kocanin daha onemli isleri vardir konusmak lazim
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar eminim ki bir çok açıdan bir adamın ideal eş diye seçebilecegi bir kadın olduguma. Bir çok kez kendimde aradım sorunu. Anşayışsız ve dırdır eden bir kadın hiç olmadım. Sakin ve konuşarak ya da susarak ve bazen sabır gösterip bekleyerek degişmesini bekledim. Ama artık bunun benim iç dünyamda kocaman bir boşluk açtığının farkındayım. Belki de bitecek evliliğim. Bilmiyorum..
- +1 yıl
Malesef donemsel baslayan bitakim problemler aliskanlik haline gelip uzun sure devam ediyo. Ben kocanizdan ayrimaniz taraftari asla degilim iliskinizde konusulup ortak kararlar alinmali sorunlarinizin hepsi cozulmesede sizin icin oncelik teskil eden bir takimlarin cozulmesi sizi mutlu edecekse bu sekilde devam etmeniztaraftariyim kendi adima ince eleyip sık dokuyan biri olarak yeni bir iliski insa etmenin doru insan secmenin cokta kolay olmadigini düşünüyorum.
Soran+1 yılİnsanı zorlayan da bu zaten. Bir sorunu çözemediğiniz de ve yapacagınız her hangi bir seçimin bu durumda daha iyi olup olmayacagını bilmediğinizde hersey daha da zorlaşıyor. şu an dönemsel olarak bir umutsuzluk içindeyim açıkcası ve ilk kez de yaşamıyorum bunu. Bu dönemin akabinde yapacagım tek sey kalıyor o da kendisi de istekli olursa bir terapiste danışmak..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDisardaki erkeklere bakma herkese bakiyorlar bu memlekette erkekler damacana mikiyor eşine gelince surekli konuşmayı dene çıplak boy aynasina geç realist bak
00 Yorumla Belkide hata sendedir? Belkide kadınlıgını ona gosteremiyorsun belki kocanın başka dertleri vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBastan cikarmayi dene farkli seyler giy farkli seyler yap. Oral yap mesela bilmiyorum yapiyo msn ama erkekler sever bunu
00 Yorumla
+1 yılbelki zor bir zamandan geçiyordur yardımcı olmaya çalış
010 Yorumla
Soran+1 yılDönemlik bişey degil bu ama. Baştan beri böyle.
- +1 yıl
bir süre kafanı dinle oluruna bırak
- +1 yıl
ne kadardır sana karşı ilgisiz?
Soran+1 yılşu an tam herseyi bıraktıgım bir dönemdeyim zaten. Ben hiçbir şey yapmadıkça o da yakınlaşmak için pek bir çaba göstermiyor ve bu hep böyleydi. Önceden ben daha cok ilgisini çekmeye çalışırdım şimdi ben de istemiyorum artık uğraşmak, çünkü günlük yaşantımızda beni buna motive edecek tek bir sinyal almıyorum ondan.
- +1 yıl
bir süre kendi hayatını yaşayıp kendini mutlu etmeye çalış. bazen üzerine gittikçe düzelmekten çok daha kötü olur. peki oturup bu durumu konuştunuz mu?
Soran+1 yılHayatım zaten hep böyle geciyor. Sosyal cevrem geniştir. Neşeli bir insanım. Hep yapacak bişeyler bulurum kendime. Spor yaparım. Kitap okurum. Tek başıma bile cok güzel vakit gecirebilirim. Kafam eser tek başıma cıkar yürürüm. Ama yaşadığın bir boşluğu başka bir şeyle dolduramıyosun işte. Uzun bir süre umursamıyorum. Boşveriyorum. Ama bir yerde cekilmez oluyor. Dibe dalıyosun.
- +1 yıl
evet az çok anlamaya çalışıyorum seni. hayatının merkezindeki insanın bu kadar uzak olması seni rahatsız ediyor. onunla konuşmak bir şeyler paylaşmak istiyorsun. fakat kendini o böyle olunca yalnız hissediyorsun ve kafan rahat olmuyor. içini dökecek konuşacak rahatlatacak birisi gerekli sanırım.
- +1 yıl
nasıl var mı bir gelişme
Soran+1 yılKonuştum tekrardan ama bu bişeyleri degiştirirmi bilmiyorum.
- +1 yıl
peki ne söyledi? istersen özele mesaj at ailevi konuların sonuçta buradan paylaşmak istemezsen
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. çok çalışıyordur seni aldatmıyorsa... iş hayatı çok yoğundur...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 yıl yaşamışsınız işte daha ne istiyosun doyun biraz ama doyumsuzsunuz ayrıl başka biriyle bir kaç sene daha yaşa oda bitecek sonra bir başkası sonra bir başkası alış buna kadın olmanın doğasında var doyumsuzsunuz hepiniz
00 Yorumla
1 yılEşine dinimizde kocaların eşlerine karşı yapması gerekenlerden bahset senin yaptığın günah filande ve sende eşine onu sevdiğini belli et bende farklı bir şey yazmak istedim belki faydalı olur
00 Yorumla6 yıldır senden bıkmış olmalı seninle ask evliliği değilde seks evliliği yapmış hevesini alınca isteksizlik başlamış
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum.
Soran+1 yılDiğer yorumlarımı oku uğraştırma beni.
+1 yıl6 sene uzun bir süre biraz değişiklik arıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbukadar yol aldıgına göre gecirmissin öyle ya da boyle cocukların varsa da artık gec kalmıssın hemen kotu dusunme oturup konusun bir sıkıntısı sorunu olabilir dusun yani
00 Yorumlabelki tipi değilsin bir de şu var insanların zevkleri dönem dönem değişir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. senin canın sevişmek ilgi görmek istemiş bul birisini yap rahatla
00 Yorumlamilleti salla bir kaç sebebi olablir ders konusu bunlar egitimi var ben göruorum konuları atım özelden incele karar ver
01 Yorumla
+1 yılseninle ilgilenen bir sürü erkek varken dediğin an sorunun adamda değil sende olduğunu düşündüm.
41 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu nasıl bişey 6 yıl dayanmışsın...
eee devam et bari04 Yorumla
Soran+1 yılArtık bu durum ben de kocaman bir boşluk yarattı.
Cevap sahibi+1 yılilgisizlik bir süre sonra sıkıyor dimi..
Soran+1 yılHem de çok
Cevap sahibi+1 yılaynen ya sonuçta bu birliktelikte çok önemli ama neden böyle oluyor bende anlamadım...
Fantezi yapin eve geldiginde ic camasirlariyla karsila
00 YorumlaZor bir durum boşanabilirsin ama bu zor tabiki bilemicem senin ne yapmak istediğin önemli?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılheyecan bitmiş, yatagina fantaze getir. alevlebdir ilişkin adam monotkna bağlamış
00 YorumlaAltı ayda 😲 keşke seks yapıp evlenseydin
15 Yorumla- +1 yıl
6 yıl demiş ama.
Soran+1 yılAynen öyle. Pişmanım zaten. 😊
erkeği eve bağlayanda evden soğutanda kadındır
16 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kolay konuşuyorsunuz?
Soran+1 yılEvet ben de bunu söylemeye çalışıyorum. Ben yaptığım zaman karşılık veriyor. Ama benim istediğim o da benim için bişeyler yapsın. Benim sorunum bu zaten.
- +1 yıl
bak bilmişlik taslamıyorum beni yanlış anlama ama bu aslında basit bir konu. erkek dediğin çok akıllı mekanizmaya sahip bir varlık değildir bende dahi. nerde ilgi şefkat var nerde egosunu okşayan bişey var erkek oraya meğil verir arada bir değil hergün yap bunu bu şekilde hem evliliğin hem mutluluğun hem cinsel hayatın hep canlı kalır
Soran+1 yılPeki ya bir kadın eşi tarafından bu şekilde motive edilmezse nasıl yapsın bunu! Sadece erkeklerin zayıf noktaları yok kadınların da var. Oturup kendiliğinden hiçbir sey yapmayan bir adamın ilgisini çekmeye çalışmak ve üstelik benim gibi bir kadın için ne kadar gurur kırıcı biliyomusun bunu! Ayrıca karşılıklı birbirini tahrik etmedikçe cinsellik hiç zevkli degil.
+1 yılAçık açık konuş kendisiyle bu durumu.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok kez konuştum.
Is temposu cok yorucu ve stresliyse normal
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır iş degil iç dünyasıyla alakalı galiba.
+1 yılDurum vahim hiç eşinle konuştunmu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOyuncağından sıkılan bir çocuk gibi düşün.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Eşin eşcinsel olabilir mi?
00 Yorumlaevliliğiniz rutine girmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenle ilgilenmiyorsa ilgilendiği başka biri vardır
00 YorumlaKonusmak bu kadar mı zor?
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayı defalarca denedim. Çözemedim.
+1 yılSizin gibilerden nefret ediyorum işte.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Bir Farklılık Yapın? Fantezi Falan?
00 Yorumla
+1 yılOnu yatakla cezalandirma ama biraz ozlet kendini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazı insanlar harbiden odundur..
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem