800 bin ₺ sermayem var, sıcak para kazanacak bir iş kurmak istiyorum öneriniz nedir?
Mantıklı ve ciddiyet içinde cevap verin
Mantıklı ve ciddiyet içinde cevap verin
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer işte en sevdigim sorulardan şimdi öncelikle sana kendimce ticari geçmişimden edindigim bilgilerden bahsederek yardımcı olmaya çalışayım öncelikle uzmanlıgını bilmek lazım yatırımdan ne bekliyorsun onu bilmek lazım araştırmaların ne yönde oldugunu bilmem lazım bunları söyle sana dilimin döndügünce anlatmaya calışayım
Bana sıcak para getirecek vade olmayacak bir iş lazım
Yemek hizmet olsun oto yıkama vs hızlı satacak şeyler
İstanbul anadolu da yaşıyorum
daha önce bir işte çalıştınmı bir beceri yetenek bir ustalık var mı?
Maalesef abi
şimdi öncelikle kara düzen bir girişimciligin büyük ihtimalle sonu hüsrandır öncelikle yapmak istedigin bir işi belirlemek adına şunu düşün ben bu işte eziyet çeksemde zevkle gidermiyim bu işe gittigimde bir fark yaratabilirmiyim bu simit satmakta olsa araba yıkamakta olsa büyük bir şirket kurmakta olsa öncelikle bu seçimi yapman lazım şu çok kazandırır bu çok kazandırır olayı tamamen milletin gaz vermesi çok kazanacagını bilse emin ol o kişiler yapar öncelikle işi belirledin diyelim örnek olarak oto yıkama üzerinden gidelim öncelikle bir iş planı hazırlayacaksın bu arada pazar araştırması yapacaksın senin farkın ne olacak insanlar seni neden tercih edecek bunları bir düşünüp bulacaksın ardından lokasyon seçimi yapacaksın araç trafiginin görünürlügü olan bir nokta seçeceksin paranın hepsini bağlamayacaksın ihtiyat fonu ayıracaksın ve acil durum planların olacak bu planlar dahlinde bu para devreye alınacak sonrası ekip seçimini sıfırmı ikinci el mi yapacaksın bunun bir maliyet hesabı çıkarılacak kararı verilecek ve sonrası işin heyecanlı tarafı dekorasyon vb. işler
Teşekkür ederim abi en iyi cevabı siz. Verdiniz
rica ederim başarılar kardeşim
Teşekkürler geleceğin kobisi (insAllah) kardeşim
Şu piyasada çok zor esnaflık , kira getirisi olan bir dükkan vs alsam daha karlı olabilirsin
Teşekkürler
Bak şimdi güzel kardeşim 💼 800 bin ₺ az para değil ama “sıcak para” demek nakit akışı hızlı dönen iş demek. 2026 başındayız, maliyetler yüksek o yüzden gider kontrolü kritik.
İzmir’deysen butik kahve konseptiyle paket servis ağı güçlü bir kafe mantıklı olabilir ☕ Doğru lokasyon ve düşük personel yapısıyla 6-12 ayda kendini döndürebilir. Gıda her zaman nakit akışı sağlar ama kira ve ciro oranını iyi hesaplamak şart.
Alternatif olarak oto ekspertiz ya da detaylı temizlik işi 🚗 düşük stok riskiyle hızlı nakit üretebilir. Hizmet sektörü en hızlı dönen alandır.
Şunu unutma, önce pazar araştırması yap, sabit giderlerini 6 ay finanse edebilecek nakiti kenarda tut. Planlı girersen kazanırsın 💪 İş kurmak cesaret ister ama hesap kitapla yürüyen cesaret kazanır.
Cevap
4Cevap
0537 973 87 00 dilersen WhatsApp'tan yaz yardımcı olurum. Gerisi sana kalmis
Tekel bayi açardım ben olsam
Haram paraya girmek istemiyorum
İnşallah kardeşim
Çığ köfteci ama yeri iyi olacak
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar