Kızlar ben apaci serseri felan degilim maddi durumum iyi istesem bmwde alirım ama tofas olan bir hayranligim oldugu icin sizin dusuncelerinizi almak istedim kizlar tofas sevmez diyolar seni adam yerine koymazlar diyo 😔

Sözüm meclisten dışarı 😂 Eğitimsiz işsiz sersrri bir kertenkelenin bir kaç ay çalışıp bir kaç bin lira biriktikten sonra işte çıkıp sırf arabam olsun kız tavlarım hava atarım diye aldığı araba tabi bu numarayı da zaten kendi gibi kızlar yer tencere yuvarlanır kapağını bulur
Bence de çok kötü. Vazgeç bu sevdadan. Genelde serseriler sırf sapıklık olsun diye (birde gürültü kirliliği var tabi gaza basma falan, hey be ne havali (!) ) kullandıkları arac
Heves meves kalmadi 😂😂😂
Üzgünüm 😁
Nerelisin sen samsun?
Yok samsunlu değilim
Iyi bakem 🙂
Tofaş güzel ama eskidi be 😒 aylak gezen, uçkuru yerlerde olan 3-5 serserinin oyuncağı oldu artık vazgeç bence 😒
Haklisin guzel bir arac alicam 🙂
Güzel değil hemşerim beğenmiyorum
Vazgectim ki zaten bmw alicam yarin kayseri gidiyorum 🙂
🙂🙂 ciddiyim ya napim araba sart olmuyo ama seviyom tofasi napalim flört ederiz baskasi sürsün 😂😂😂
Ben o tiplerden degilim ki 🙂 utanirim yapamam
Cevap
3Cevap
Aradigim bu degildi ama cok aciklayici olmus 🙂
Çokk Açıklayacıı Arkedeşş Tabii ŞimdiiYenii Sahibii benimm Buu Slxinn :) :))
🙂🙂🙂🙂
Hayirli olsun kardesim
Ergen abazalardan ötürü evet arabayı görünce bir itici itici bakıyoruz
Tofaş sevemez değilde hani böyle yüksek ses remixli muzikle yanlaya yanlaya gidiyorsunuz ya diyorum Allahım neden niçin jdjdjd
Baslikta yazdim ama o tiplerden degilim muzik olmassa olmaz ama 😂😂
Ya değilsin ama yani öyle algılanır yapacak bişey yok ama seviyorsan bin kim ne derse desin bosver bir kere yaşıyoruz sonuçta
Vazgectim yaa kizlar hakli
En iyisi bmw×5 alicam yorum icin tskrler 🙂
Apaci arabasina döndü... kredi ceken velet tofas aliyo
Ama ben hayranim arabaya ne taksan yakisiyo 🙂 keske bu kadar ucuz olmasaydida veletler binmeseydi 🙂
Ya orasi oyle.. gerci sen sevdikten kullandiktan sonra kim ne diyebilir 😊
Evet sevmiyorum bunu ya egzozla son ses muzikle giden apaciler kullanır ya cahil fakirler. Ik tiple de muhattap olmak istemem
Topaş apaçi arabası olarak ün yaptı bir kere güven vermiyor
Tskrler 🙂
Bizim buralarda bir tane pembe tofaş var akıllı uslu bişey 😊😄 bağırtmalı egzos takanlardan nefret ediyorum
bir velet de ben de var. Gençliğimi verdim. Bitiyorum abi arabaya. Değişmem hiçbir şeye. Tofaş, aşktır.
Şey aslında serseriler egzozu bastırıp son ses müzikle aklımızda bıraktıkları için sevmiyoruz
Anlasildi 🙂
HİÇ SEVMEM NEFRET EDERİM İLKOKUL 55 E GİDEN ÇOCUK BİLE TASARLAMAZ BÖYLE BİR ARABA
Isteyen kullansın benim için sorun olmazdı
Tskr ederim 🙂 insallah onlarda oyle dusunur 🙂 yoksa yeni bir arac alicam
Rica ederim. Bırak seni olduğun gibi sevsinler ☺
Cok anlayislisin tskr ederim cansın ❤❤😊😊
Sevmiyorum
Anladim 🙂
severim tofaşları
İtici bir araç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?