Kızlar diyelim çöpçatanlık yapacaksınız...

varsayalım ki çok iyi tanıdığınız kız arlarınızdan birine birini tanıştırmaya niyetlisiniz. arkadaşınız çok iyi düzgün bir kız ama bir kötü huyu var ki fena halde sigara bağımlısı, günde bir paketten fazla içiyor, bırakmaya niyeti de yok zaten iş iyice zora binmeden harekete geçecek biri değil, ciddi bir sağlık sorunu oluşmadan yada başka bi zorlama olmadan bırakmaz... ona uygun olduğunu düşündüğünüz birbirlerini beğeneceklerini düşündüğünüz 4 farklı erkek var tanıştırma adayı olarak... hepsi de birbirinden iyi ve makul insanlar tüm özellikleri benzer ama sadece kızın bu sigarasına tepkileri farklı olacak (bu insanları çok iyi tanıdığınız için olacakları 3 aşağı 5 yukarı tahmin edebiliyorsunuz)

bu dört erkekten Ahmet zaten kendisi en az o kız kadar sigara içer belli ki birbirlerini daha da çok özendirecekler 1 paket içiyorlarsa 2 paketi bulacak her ikisi de...

ikinci aday Murat kendisi içmez ama bir iki defa zararlarını anlatıp bırakmasını tavsiye etmek yardım teklif etmek dışında bişey yapmaz gerisine karışmaz... günah benden gitti ben üzerime düşeni yaptım sonuçta kendi sağlığını kendi düşünmesi lazım der... kankanız da aynen günde 1 paket devam eder

üçüncü aday Mustafa bütün bir ömür dır dır eder durur bu sigarayı sorun eder sırf konuşur bunu hayat boyu gündemde tutar ama sizin kankayı bu pek etkilemez belki günde 2-3 tane az içmesine sebep olur

dördüncü aday Mehmet bir süre güzellikle uyarır her tür yöntemi uygulayarak iknaya çalışır ama göründüğü kadarıyla kız bundan etkilenip sigara felan bırakmaz ama Mehmet öyle benden günah gitti kendi sağlığını kendisi düşünmeli felan deyip çekilmez, sorunu çözmeyen sözleri sürekli tekrar da etmez güzellikle bıraktıramayınca zor kullanacak bi kaç uyrıdan sonra dizine yatırıp dövecek olmadı falakaya yatıracak ama illa ki kankanıza sigarayı bıraktıracak... kız da zoru görünce eşini sevdiğini değil sigarayı bırakmak zorunda olduğunu anlayacak ama bu esnada bir süre sopa yiycek sonra yelkenleri mecburen suya incek...

siz olsanız bunlardan hangisiyle tanıştırıdınız
Kızlar diyelim çöpçatanlık yapacaksınız...