Hiç temiz kız kalmadı diyen erkeklere cevabım var kızlara o yola sürükleyen sizlersiniz bizamanlar o kaçar kızlarda tertemiz masumdu sevgilerini masumuyetlerini alan kandıransa erkek bazı erkelere cevabım temiz erkekte azaldı
Cevabın nedir?
+1 yılabla bir şey söyeliyim mi? Allah şahidim olsun tertemiz kız istiyorsam inan bana niye mi? kızın kaşarlığı diye bir şey yok ki? kız yatsa ne olur yatmasa ne olur? hepsi ten değil mi? beyni olmasın yeter ki? nasıl denir ya sen baki. resin ne anlamı var? ben otuz yaşına yaklaşıyorum bak POMEM sınavı açıldı polis dahi olamıyorum. onu bırak ya* cebimde beş kuruş parma yokk evlenecek param da yok. ne yapım abla. herksesin anne babası mı var? acındırmak için söylemiyorum. bir kız bir erkekle yattımı ben o kıza tapıyorum tapıyorum. sen kaşar diyorsun. ben or... duydudğum saygıyı kimseye duymuyorum ki? kız bakire imiş ne mantıkta olrusa olsun aman bana yakaşmasın. ben ba. kire kızla yatmadım ama hakkım değil mi ben de bir tane kızla yatmak. bak bakire aramıyorum ama sen olsan bu yaşta ne yaparsın iş yok güç yok ünversiteler bitirmişssin. onu bırak işine karışmam ama inan belimdeki o lanet suyu atmak için değil aşka susuzluğum var onu da bırak siz hiç birşeyden anlmaıyorsunuz. illa para lazım illa zengin koca lazım. illa iş lazım biliyorum aman yazılmaz abla benim derdim yazılmaz. gel yat deesem o.. muyum dersin yatma desem bakmıyor derim. tek dileğim var o güzelliğiniz geçince beni bir gün hatırlayın içinizde öyle bir şey kalsın ki? göz yaşları derdinize derman olmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısında şimde niye hepimize bedua ettin
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kişilikle alakalı bir durum. Sedat PEKER'in güzel bir sözü vardır: "Cinsiyetin sıfatı olmaz. Biz; delikanlı kız da gördük, kaşar erkekte..." Kızlar böyledir, erkekler şöyledir demek saçmalıktır. Bu kafadan kurtulmamız lazım artık. H. z. Meryem gibi Namuslu, edepli kızlarda vardır. H. z. Yusuf gibi namuslu, şerefli, edepli erkeklerde vardır.
270 Yorumla
Kimse kimseyi birşeye sürüklemez canım geçelim bu lafları.
Hadi sevdin birlikte oldun yarı yolda bıraktı.
Onun rahatlığıyla seninde gidip başkalarıyla birlikte mi olman lazım?
Saçmalık.
Kendini etiket eden yine kendinsin.103 Yorumla- +1 yıl
Zeki kadının hali başka tabi..
+1
Soran+1 yılBüyük konuşma
- +1 yıl
Büyük konuşmak değil, büyük düşünmek !
Birşeylerin rahatlığın da hareket edersen her daim etiketsin.
Iyi ya da kötü, böyle algıla.
Zamanında sevmiş, güvenmiş birşeyleri yaşamış olmak hayat bu olabilir kınamıyorum.
Ama biriyle birlikte oldun diye ondan sonra hayatına giren kişilere kendini paylaşman Kaşarlıktır.
Ve karşındakinin seni kaşar ve ya namuslu kavramına yakıştırmasıda senin davranışlarınla, karakterinle alakalıdır.
Onlar mı diyor git ver diye kendini tutamayıp da milletin üzerine atma suçu
84 Yorumla
Soran+1 yılSen kızmısın yoksa erkek fatmamı
Soran+1 yılBattı fatma:-)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
112Cevap
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal şartlarda, sevdiği-seviştiği adam tarafından ihanete uğrayan bir kadına kaşar etiketi takılamaz.
Sırf seks amaçlı, beğendiği ve seçtiği adamla yatan kadına da kaşar denilemez aslında..
Kaşarlık beyindedir.
Misal, ''gösterip-vermiyorsa'', aldatıyorsa ve bu yüzden karşısındaki günahsız adamı bunun için olmadık dert ve külfetlere itiyor ve ardından pis pis gülüyorsa, o zaman kaşar olur bir kadın..
İsterse bakire olsun, farketmez..22 Yorumla
Soran+1 yılHım güzelmiş en iyi cevap ama önceden yaptığım için değiştiremiyorum
- +1 yıl
Canın sağolsun.
bu söylediğin kesinlikle yanlış. kendi gözlemlerimden yola çıkarak söylüyorum, her ateşi kızlar yakıyor, her erkeği kızlar yoldan çıkarıyor. bazı erkekler yoldan çıkmıyor (mesela ben) sonra bir bakıyor etrafta temiz kız kalmamış. salak mıyım ben kime saklıyorum kendimi diyor. onlar da böyle yoldan çıkıyor. ama şu bir gerçek. kızlar bunu erkeklere çaktırmadan yapıyor. öyle bir yapıyorki herşey olup bittiğinde erkekler herşeye kendilerinin sebep olduğunu sanıyorlar. bazen kızlar kendi oyunlarına kendileri de kanıyor :)
10 YorumlaEvet bir erkek olarak buna katılıyorum namussuz namuslu çok olduğu için ve düşene bir tekmede o karaktersizler vurduğu için sonuç ortada ve detaylı bilgide aşağıdaki linkte her ne kadar erkeklerin hoşuna gitmesede;
www.sunnetullah.com/
www.sunnetullah.com/02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bunu farkedebildiğine göre iyi birisin
Saflık ile salaklık arasında ince bir çizgi vardır. Kız saf iyi niyetli olabilir, ama aşık diye sevgilisinin altıma gir demesine razı oluyorsa o kız aptaldır. Sonuç olarak erkekleri değil düşüncesiz olduğu için kendisini suçlamalı ve genelleme yapmamalı. Bir erkeğin takıldığı ortam ve çevresindeki arkadaşları kişiliğini özetler zaten. Gider serseri kılıklı erkeklere göz koyarsınız, eğlenceli takılıyo ortamı var vs diye. Sonrada kullanılıp atılınca gelip burada yakınırsınız. Aklınızı kullanmıyosunuz sonra gelip burada dert yanıyosunuz.
01 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın
+1 yılKendini sahip çıkamayıp orasını burası ile pazar yapan insanı erkek mi yapmış yani?
15 yaşında kızlar ne halde? Kim ne yapacak onlara? İlk ülkeye bir bak. Bir 10 sene öncesine birde şimdi ki haline. 15 yaşında kızlar yolda bağıra çağıra yürüyorlar.
Kefaşelik ruhunda olan olur bu kadar basit12 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde çok mu masum
- +1 yıl
Ben erkekleri savunmadım. Sadece bu olayı erkeği yıkmak anlamsız.
Kimse kimseyi bir yola suruklemez eger surukluyorsa kusura bakma ama bu suruklenen kisinin iradesizligidir. Kasar olan biri kendisi istedigi icin kasardir baskalari onu kasar yapmamistir ve ben kadinlarin iradeye sahip oldugunu dusunuyorum olmak isteyen kendisi istedigi icin oyledir galiba katillik genleri bulundurabildigimiz gibi kasarlik genleri de bulundurabiliyoruz kimse ustune alinmasin.
10 Yorumla
+1 yılErkek yapinca vay efendim nefsi zayif erkektir yapar oluyor kiz karsilik verince kasar oluyor oyle mi? yok oyle dava. Erkekler kendilerini daha erkek hissetmek icin onlerindeki fazlaliga pek bir guvenir olmuslar zira o fazlalik kopeklerdede var onlarda analarini yapiolar. Duzgun kiz kalmadi diyenler siz duzgun olun duzgun insani hakedin once.
10 YorumlaTüm erkekleri aynı değil sana serefsizi denk gelmiş kaşar kızlar konusuna gelince bir zamanlar onlarda mahsumdu demişsin erkeklerle alakası yok genelde kaşar kızlar annesi babasi ayrı kişilerden çıkar buda not dusulsun aileden ilgi goremeyince bu ilgiyi erkek arkadasinda arar uzun süre kullanılır onun tarafından da sonuç olarak ruhu kasarlasir gider.
10 Yorumla
+1 yılhic sevgilim olmadi. 18 yasindayim. kiz arkadasim bile yok. kizlarla hicbir turlu arkadasligim vs yok. cunku evlenecegim kisiyi simdiden aldatiyomus gibi hissediyorum. velhasil ilk sevgilimle evlenmek istiyorum hicbir gecmisim olmadan. kizlari da kasarliga iten kasar erkeklerdir.
00 Yorumla
+1 yılBir dakika doğru konuştuğunu sanıyorsun ama yanılıyorsun insanın içinde olmadığı sürece kim böyle olmak ister kimse sana istemediğin birşeyi yaptırabilirmi hayır peki biz erkeklere gelince tamam dediğin doğru olabilir ama neden çoğul kullanıyorsun herkes bir değildir senin canın yanmıştır üzülmüşsündür ama bunun sorumlusu ne benim nede bir başkasıdır tüm sorumluluk senindir
10 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu çok yönlü bir durum erkeklere yüklemeyin.. Herkes öncelikle kendini korumalı.. Hoyratça hayatı yaşayıp erkeklerinde boş boş oturmasını bekleyemezsin.. erkeklerin cinsel dürtüleri kadınlara göre daha fazladır. Kızların hemcinsleri arasındaki rekabet cüretkar giyim tarzı sınırlarını korumaması mahremiyet sınırını aşıp erkeklerle kanka olma sevdası bunlar hep erkekleri dürten durumlar.. Öncelikle hemcinsleribizi bir hizaya sokun emin olun erkekler herşeyei yapmaya cesaret buşamaz
00 YorumlaYok ya oldu canım sen ona ver buna ver önüne geçene ver sonra suçlu erkek benim neden çevremde gayet düzgün kızlar var? Kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır sen kendini bildikten sonra gerisi önemsiz herkes kaşar değildir bir insanın kafasında varsa kaşarlık kaşar olur erkekler itmez onu saçmalama!
12 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye vermedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan mudur senın yaptıgında sov ama yapma boyle seyler oo kasarlıga ıten bızler degılız sızlersınız sunuda soylıyeyım sana eger bır erkek sevdıyse sonuna kadar olumune kadar ama kadınlar oglemı ayıp sıze ne olursa olsun bıt bıt bıt bune yemeyın bızı sımdı bıraz cenenızı tutun ozman bak erkekler nasıl deger verıyor sıze AYIP BE AYIP
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek sevdimi tam sever doğru hayatlarında 100 kadını kullanıp 1 kişiye değer veriyorlar belki sen iyi birisindir ama bazı erkekler şeytan gibi olabiliyor tamam her kız masum değil içinde olanlarda var ama benim kassetiğim sevgisinden masumluğundan faydalanan kötü erkeklerde var
Cevap sahibi+1 yılbak arkadas ben ıyı ya da degılım bılemem onun orasını CENABI ALLAH BILIR neyse sunu soylıyeyım bak ınsanı tanıman ıcın once bı yem atarsın baktın yuttu baktın mıgdeyede ındırdı hım ozman o ınsandan sana fayda degıl zarar gelır yemı atar baktın yemıyor kokluyor zararlı dıye dusunup gerı cekılıyor ıste oo erkek o ıdeal olandır kasarlık konusunda ne olursa olsun deger verır afedersın kerhanede bıle calıssan senı karısı olarak alır ama tanıman onemlı olurmu arkadas
her kız kaşar doğar zaten genetik olarak. ailesinden ahlak eğitimi alır ve kendine hakim olması gerektiğini öğrenir. kızları ve erkekleri tarzan gibi ormana bıraksalar sırf ne olacak diye denemek için kızlar bir ayda en az 10 farklı erkekler birlikte olur. bunlar bilimsel bilgilerdir. saygılarla...
12 Yorumla
+1 yılAllah herkese bır ırade vermış. kımse kımseyı bır şey için zorlayamaz. kız da yapıyorsa kendı ısteğıyle yapıyordur.(istisnaları kastetmıyorum)
83 Yorumla- +1 yıl
EİC kesinlikle.
- +1 yıl
@UnhappyKing teşekkurederım.
Sizin o. Kasar dediginiz kizlar zamaninda birini cok sevdi ve ona guvenip belki bazi seyler yasadi sonra o cok guvendigi sevdigi cocuk bu kizin lafini yapti adi kasar kaldi ee noldu sonra birine cok guvendigi icin artik kime guvense de ayni seyleri yasayacagini dusundu ama erkekler hep on yargilidir bunlari anlamazlar
07 Yorumla- +1 yıl
La git nikahlınla yaşa ne yaşayacaksan 2-3 muhabbete aldanıp her haltı yapıyosunuz sonra kalıyosunuz ortada pardon ama bu kız kaşar değilde nedir. ?
Soran+1 yılAynen öyle bide en gücüme giden şey her boku yapıpta kızlara o gözüyle bakları önce kendileri temiz olsunlarda bize ahlaktan basetsinler
- +1 yıl
Evlenmeden yaşıyorsa kaşardır açık nefsine hakim olucak evlenene kadar bekleyecek.
Soran+1 yılSiz evlene kadar bekliyormusunuz
+1 yılBen sana git kendini camdan at desem yapacak mısın hayır çünkü içinde bu yok aynı şeyi gel ver dedim ee içinde vardı verdin daha ne sikime konuşuyorsun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk olduğu zaman mantık devreden çıkabiliyor sadece sizinmi nefsiniz var bizimde var erkeklerin çoğu nefsine sahip çıkabiliyor mu hayır benim kasetiğim çoğu kişiyle yatan kızları kassetmiyorum çoğu erkekleri rededip aşık olduğu insanı reddetemiyorlar ve bazı erkekler bu durumdan faydalanıyor
Tamam insanı suça toplum yönlendirebilir ama seçim hala bizim ellerimizde simit çalıp tok gezmekte geceyi aç geçirmekte senin nefsine kalmış bunların hepsi sınav Nasrettin hoca nın fıkrasında ki gibi hırsızın hiçmi suçu yok birader
00 Yorumlakızların genetikleriyle oynuyoruz hatta.
https://static.visplash.com/i/yav-he-he-524429.jpg25 Yorumla- +1 yıl
Ben saksıda yetiştiriyorum lan. Dört memelisini bile icat ettim.
Soran+1 yılSıpaya bide grurlu bir şekilde anlatıyor
Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. kaşarlık kişilikle ilgilidir erkek sürükler gitme sende koru kendini.
40 YorumlaBirilerini suçlayıp sebebi oydu, ya da buydu ya da herhangi birşeydi diyemezsin bunu korkaklar yapar. Eğer bir kız o yola sürüklenmişse kendi üstünde değiştirmesi gereken şeyler vardır. Başkasının değişmesini beklerse kendi hayatına seyirci kalır.
00 YorumlaDiğer konusunda 843 cevap paylaştı. yemin ediyorum ki ben hayatımda hiçbir kızı kaşarlığa tulumluğa itmedim. tam tersi tulum gibi bir kızın zayıflamasına yardım ettim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaten bazı erkekleri kassettim
hayır, kaşar olmayan kızlar nasıl koruyorsa kendilerini biz erkeklerden kaşarlarda korumasını bilecek. ohhh sen git kucaktan kucağa eğlen benim namuslu kızım evde babasına elma soysun sonrada ikimizde aynıyız de. yemezler kızım.
04 Yorumla
Soran+1 yılSizde her boku yapın sonra kızların namusun laf attın yemezler oğlum
Soran+1 yılO eskilerdenmiş bak ben her kızı korumuyorum bazı kızlar var şeytan gibi onları kassetmedim kızın masum sevgisinde faydalanan erkekleri kassetim
Aslında temiz insan azaldı. Kimse kimseyi bir şeye itmiyor herkesin kendi aklı var karakteri bozukmuşki öyle olmuş. Erkeklere suç atılmasın şimdi doğruya doğru herkes aklını kullansın...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte bu yüzden sevgilimi çok seviyorum ben incineceğim diye sımsıkı sarılmaya bile çekinir namus konusunda ne kadar hassas olduğumu bilir ve beni korur allah razı olsun ondan
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok şanslısın banada kötü insanlar denk geliyor
+1 yılGüzel giyen, bakımlı makyajlı kızlarıda kaşar yapıyorsunuz hemen. Peki bunu nasıl açıklayacaksiniz?
31 Yorumla
Soran+1 yılOnu erkeklere sor
Erkekler? biri çürük yumurta diye hepsimi çürük? buna böyle bakmak yanlış. Erkeklerin istekleri olduğu kadar kadınların da istekleri olabilir erkeğin o amaçla yaklaşıp bunlara yapmasına müsade edecek kadar güven nereden geliyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın doğru
+1 yılsen öyle san, itle gezip evlenmeden herşeyini ona veren kız ne kadar temiz acaba, salakmısın sen, evlenmeden istiyorsa anla işte seni kullanıyor neresini anlamıyorsun...
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki dediğin doğruda niye erkekler namus kavramını sadece kızlara indiriyor bazı erkekler afedersin her boku yapıp temiz kız yok diyor çoğu erkek bak her erkek diyip genelemiyorum kendisi temiz olcaki temiz kız isticem bazı kızlarda senin dediğin gibi isteyerek ona buna veriyor ama benim kasetiğim çoğu erkeği redetipte aşık olduğu erkeğe yenik düşmesi sonra o erkekte kızın kendisine masumca olan duyguları kullanması işte anlatmak istediğim buydu yoksa her erkeği suçlu bulmuyor her kızıda savunmuyorum
+1 yılKizlarin icinde kasarlik varsa adamlarin sucu ne. Ne alaka yani.
58 Yorumla- +1 yıl
Yok sen yine de oyle yapma :D
- +1 yıl
@benjo sakin ol berkim abi :D
Soran+1 yılÇoğu erkekler her kızı kaşar yerine koyuyor canım senide koyan vard hiç bir hareketimizde özgür değiliz sen erkekleri masumu sanıyorsun yüzüne gülüpte arkadan konuşan bir sürü insan vardır hemde beklemediklerin
- +1 yıl
Gözleri güzel kız konuştu :)) Ve haklı
- +1 yıl
Kasar gibi davranmayan kizi kasar yerine koyan erkek zaten serefsizdir. Seref yoksunu bir erkegin dedikleri de umrunuzda oluyosa yine sorun kizlarda. Kasar gibi davranmazsan kasar damgasi yemezsin. ya da cevrende oyle insanlar barindirmicaksin bu kadar basit.
- +1 yıl
kızların ıcınden gelıyor bence. ravzahatıce hanıma katılıyorum
- +1 yıl
Ne güzel konuşuyor ya ^^
- Diğer konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılKaşarlığın sebebi paradır erkek değil. Para erkektedir orasını karıştırma. Artan para ihtiyacı ve kızların kolay yoldan çok para kazanma isteği kaşarlığı doğurur. İş kadında biter.
00 Yorumla
+1 yılErkekler erkekliğini yapsaydı kadınlar o... olmazdı. Kadınlar kadınlığını yapsaydı ortalık o.. çocuğu dolmazdı. Şimdi o o... çocuklarının çilesini çekiyo toplum
00 Yorumla
+1 yılo pis erkeklere karşı koyan kız yok mu hiç onları isteklerini reddeden kızlarda varda vardı onlar kaşar olmadıda boyn eğenlermi erkekler yüzü, nmfen kaşar oldu
20 YorumlaErkeklere LAf yok Biz Kötüyüz işte :D sajflasjdsafsad
52 Yorumlakız basit oluyorsa onu o hale getiren erkek değil o basitliği yaşayan kafasıdır
00 YorumlaBurada sınırsız döngü var birbirimizi suçlayamayız.
Bizi de tahrik eden sizsiniz.
İkimizde aynı bokuz.02 Yorumla
Soran+1 yılKızın kötüsüde var erkekğin kötüsüde iyiside ama benim kassetim bazı erkekler kızın aşkını kullananlara yoksa şeytan gibi kadınlarda var
gerçekten bazı kizların doğasında var aldatma dürtüsü daha. daha iyi birirsini bulunca terk etme vya yetinmeme. ki sen de o kaşarlardan birisin. yoksa gizli olmazdın ama iyi ki varsınız gene de.
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kızların içinde kaşarlık var sadece ortaya çıkarmak birilerini bekliyorlar. Bazıları ise nefsine hakim olup evlenince her şeyi yaşayacak kadar karakterli ola biliyorlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki siz erkekler nefsinize tamamen tutum temiz kalabiliyormusunuz
- +1 yıl
Evet kala bilenlerimiz var.
Soran+1 yılOzaman onlara lafım yok
- +1 yıl
Neyse kız dediğin nefsine hakim olucak bu kadar basit.
- Diğer konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın biri kız sırf sevgilisiyle birşeyler yaşadı diye kaşarlığa mı itmiş oluyor yani, saçma
00 Yorumla 2 kiz gorupte butun kizlar boyle veya 2 erkek gorupte butun erkekler serefsiz diye insanlardan nefret ederim. Oyle bisey yok. bu davranistan vazgecin.
20 YorumlaDiğer konusunda 322 cevap paylaştı. Sen gider pezenvenki seversen olacağı bu olur !!! beş parmak bir degıl bireysel bakman hoş değil!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılİyide ilk başta bilemezsin ki
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıleğer kaşarlığın anlamı çok sevgilin olması onlarla yaptıklarınla övünmekse erkekler daha kaşar emin ol
00 Yorumla bitane kaşerlenmemiş denk gelseydi bırakmazdım emin olun üniversitede 13 sevgilim oldu hepside bulaşık tabak gibiydi
00 Yorumla
+1 yılYa git annene sor böyle şeyleri o cevaplar ne desem bilemedim la neyse susuyorum yoksa çok ağır şeyler söylerim biliyorum. .
00 Yorumla
+1 yılKimse kasar degildir. ya da kimse kimseye f*hise gozuyle bakamaz. Bizim isyanimiz agzi bozuk gordugune veren surtmesini seven kesime. Kendini bilen biliyo.
00 YorumlaDiğer konusunda 881 cevap paylaştı. 10 numara 5 yıldır söyledin... çok doğru söylüyorsun...
00 Yorumlasadece erkekler degil kızlar erkekli adamına göre yargıla.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet temiz erkekte azaldı ama herşeyden de erkekleri sorumlu tutmasak
00 YorumlaHemcinslerim iradesiz mi neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırabilir herkesin kişiliğine kalmış bir şey.
00 Yorumlasize göre hep erkekler suçlu zaten, siz sanki meleksiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYo tamamen erkekler suçlu değil bazı kızlarda çok fena ama ben masum kızlardan faydalanan erkekleri kassetim
+1 yılBİ bakma haklsın. bir bakmada içinde olanlarda var. Bazılarda kızo kirletp ayrlyo spnra kzın piskolojisi ahlakı katakteri komple degsyo
00 YorumlaDiğer konusunda 908 cevap paylaştı. Kaşarlık insanın içindedir. Bahane üretme kank. O zaman tüm kadınlar kaşar olmaalıydı değil mi ama değille.
00 YorumlaTemiz kalan kizlarinda guvendigi erkekler var. İcinde olucak guveniyosan bile yapmicaksin ilerisini dusunsun..
00 Yorumlaruhlarında var kaşarlık malesef devir yuzunden çok değişşti dünya temiz kız çok nadir kapalılar bile kaşarsa açıkları düşünemıyorum zaten o yuzden kızlara fazla yüz vermıyorum
01 Yorumlabunlar amerikanın oyunları hep erkekleri baştan çıkardılar havadan kimyasal azdırıcı attılar hep sonra siz masum kızların üstüne saldılar karşı koyamadınız yazık :(
01 Yorumlaİyi o zaman erkekleri abazalığa itense siz kızlarsınız
00 Yorumla
+1 yılTamamen kişilikle alakalı kimse kimse silah dayamıyor. Yapmak zorunda değilsin.
00 YorumlaBen hala bakirim cnm. Ve evlenmeden önce de dusunmuyrm herkes kasar değil ama herkeste temiz değil
00 Yorumla
+1 yılBizleri de kaşarlara mecbur eden sizsiniz. Bu mevzu böyle fit sokarak, karşılıklı atışarak olmaz.
00 Yorumlabir insanın içinde varsa kaşarda olur macar salam da :)))
00 Yorumladavul bile dengi dengine herkes hakettiği kişiyi bulur
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026