Kocamın ilgisizliğinin nedeni ne?

Arkadaşlar 1 yıllık evliyim 4 senedir de tanisiyoruz evlenmeden once senelerce pesimden kosmus bir insandı kendisi reddetmeme bizden olmaz dememe rağmen olduğum şehire kaç kere gelip şans istemisligi vardır. O kadar ilgiliydi ki senelerce bir kere evlendigimde ki yüzünü mu diyeyim gercek halini mi diyeyim görmedim. Hep evlenmek istedi hep ciddiydi, şu an evliyiz ve o kadar değişik davranıyor ki bazen bu kişi o kişi mi diyorum. Neden boyle olduğu hakkında da en ufak fikrim yok (aldatma yok arkadaşlar kesinlikle bundan eminim) ben yine benim. Ama o işten çıkıyor mesela bazenleri arkadaşlarıyla geziyor tanıdığım hepsi bende çıkıyorum ama o kadar evli gibi davranmıyor ki çokta sorumluluk sahibi insandı eskiden. Ama şimdi bir ilgisizlik, soğukluk hakim konuşuyorum soruyorum neden boyle dusunuyorsun ben aynıyım seni çok seviyorum diyor ama kadın hisseder ya hissediyorum. Annesine dusmeye başladı bir de bu aralar eskiden hiç yoktu şimdi surekli annesine gidelim istiyor neden anlamadım ya özellikle evli arkadaşlara soruyorum var mı bu durumu yaşayan sebebi nedir?
Kocamın ilgisizliğinin nedeni ne?