Sakallı mı, sinek kaydı mı?
Sakallı
Traşlı
Kirli sakallı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şimdi bazı erkeklere kirli sakal çok yakışır ona öyle bi hava tarz katar. ama eğerki sevgiliniz sakallıysa ve onu öpmek sakallardan dolayı eziyet haline dönüşüyorsa hiç bırakmasın yok sakallarından vaz geçemiyorsa ben onu bırakırım olur biter o mutlu ben mutlu ;)
Tabii ki bunu sorarken siz de bunun bir zevk meselesi olduğunu muhakkak biliyordunuz. Fakat sanırım hangisi daha fazla beğeniliyor bunu görmek istediniz. Benim kişisel seçimim traşlı erkekten yana olacaktır. Her ne kadar sakallı ya da günümüzdeki moda haliyle kirli sakallı erkekler daha maço görünse de bence temiz traşlı bir erkeği öpmekten güzeli yoktur.
Tıraşlı daha hoşuma gidiyor açıkcası. Sakallı bir erkek konuşmaya başladığı zaman sakal oynuyor ve bu benim gözüme batıyor. Ama bazı erkeklere de yakışmıyor değil.
erkeğin makyajı sakalıdır derler fakat yakışanı var yakışmayanı var. Benim görüşüm sakalsız erkek ha birde saç uzatanlar var onların soyu bi tükenmedi zaten
uzun saç da yakışıyor ama erkekleree bencee
sakalsız erkekmi olur sacmalamada son nokta
Yüz hatları düzgün erkeğe ikiside yakışır. Fakat şimdi sakal modası altında yamuk yüz hatlarına sahip erkekler sakal bırakıp onu örtmek peşinde. Doğal olmalı insan, kendini nasıl iyi hissediyorsa o iyidir.
Cevap
33Cevap
Kızların teyp hırsızı kılıklı tiplerden hoşlandığı bir gerçeği var malesef, etrafımızdan bunu sıkça görüyoruz bu yüzden kirli sakal öne çıkıyor elbette karşı cins için düşünürsek..
Not:Sakalım henüz tamamen çıkmadığı için yorum kıskançlık içerebilir. :D
koreli hayranı olan 10 16 yaş katagori sizi vatan haini edebilir bu başlıkla :DD ageoıfejaıofejaıf ahahhaa EGER BEYAZ TENLİYSENİZ KİRLİ SAKAL VE HAFIF GÜR SAKAL YAKIŞIR BANA SAKALSIZDA SAKALLIDA YAKIŞIYOR AMA BEYAZ OLDUGUMDAN KESTİMMİ COK DİKKAT CEKİYORUM
bildiğim kadarıyla yüzde 60 ı kirli sakal sever göğüs kısmına gelince fikirler yarı yarıya değişiyor çoğu kıllı sever kimi kesim kılsız olsun der .
erkek olarak fikrim kirli sakal göğüsteki kıl ormansa epilasyon abi :)
Köse bir erkek, erkek gibi gelmiyor bana..Ne çok fazlas, ne de hiç. Kirli sakal olması hem karizma veriyor, hem de erkeklik..
sakallarinin batmasni sevmiyorum ama bazi insanlara kirli sakal yakisiyor
Kesinlikle sinek kaydı! Civciv tüylü olsa da ayı sevmez cik cik:)
Kısa sac yanı orta asker trasi değil ve kesinlikle sarışın değil esmer ama kapkara değil. Küpe olabilir uzun boylu olsn başka adam olsun adam boş bunlar. Sarışınligina bile katlanabilrm adam olursa
Bence kirli sakal yakısıyorsa kirli sakal olmalı Mesela örnek Murat Boz adama kirli sakal cok yakısıyor cağatay'a da sinek kaydı yakışıyor şimdi bu durum otomatik olarak değişkenlik gösterir yanii...
ya her gün traş olacaksın ya da kirli sakal bırakacaksın birazda sakalın sertse öpüşme anında karşıyı rahatsız ediyor kişisel deneyimim böyle
Erkeğin sakallı olduğu günler Osmanlı'da kaldı bence. Artık kimse sakal istemiyor. Fakat bazı sağlık sebeplerinden her gün traş olamayan adamlar kirli sakalı keşfetti ve bu da bir çeşit moda akımına dönüştü :))))
genel olarak kirli sakal tercih edilir de ona göre bir iş bulalım bari sakal traşı olmayacağımız :)
Sakalımı bir askerde kestim, oda ayıp olmasın diye...asdasdasd. kimin nasıl ne düşündüğü çokta fifi
Ne demiş atalarımız?
-Döşü gıllı olsun!
vee kirli sakal vazgeçilmez.
atalarımız dememiştir onu kızlar uydurmuşdur ::D
ya orası da doğru ben şimdi köseyim kendımden pay biçmeye çalışıyorum :) bazısı özellıkle kıllı kirli sakallı arıor kızların ...
haha olmuyorum zaten de hanı çıktıklarım bazen laf atıodu sakallıı olsaydın falan bende top sakal bırakıordum bari o kdr la ıdare etsın dıe :)
tamam olmam :) sakalmı ektırsem :)
Erkekte kirli sakal olmalı (sakalsız erkek mi olur ya ıyy )
ya mesela ben köseyım fazla sakalım yok kılımda yok kıllı erkekler iğrenç her yere kıl döküyorlar nesini seversiniz anlamadım :/
o da senın saçını çeker olur biter ya tabi ibraz olucak ama aşırısı sıkıntı yawww :)
ya her kız saçının okşanmasından hoşlanır yani bu sadece senın için geçerli deiğil :)
kırlı sakalı olucak cenesınde cucugu olucakkk benım askım oyle ben ona alsıtım da:D
:))))
sakal bırakamayanlar nolacak peki ? benden orman gibi sakal çıkıyo, ilginçtir sakallarım kızıl çıkıyo, millet uzattığımda viking misin diyolar :D ama çalışıyorum artık ve bırakma lüksüm yok, tertemiz yüzle geziyorum , napalım :D
Daha öncede sorulmuştu ve sonuç 'Kirli sakal' çıkmıştı bakalım şimdi ne çıkacak
Gececi Tayfa Was Here!
saç uzunsa sakalsız, saç kısaysa kirli sakallı olmayı tercih ediyorum mesela kendim
Kimi sakallı hoş kimi sakalsız o sebepten boş bırakıyorum
mesela ben? sence nasıl
Nerdesin hani?
hafif kıllıyım fakat yüzüm temiz cıkmıyor sakalm fazla :D
ilköğretim normal sakal cıkmaz, lise cıkar 11 e 11 maç yaparlar yasak, ben uni okurken yasaklanmıştı e sonra iş hayatı zaten olmaz, Türk genci ne zaman sakal bırakabilecek?
üniversitede serbestti ya ama iş hayatında olmuyo tabı
Sakal erkek adamın makyajıdır kadınların zaafıdır😅
bu soru haftada bır soruluyo... Ben agda yapan erkek dıyorum:D
yuhh erkeğe kıl almak yakışmaz ..
ya bende onu dıorum işte bazıları çok abartıyor adam nere gıtse kıl bırakıo ya yatağa yatsa yatak kıl lavaboya gıdıyo ora kıl :)
kuşmu bunlar ya sende alakasız bişey söyledin.
sir le aldırsın.D
tamam tamam :D kızma
kesinlikle sakallı çünkü ne o öyle kız gibi sakalsız erkek hem çok karizmatik duruyor
tabii ki de kirli sakal! erkekte çok seksi, çekici duruyor...
Her erkek tras olmayı istemez ama karsi tarafi memnun etmekte bize düşen görevlerden biri sonucta ayrica sakalsiz bayana benzeyen diyenlere sesleniyorum. Devlet memuruyum lan ben 😂
@yakomoz1 olum ne ahmak insansın siz yoldan çıkmış ların ayrıbi dünyasımı var araştır istediğin yerden kaynaktan internetten sakalın sünnet olduğunu bir öğren git önce sünnetin ne olduğunu sonra peygamberimiz s. a. v min sakalımı sakalsızmı olduğunu şimdi sen araştırınca sana farklı şeyler çıkar karşına sonuçta ayrıbi alemde yaşıyorsunuz Birgün dünyaya nerden baktınıza birde hayatı öğrendiğiniz kaynaklara rast gelirsem bendebi bakacam bunlar niye canım sakatlara dönmüş acaba diye
Sakalsız erkek kadına benzer. Kirli felan anlamam. Bıraktımı adam gibi bırakacan. Ayrıca sünnettir
Kim nasıl isterse ve nasıl yakisiyorsa. Ayrıca sünnet olayı diye bişey yok kuran da. Hatta temizlikten bahseder kitabımız.
Sende cahile benziyorsun... Erkekligi. . Sakal ile ölçtügün için.. Peki madem sakal ile erkeklik olduğunu sanıyorsun.. O zaman önündeki ni kes ve sakal ile erkeklik yap bakalım yapabilecekmisin.. Önündeki olmayan sakallı erkek neye benzer acaba.. .. Peki o zaman sen neye benzeyeceksin..
Erkekligin simgesi..
Sakal mi?
Penis mi? Hengisi erkeklik
Allahı kara cahili..
Bugüne kadar sakal ile daha fazla erkek olunduğuna.. Ve Sakallı erkeklerin sakalsız Erkeklerden daha fazla erkek olduğuna.. Dair bir tane Bilimsel araştırmada yok.. Ve Sakal ile daha çok erkek olunduğunu iddia edebilen bir tane Bilim adamı yok..
Sakalın erkeklik olduğunu ve sakalla daha fazla erkek olunduğunu Bilim iddia edemiyor.. Bilim adamları iddia edemiyor..
Fakat sakal ile daha çok erkek olunduğunu zanneden binlerce cahil ve beyinsiz var..
Sakal ile erkekligi ölçmek ve sakallı erkekleri daha çok erkek zannetmek=Cehalet ve Beyinsizliktir
kılsız olmasın sevmem kılı tüyü hafifi kirli sakal olabilir :)
hafifi malum zaten çoğu zarar..
Kimine yakışıyo kimine yakışmıyo sakal bence kızlar böyle düşünüyorrrrrrrrrrr
ne anlıyosalar kıl yumağından ...
Mmmm kısa saç sakal olması gerekmiyor varsa sakallı bari adam gibi olsun :)
sakallı erkek ama sakal düzgün düzenli kirli sakal olacak
nedir bu sakal merakı moralimi bozdunuz resmen off be bi de sakalsızlara onlar da erkek mi demişler böyle saçmalık olur mu :@
Benim sevgilim sakallı olmamı istiyordu, batınca bi taraflarına şimdi kesmemi istiyor :))
:)
elbette ki sakallı erkek sakal sünnettir
Temiz tutulduğunda her erkeğe yakisir
sakalsız bu da soru mu
aynen sakalsız temız :)pir pak
Sakallı olsun gerekirse ben traş ederim.
yuhh :))
ne bılım traş ederım falan erkeğe ters yani :=)
Bunda kötü bişey yok hep yapmak istediğim bişey.
İkisi de sakalsız gibi duruyor.
Çene altında sakalım :(
Ee sahne alıyorum Dinleyenler karşısına sakallı cıkamam :(
Ben genç müsisyenim tarz görünüş Menejerede bağlı
Şimdilik görüşürüz ♫ ♪
Hangisi yakışıyorsa öyle
Sence bana nasıl yakışır?
Sakalsiz yakisir:)
Özel günlerde artık keserim :)
Pekalaaa
Sakal ama çok uzun olmıcak
Sakal çoğu kişiye yakışıyo
Sakallı erkek her zaman daha çekicidir
Kısa saç
Sakal zorluluğu yok..
Top sakallı erkek tabii ki!
Kirli sakallı erkekkkk(L)
Erkeği kadından ayırın herşey yakışır erkeğe bence
@Alphacantauri ulan ateist misinsen arkadaşım olsanda benim dinimin sünnetini maymuna benzetme hakkını nerden alıyorsun inşallah sende ölmeden tüysüz bir maymuna benzersinde ozaman peygamberimizin sünnetine maymun demeyi görürsün ibret olursun insanlara
@Alphacantauri kesinlikle katılıyorum. Memlekette ne gay'ler var adamların sakalı fırça gibi. Örnek: Kuşum aydın, fatih ürek, arto, tarkan vs. O yüzden sakalın o hususta alakası yok. Mesela japonyada, endonezyada yaşayan çok insanın sakalları sayılacak kadar az, onlar erkek değil mi?
Sakal candır gerisi heyecandır 👍
Sakalın her cesidini cok seviyorum: ))
sakal erkeğin memesidir sakallı+1
wow
sunnet olduğu için birakiyorsa yakışıklıdir
Seni gidi :) + 1
beni gidi^^
Pofutuk ayıcık ♫ ♪
viniye ayicik diyenler utansın :@
Bal kavonuzu yok onun ama
uyuyor galiba
Tamam Vini
tamam heart
Kirli sakal bazılarında mükemmel duruyor
yalan yok evet ama bazıları sırf kadınlar kirli sakal seviyor die yakışmasada kesmiorlar ...
naptın sen gül ya illa siyah olucak hemı yok artık bu kadarda abartmayın ya :)
ee çocuk sarışınsa napacak siyahamı boyatacak sakalını :D
o ne bee :)
renkler ve zevklerrr dielişm artık
hımm ıyy kıllı kadınn iğrençç :D
:)))
Kısa severler genelde.
Eğer söz konusı bu beyse sakalsız.
O benim :D
Sakalli tabiki bidr kirli sakalsa miss
Benimki kötü mü peki
Biraz sakal birak
Bana çene altı yakışıyor sahnedeye çok sakallı çıkarsam olmaz. s
Havani da attin :D
Yok be meslek'm sonucta :) hadi gel yardımcı ol sende dinleyerek https://www.youtube.com/watch?v=h365yddViq4
kıllı ve sakallı erkek.
sende kıllı erkeklerden yanasın anlaşıldı ...
ben yazarken azdı erkek sayısı :) masumum abi :) .
sorun yok :)
:)
sakallı tabisii mümkünse kılsız
o zmn ben köseyım yandık :=)
ee yaniii...
Sakallı aynı bana benziyor zaten bu adam.
kirli sakal cok hos ve tatli bence ya:))
valla sakallı erkekler cok cekıcı gelır bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?