#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Bana sakal yakıştığını söylüyorlar ama ben yüzüm pürüzsüzken kendimi daha çok beğeniyorum ve ayrıca sakal beni rahatsız ediyor hem sakallı bir erkeğin neresini öpeceksiniz dinimizde sakal peygamber efendimizin sünneti olduğu için uzatılır ama günümüzde moda olmuş artık ne din kalmış ne iman Allah sonumuzu hayır etsin 😃
Bana göre sakal erkeğin makyajıdır. Yani varsa eğer ufak tefek cilt kusurlarını kapatmaya birebir. Hem de sakalın yaşı ciddi anlamda büyüttüğünü dusunenlerdenim. O yuzden tecihim sakaldan yana.
Ben sakalı pek sevmem. En fazla kirli sakal bırakırım o kadar. Erkek veya kadın vücuduna fark etmez saç haricinde her hangi bir tüy/kıl bunların olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Ben bir erkek olarak sakalı sevmiyorum ve yakıştıramıyorum taş devri insanları gibi.
Cevap
16Cevap
sakal erkeğin makyajıdır ama ben sakalsız halimi seviyorum
Kişiye göre değişir. Kirli sakal da olur. Sakalsız da olur.
Sakallı ama kirli sakallı olacak ne çok uzun ne çok kısa yani saçla birlikte yakışacak 👍
Yakışıp yakışmadığına bağlı
Ama genelde kirli sakal herkese yakışıyor
ben kendim genelde sakal bırakan biriyim ancak sakalsız da beğeniyorum kendimi
sakallı sakalsız farketmez aradığım şey yerinde olsun yeter
hafif kirli minik kirli sakal cok uzun değil ama sakallı beğenilmiyoruz yaşımız büyük sanılıyor
Yüzüne göre değişir o. Kimine çok yakışıyor , kimisi de kesince tavuğun g*tüne dönüyor suratı.
(Lütfen soruyu soran hariç yorumumun altına yorum atmayın. İşin özü salça olmayın.)
Sakalli erkek saygi deger KizlarSoruyor uyesi.
Sakallılar da iyidir ama sakalsız olup çok yakışıklı olanlarda var.
Sakallı kesinlikle ama vokt nadir binde bir sakalsız da yakışıklı olanlar var
Dis görünüşe bu kadar önem vermeyin
Tabiki sakal
Sakal erkeğin makyajıdır
Sakal elbette bambaşka bir hava katıyor
kirli sakal bence en iyisi sence?
Sakalsız yakışıklı olan gerçek yakışıklıdır 🙂
Kişinin kendi tercihi
Yakışana sakallı yakışmayana sakalsız
Sakallı tabikide qodkw
Sakalsız yüzü gözü belli olsun öyle seviyorum
Kirli sakal 🧔