Arkadaşlar yaşım 21.Maddi durumumuzda Allaha bin şükürler olsun bi sıkıntı yok altımda arabam bile var şükür..Üni okuyorum ama istemediğim bi bölüm istemediğim bi okulda.Sırf babam istedi diye.Şu sıralarda aklımda hep bi iş kurma ticarete atılma,öğrenme isteği var.Zor olsada artık öğrenmem lazım.Açıkcası baba parası yemekten sıkıldım.Sürekli bi iş düşünüyorum ne yapabilirim nasıl yapabilirim fikirlerimi babama nasıl götürebilirim gibisinden.Bu konuda kimse arkamda değil ne yazık ki..
Konuya gelirsek bugün sahibinden'de gezinirken aklıma birden tekstil işi geldi.İstanbul içi bi yerde kiraya çıkıp Erkek giyim üzerine bişeyler yapmak istiyorum.Malları merterden toptan alıp hem dükkan hem internet satışı yapmak geldi aklıma.Sizce nasıl bir iş yaşıma göre güzel bi başlangıç olur mu ? Para kazandıkça farklı sektörlere girmeyide düşünüyorum.Sizden sadece ciddi cevaplar bekliyorum.Teşekküler
Konuya gelirsek bugün sahibinden'de gezinirken aklıma birden tekstil işi geldi.İstanbul içi bi yerde kiraya çıkıp Erkek giyim üzerine bişeyler yapmak istiyorum.Malları merterden toptan alıp hem dükkan hem internet satışı yapmak geldi aklıma.Sizce nasıl bir iş yaşıma göre güzel bi başlangıç olur mu ? Para kazandıkça farklı sektörlere girmeyide düşünüyorum.Sizden sadece ciddi cevaplar bekliyorum.Teşekküler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer