Ben asgari ücretle çalışan biriyim. Eğitimim için kredi çektim, krediydi kredi kartıydı onun borcunu kapa bunu kapa. Borcu borçla kapa derken 3 kredi,1 kredi kartı borcum oluştu. Biri bu sene sonunda bitiyor, diğeri de seneye haziran ayında. Ama Ben maaşımla bunların altından kalkamadığım için ek iş aradım, h. sonu çalıştıran yerler hep sigorta yapmak istediler. Ben de sigortalı olduğum için h. sonu işlerinde çalışamadım. Çok aradım ek iş bulamadım. Bir şirketin haftasonu arşivleme işini aldım akşama kadar arşiv yapıp günlük paramı alıyordum. Yalnız ordaki yetkili de bana aşık olduğu için ve benden de karşılık bulamadığı için iş de vermedi. Borçlarımla baş başa kaldım, hergün bankadan tehditler, ödeme yapın lafları beni bunalıma sürükledi. İş ilanlarına bakarken gözüme webcam modelliği çarptı, aradım kayıt oldum. Çalışmaya başladım. Çalışmaya başlayınca rahatladım. Haftada 4-5 kere giriyorum, muhabbet edip paramı alıyorum. Ama bunun azabından çok korkuyorum. Haram para mı değil mi bilmiyorum. Sonuçta yoruluyorum, işten kalan bütün vaktimi orada harcıyorum. Ama yinede haram mı diye korkuyorum. Çalıştıktan sonra ağlıyorum. Mecburiyetten işte :( Ya ebediyen cehennemlik olursam diye. Ben dinini bilen, Allahı seven bir insanım. Her gece dua ediyorum. Allahım sen beni böyle bir işten kurtar, hayırlı kapı aç nolur diye her kandilde. Çok doldum bana yardımcı olur musunuz, sizce Allah beni affeder mi?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu tür bir konu sapıklığa girmek ki sapıklığında dinimizde yeri ciddi derecede sıkıntılıdır tabi ki bu son değildir her daim tövbe etmek gerekecek neticede şunuda unutmamak lazım Allah der ki; bana kul hakkı ile gelmeyinde ne ile gelirseniz gelin yani burada Allahın karışmayacağı tek şeyin kul hakkı olduğunu belirtir diğerleri Allahın affediciliğine kalmıştır bu yüzden bu yaptığın iş kesinlikle doğru bir iş değil dünyalık için ahiretin duvarlarını yıkmanın ne kadar doğru olduğunu düşünerek zaten cevaba kendin ulaşacaksın.
Evet bir psikolojik bunaltı içindesin ve bu durum seni insanın psikolojisi doğası gereği artık para bulayımda nasıl olursa olsuna itmekte işte bu yerde insanın müslümanlık yoğunluğu devreye girer ya ahiret ağır basıp ne pahasına olursa olsun normal bir iş bulmana itecek ya da hafifliği seni bu işlere sürükleyecek.
Allah yaşadığın sıkıntıları umarım kısa vakitte geçirir ama normal bir iş bulmak zorundasın arkadaşım yapacak bir şey yok.04 Yorumla
Soran+1 yılbu kul hakkına girer mi peki?
- +1 yıl
kul hakkına girmez diye düşünüyorum ama ciddi büyük günahlar sınıfındadır. Bu yüzden bu işten kurtulman senin yararınadır nede olsa Allah affeder diye düşünceye bürünürsen etme olasılığı olsa bile etmeye bilir çünkü bile bile lades gibi bir şey oluyor bu da o yüzden sen bu işi bırak farklı şeyler ara arkadaşım dünyalık mutlulukları boşver illaki senin kriterlerine uygun bir yer olacaktır ara araştır sor soruştur olmadı patrona de hafta sonuda mesai yapayım de ne bilim daha fazla mesai saatim arttırın de ihtiyacını belirt belki bir yardımı dokunur ya da belki yön gösterir
Soran+1 yılmesai olayını söyledm defalarca. İş yok mesailik diye kabul etmediler. Dedim ya son çaremdi.
En İyi Cevaplar
+1 yılHaşa kimse cennet ya da cehenneme gidecek diye bir yüküm yoktur allah merhametli dır affedicidir inşallah affolursun kardeşim öncelikle sana bir onerim var bu bankalar toplu para ödüyor başımıza gelmişti tek kurtulma yolu sanırım bu 10 bin veriyor bunu iki sene taksiye boluyor sen aylik 400 TL olarak oduyorsun öncelikle bu parayı çek ve diğer tüm borçlarını kapat hanı iki uç kart faizi gelmesin ondan sonra eğer paran kalırsa kenarda bırak bankaya aydan aya 400 tlyi kalan paradan odersin ya da toptan onu geri verirsin kalanını odersin yavaş yavaş kapatirsin inşallah allah yardımcin olsun aff konusunda gunahina hiç bir zaman sahit tutma oturup dua ediceksin büyük bir günah işlemedin sonuçta faiz yemedin oduyosun he buda yok dinimizde ama inşallah affolursun
03 Yorumla
Soran+1 yılbu dediğini kimlere veriyorlar peki bana yardımcı olur musun? Ve kaç ay ödeniyor.
- +1 yıl
24 ay taksit ya banka işte para kazanacak ya her kese veriyor ihtiyaç kredisi
Soran+1 yılbenim 3 tane ödenecek kredim var bana vermezler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün oldigunca çabuk islerini duzeltmeye bakip bunlardan kurtul. Altindan kalkamayacagin kredilerede birdaha girmemeye calisirsin bu senin icin bir ders olmus olur. Rabbim kul hakki haricindeki bütün gunahlari affederim yeterki tovbe et buyuruyor. dedigim gibi biran once duzel Allah yardimcin olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu kul hakkına girer mi peki?
Cevap sahibi+1 yılKul hakki degil. Ama zina. yani büyük gunahlardan. Sen tovbe et ve kurtul bunlardan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılya sigortasız çalıştıran yerler var kariyer. com unişbul. com elemanonlline. com gibi sitelere bak bulursun ek iş ilanları çok oralarda bu işi yapma kurtul biran önce bak birde mübarek ramazan ayındayız Allah dua edeni geri çevirmez sen Rabbin için bu işten vazgeç o sana yolu açar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
35Cevap
+1 yılFetva verecek birilerini burada bulamazsn ama az çok bildiğim kadaryla bişeyler syleyeyim.
Kardes ilkin şunu syleyeyim: harama emek vermek kazancını helal kılmaz!
Birde bankaya kimi kefil gösterdin de 3 farklı kredi çekebildin?
bir kadın olarak hiç mi cevrende borç isteyecegin kimse yok da gidip harama bulştın. Ki basvurmuşsan ve bilerek vermemişlerse net konuşmayayım ama onlarnda srumluluğu söz konusu.
Ciddi bir vicdan azabı çekiyo olman bu samimiyetle bu işi bırakıp aglayarak Rabbimize dua edersen ibadetlerini yaparsan Allah'ın snsuz rahmet ve merhametinden kesinlikle nasiplenirsin.00 Yorumla
+1 yılÖncelikle iş helal bir iş değil, dolayısıyla helal olmayan işten kazanılan parada haramdır. Allah'ın seni affetmesini istiyorsan ve bu isteğinde samimiysen yaptığına pişman olacaksın ve bir daha yapmamak üzere tövbe edeceksin.
Sıkıntılar için farklı esmalar var bunları bulup günlük çekebilirsin.
Kurtaracaktır seni...02 Yorumla
Soran+1 yılCokk tesekkurler. Nerden bulabilirim bu esmalari? Internettekilere pek guvenmiyorum
- +1 yıl
Profilim açık mesaj at istersen, şimdi dışarı çıkacağım geldiğimde sana uygun olanları gönderirim.
+1 yılEger ki sen gercekten harama bulasmaktan korkarsan ve bulasmazsan. Emeginin hakkiyla kazanirsan emin ol , Allah bir yerden verir. Sen sadece korunmaya calism o cirkin isi de birak. Modern ismi bilmem ne diyosun ama onun ismi dupeduz zînadir. Allah , cokca affeden ve bagislayandir
06 Yorumla
Soran+1 yılevet harama bulaşmaktan çok korkuyorum. yoksa bu soruyu yazmazdım, kötü eleştirrilere alacağımı bile bile. Sadece borçlarım bitene kadar yapıyorum. Sonra üyeliğimi sildircem. Orada da yoruluyorum emek veriyorm ama dediğin gibi zina. Çok korkuyorum bu yüzden.
- +1 yıl
O yorulmak emek vermek degil. Sadece kendini kandiriyosun bunun farkindasin. Bir an once birak o işi. Hayat kadinindan bir farkij kapmiyor. Harcamalarina dikkat edersen borc altina girmezsin. Bide sana tavsiyem. Cok az da olsa sadaka ver. Param yok deme. 2 varsa 1 tanesini ver. Elindekinin ne kadar bereketlendigini goreceksin. Sen Allah icin 1 versen , Allah sana fazlasiyla geri verir
Soran+1 yılelimden geldiğince vermeye çalışıyorum.
- +1 yıl
Ne kadar borcun var
Soran+1 yıltoplamda 20.000 ya da daha az kalmıştır. 16-17.000 tl de olabilir. 2 si biticek zaten 1 senesi kaldı. Onlar bitse bile bırakıcam bu işi.
- +1 yıl
Allah kolaylik versin. Uzaktan konusmasi kolay bizim icin. Yasamadan bilinmez ama yine de hemen birakmalisin
Suphesiz ki Allah cok bagislayan ve cok merhametli olandir. Allah beni affeder mi diye korkma tevbe kapisi son nefese kadar acik kalir. Hele ki ebediyen cehennemlik olucam diye hic korkma cunku peygamber efendimizin mirac indirdigi hediyelerden biri de kalbinde arpa tanesi kadar bile iman olan kimse g
06 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol.
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılKimin Cennet'e kimin Cehennem'e gideceği belli olmaz. Üzme bunun için kendini. Sonuçta bir emek harcıyorsun ve karşılığını alıyorsun. Borçların bitince de bir daha yapmazsın olur biter. Diğer türlü düşün, bu iş yok ve sen git gide batıyorsun ekonomik açıdan. Bu seni daha da içinden çıkamayacağın yerlere sürükler. O yüzden kendini suçlama bu konuda. Doğru olanını yapmışsın bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. bir an önce kredi kartlarından kurtulman lazım çünkü faiz ödemek te yemekte haram senin yapacağın en güzel şey 2 kredi kartı borcunun parasını tanıdığın birinden borç alarak kapatıp ayda 2 borç ödemek ya da ailenden maddi destek al ama onu yapma başka çözümler ara tamam anladım elinden geleni yapmışsın ama Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et namaz kıl
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam yapıcam. çok sağol.
Suç sende değil seni bu duruma düşüren s* sistemde. Allaha onlar hesap versin sen değil.
45 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol.
Soran+1 yılonların yüzünden olan bizim gibi insanlara oluyor işte.
Soran+1 yılçok teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir erkegi şehvetlendirmek bildiğin zina günahı gusul abdest alman bile gerekir belki... Bak birak o işi, inan Allah cikis yolu gosterir. Allah im senin rizan icin birakiyoum affet bana bir yol goster sana muhtacim falan de. Allah kimseye kaldiramayacagi yükü yüklemez sen yeter ki onun için ugras. Biliyorum zor ama eger sadece Allahin rizasini düşünürse O seni düştüğün yerden kaldirir
10 Yorumla
+1 yılEder eder, ama bir an once bu isi birak, hem boyle yapmaya sonra da af dilemek sence mantikli mi?
O zaman biz oruc tutanlar da soyle yapalim, orucu bozalim Allahim bizi affet oyle diyelim olur mu sence?
Insallah en kisa surede ucreti iyi bir is bulursun. Kurtul bu kirli isten.00 Yorumla
+1 yılallah sevdiği kullarını önce sıkıntı verip sınarmış canım kulum isyan edecek mi diye... dua etmeye devam et güçlü kalmaya devam et sıkıntı yapma bankaların aramasını zamana yaymaya çalış beklet hiçbir şey olmaz senin niyetin kötü değil amacın ödemek olduğu için tek tek aciliyet durumuna göre borçlarını ödemeye devam et.. direncin yüksek olursa altından kalkamayacağın şey yok unutma bunu :( allah yardımcın olsun canım zor şeyler bunlar :(
012 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. :( çok iyi geldi bu inanki.
- +1 yıl
direncini hep yüksek tutmaya çalış eninde sonunda seninde yüzün gülecek.. istediğin anda konuşur dertleşiriz allah senden de razı olsun bir an önce sıkıntılarından kurtulman dileğimle :(
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
:( ...
Soran+1 yılkul hakkına girer mi bu?
- +1 yıl
girmez canım girmez hiç sıkma sen canını buna kalana kadar ne kul hakkı hesabı yapacaklar var :(
Soran+1 yılBenim hakkımı gasp edenler yüzünden bugün ben bu haldeyim. Üniversite mezunuyum ve asgari ücretle çalışıyorum. Ve kaç senedir burada çalışıyorum.
- +1 yıl
unutma senin hakkını gasp edenlerde birgün bunun cezasını çekecek senin çektiklerinin bedelini ödetecek yüce rabbim onlara...
Soran+1 yılsagolasın
- +1 yıl
ne demek her zaman yardımcı olurum sana :( okuduğum anca içim cız etti vallahi allah yardımcın olsun :(
Soran+1 yılçok sağol. Beni sakın kendini acındıran biri olarak görme. Sadece bu soru beynimi kemirdiği için fikir almak istedim.
- +1 yıl
hiç öyle görmedim seni :( sende sağol :(
Gizli Üye(36-45)+1 yıl" Bana hangi günah ile gelirseniz gelin affederim yalnız kul hakkı ile gelmeyin " diyor Yüce Yaratan.
Sen ise inanmış, teslim olmuş ama borçların yüzünden çaresizlik ile mecbur kalmışsın.
Allah esirgeyen , bağışlayandır..
Senin halinden, derdinden anlamaz mı?
Kalplerde olanı bilir..
Çaresizliğine yardımcı olamıyorum ama sorduğun sorunun cevabı affedilirsin.
Sadece yaptığın işe alışma inşallah tez zamanda bir çvzüm yolu bulunur..02 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene içinde borçlarım biticek. Ve hemen üyeliğimi kapatıcam. Sdece geçici bir süre onda bile vicdan azabı çekiyorum. Allaha dua etmeye bile yüzüm yokmuş gibi geliyor. Sanki annemi babamı çok üzmüşüm gibi üzdüğümü dşünüyorum. Yüce Allahımı umarım beni affeder.
Cevap sahibi+1 yılPişman olmak iyi bir şey..
+1 yılSenin gittigin yol değil direk git uyeligini iptal et kaydini sil Aç elini Allahtan iste kuldan beklersen daha kötü suruklenirsin Allah yoktan var edendir kardeşim benim
10 YorumlaEğer doğru isen sen iyi bir insansın sadece yaşadığın süreç biraz zorlu bir süreç olayın cehennem kısmını Düşünme borcunu kapa zaten yapmazsın sonra üzme kendini okadar
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. Bu teselliler bana çok iyi geldi.
- +1 yıl
Allah'ı karıştırmayalım. Konu senin durumunun çok zor oluşu ve bundan en kısa sürede çıkman. Borcunu ödersin ve hayatına bakarsın Tecrübe edinmiş oldun. Eleştirmek kolay insanları pek umursama hatta hiç umursma bu konuda. Anlattığın gibiyse ki inanıyorum sen iyi bir insansın ve iyi kalmaya çalış.
Soran+1 yılAnlattıklarım harfi harfine doğru. Çok sağol.
+1 yılHer türlü haram. Zina çeşitlerine girer. Bedensel temas olmasına gerek yok. Devam ettiğin takdirde ateşlerde yapacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki borçlarım bitince bırakırsam tövbe edersem?
- +1 yıl
Yolda giderken kafana saksı düştü ve öldün?
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. yaptığın helal değil artı günahı var tanımadığın insanlarla seks konuşmak günah gitt bulaşık yıka cafede ev temizle book temizle ama pisliğe bulaşma aldığın paranında hayrını göremeyecen
00 Yorumlabaşka iş yapamazmısın? mesela evlere temizliğe git ne bilim bir cafede hafta sonu garsonluk yap gibi. aklıma bunlar geldi ama yinede sen bilirsin tabii.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok iş aradım başlıkta da belirttiğim giibi. Sigortalı çalıştırıyorlar e benimde daimi sigortam var diye almadılar işe.
+1 yılyaptığının yanlış oldunu bilmen ve tövbe edip dua etmen yeterli kardeşim allaha sığın allah yardımcın olur ve artık k. kartı kredi gibi şeylerden vazgeç melisin
10 YorumlaNasıl bir iş bu? Benim gibi bir kaç kişi anlamamış.
20 YorumlaGünahsa da ben üstleniyorum günahı :) @tylerx in dediği gibi sistemin a... koyayım...
20 YorumlaBak güzel kardeşim ticareti bile Allahla yapacaksın emin ol ettiğin hiçbir dua boşa değil dua etmekten sakın vazgeçme Aşşah kullarının sesini duymak ister cihan-ı alemi bizim, bizide kendine ibadet edelim diye yarattı.
00 YorumlaYav suraya bak bitr su borclarnida kurtul bataktann allah yardimcin olsun
10 YorumlaSoruna cevabım yok malesef ancak çaresizlik çok zor...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet. bunu bu durumda çok iyi anladım.
Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı. Seni anca saglamk bir hoca paklar beynim yandi resmen
00 YorumlaAllah bile bile günah yapanı bile bagisliyor sen mecburiyetten yapıyorsun niye bağışlamasın... Üzüldüm haline geçici bir durum olduğuna eminim.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet geçici.
- +1 yıl
Bak al eline kâğıt kalem borçlarının haritasını çıkar... Ve öncelik belirleyip tek borca indirmeye çalış... Gerekiyorsa yeni bankadan hesap aç kredi çek ve o kaynağı direk öncelikli olanları kapatmak için kullan... Dini boyutuna gelecek olursak ameller niyetlere göredir işin allaha kalırsa kolaya çıkarsın...
Soran+1 yılama çok kredi borcum var ve çok gecikmeli ödedim borçları. Kredi vermezler ki?
Insallah affeder kardesim sen duani eksit etme umitsiz olma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılAffeder de... O işlere bulaşma bea arkadaşım :/ Allah bir kapı açardı :S
03 Yorumla
Soran+1 yılinanki bu son çaremdi. Borçlarımı bitirince kesinlikle yapmıcam böyle birşeyi. Bir kapı aç diye yalvarıyorum her akşam.
- +1 yıl
Millete kendini gösteriyorsun değil mi :/
- +1 yıl
Olmaz gitme :'(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBorçlarından Kurtul başka da girme bu işe girmezsin zaten Tövbe edersin. isteyerek mi yapıyorsun sanki ve haram değil yoruluyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Bildigin orospuluk yapiyosun Allahim beni affet diyosun bile bile lades olani Allah affetmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltrcam4 lerde çalışanlardan mısın? Allah yardımcın olsun, yanlış yoldasın. Günah tabiki erkekleri şehvetlendiriyosun, sana bakarak onlar da günaha giriyor.
00 YorumlaWebcam modelliği dediğin tam olarak nasıl bişey peki?
00 Yorumla
+1 yılya sen alısmısıın bos ver devam et para var bu ıste zaten ama ıslerı buyutursen haberım olsun yardımcı olabılırım
00 YorumlaBende merak ettım gorsellıkmı var sadece
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Ulasman mumkunmu bana
Soran+1 yılulaşması gereken kim ben mi? @kakilakuku
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBu tutar ne kadar merak ettim
04 Yorumla
Soran+1 yılhaftalık 300-500 tl falan değişiyor.
- +1 yıl
Toplam borcun ne kadar pekı
Soran+1 yılbir bankaya 6.000 diğerine 11.000 tl diğerine de 1.500 tl kaldı.
- +1 yıl
Zararın neresınden donersen kardır
+1 yılBlow job is better than no job denmis salla gitsin gunah oldugunu sanmiorm
15 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi?
- +1 yıl
Allah kimseyi işşiz bırakmasın :) yanlız Blowjob esprisi iyiymiş. o zaman kadınlar farklı şanslı. her daim blowjob option is availalable :) @VirginVirgin1
bende onu job is job. herçi böyle diyincede you know nothing J. S gibi bişey.
amaaan neyse kafam karıştı. Blowjob deyince zaman durur bende - +1 yıl
Kesinlikle!☺ kimseye zararin olmadigi surece sana ne iyi geliyosa onu yapmakta ozgursun☺ Bu kadar taktigina gore senin dusunce biciminle uyusmayan seyler yapiyosun sorun burada
- +1 yıl
Ayrica dinle bagdastirirsan mantik bulamazsin ve eksiler de aldi basini gidio haha
Soran+1 yılhahaha evet eksilerin çoğaldı :)
Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. webcam modelliği nedir?
04 Yorumla
Soran+1 yılişte erkeklerle konuşuyorsun, süre alıyorlar sistemden ücretli. Soyunuyorsun falan. Ne sohbet etmek isterlerse o sohbeti ediyorsun.
Soran+1 yılbulamadım işte. Sdece borçlarım bitene kadar. :(
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılharam para tabikide ailenden yardım iste
01 Yorumla
Soran+1 yılailemede ben yardım ediyorum. Onların da durumu yokki
adresini Verde bizde izleyelim seni
10 Yorumla
+1 yılWep cam midelligi soyunmakmi yani?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet. Sohbette dahil. Kimisiyle de arkadaş oluyorsun.
- +1 yıl
Himmm zor ya bankalarla ugrasmak peki yeterince para veriyolarmi sana bence birak bu isi baska is illaki vardir yani ne biligim offf cok zor bir durum
Soran+1 yılbulamadım işte. Çok aradım h. sonu iş ama bulamadım işte.
- +1 yıl
Valla param olsa valla sana direk verir kapatirdim borcunu insanlik oldumuya
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnizmisin dunyada:(
07 Yorumla
Soran+1 yılbiraz.
Cevap sahibi+1 yılKiyamam ne kadarr borcun var
Soran+1 yıltoplam 20.000 tl
Cevap sahibi+1 yılSana guvenseydim verirdim sansin yok
Soran+1 yılpara istemedim zaten rahat olun. Verseniz de almam. Çok sağol.
Cevap sahibi+1 yılBorcla verecektik heralde tamam sansin acik olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin çok zor keşke bu işlere bulaşmasaydın :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılAferin sana mk.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoyunuyormusun
00 Yorumla
+1 yılyapma
02 Yorumla
Soran+1 yılEn azından borçlarım bitene kadar mecburum.
- +1 yıl
hayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. İnşallah affeder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhe he
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Mecburiyetten kötü işlere bulaştım? Lütfen din konularına vakıf olan yardımcı olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler