eski sevgiliden arkadaş olmaz.olaya sadece aşk açısından bakmayın.bir ilişkinin içinde aşkta olur,cinsellikte olur ya da olmayabilir taraflara kalmış erotizmde olur şehvet , tutku vs vs ve daha bir sürü şey.sen bir zamanlar bunları paylaştığın bir kişiye nasıl arkadaş gözüyle bakabilirsin.hadi başardın diyelim ne kadar dayanabilirsin.taraflar yeni bir ilişkiye başlıcaklar ve bundan haberleri olcak.ve belkide birbirlerine anlatcaklar.olcak şey değil.bu nasıl medeniyet oluyor ben anlamıyorum.eğer bu medeniyetse şahsen ben hayvanım.olmasın öyle medeniyet.bence bu epey bir genişlik oluyor :) olmaz arkadaşım olmaz :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkimisi de (ayrılmak isteyen taraf) bunu vicdanını rahatlamak için karşı tarafa söylüyor,küfür gibi adeta.karşıdaki insanın duyguları senin için yeterince açık değilmiş gibi sanki,sana deliler gibi aşık değilmiş gibi sanki.bencillik işte böyle bir şey.
22 Yorumla- +1 yıl
Bence yalnızca dürüst bir şekilde yapılmadığı için uygunsuz gibi görünüyor.''Gerçekten'' arkadaş kalınırsa her iki taraf için de iyi olur diye düşünüyorum.
- +1 yıl
bu kişiden kişiye yaşanılandan yaşanılana göre değişen bir olgu.benim yaşadığım ve örneklendirdiğim bencil kişiler için bu arkadaş kalma mevzusunun yalan olduğu.üzerinden biraz zaman geçmeli en azından.yoksa olmayacak şey değil elbet,hele düzgün biten ilişkilerde.
- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılEğer arada duygusal bir durum yoksa ne arkadaş olunur ne de arkadaş kalınır. Bir kız ve bir erkek arkadaşsa dahi yakınsalar samimilerse yani mutlaka arada bir çekim vardır.
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın kalabilir tabiki gayet medenice
26 Yorumla- +1 yıl
Bir allahın kulu da bana katılmadı ya la :D sağolasın selin kardeş
- +1 yıl
:) duruma göre değişir tabiki ayrılık sebebi önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Türkiye gibi dış görünüşte Yakınçağ burjuvası, kafa olarak Ortaçağ feodali olan bir ülkede "kalamaz" cevabını duyacaksın tabii ki. Fransız devrimi yapmış her insan bu soruya "kalabilir, kalmalı da" der çünkü normalde sevgili olmanın ön şartı arkadaş olmaktır. "Aşk bitince arkadaşlık da bitecek" kuralını feodaller icat etti, tekme tokat bitiyor aşklar meşkler
12 YorumlaAyrılmış sevgililer arkadaş kalamaz..Severek ayrılmışlarsa zaten sevdikleri halde ayrıldıklarından bir taraf arkadaş olalım dese bile diğeri kabul etmez..Sevgileri kalmadığı için ayrılanlar zaten isteyerek birbilerinden uzaklaşmak için ayrılmışlardır ki arkadaş olmak istemezler.
2 yakın arkadaş sevgili olabilir belki.10 Yorumlaen iyi sevgili iki yakın arkadaştan olur.ama yürütemezseniz bi şekilde eskisi gibi de olamazsınız
ayrılırsan hem en yakın arkadaşından hem de sevgilinden ayrılmış olursun.
double keder anlican :) riskli ama olur yani :D16 Yorumla- +1 yıl
Ama ayrılma ihtimali en düşük ilişkiler bence bu şekil ilişkiler :) Birbirini tamamen tanıyan 2 insanın ayrılmaları biraz güç.
- +1 yıl
Bu durum başıma 2 kere geldi her seferinde tökezledim.İlk seferde arkadaşım benimle konuşmak istediğini söyledi ve bana açıldı ben arkadaşlığımızın bozulmasından korktuğumu söyledim ve kabul etmedim ama yine de görüşmeyi kestik arada sırada selamlaşıyoduk o kadar.Diğerinde ise kabul ettim fakat uzun sürmedi o da fazla aynı şeyler tekrar oldu.Böyle bi durum tekrar olursa ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Çok açıklayıcı oldu gerçekten :D
2 yakın arkadaştan çok güzel sevgili olur da ayrılan kişilerin arkadaş kalabilmesi ayrılma sebeplerine vs. bağlı.
2 sevgilim oldu cidde ve uzun süreli.
birisiyle hala hiçbişe olmamş gibi normal düz arkadaşız. aklımızın ucundan bile geçmiyo beraber olduğumuz. ama ötekinin yüzüne bile bakmıyorum11 Yorumla- +1 yıl
Benim gibisin arkadaş.
+1 yıl2 yakın arkadaştan sevgili olabilir fakat sevgili olduktan sonra arada gerçekten tutkulu birşeyler yaşanmışsa arkadaş kalınmıyor. Ayrılsan bile kıskançlık, cinsel çekim vs. devam ediyor. Bence sevgililer ayrıldıktan sonra görüşmemeli. Arkadaş kalındığında terk edilen kişi incinmeye devam ediyor.
10 Yorumla
+1 yılIki sevgili iyi sekilde ayrilirsa arkadas kalalim der ama hicbi sekilde kalamaz kalsa bile sadece merhabalasma ile kalir
Iki yakin arkadasta sevgili olabiliyor benim icin ters bi durum olsa da iki arkadasim birbirlerine kanki derken 2 senedir cikiyolar:)10 Yorumla
+1 yılKimisinde kaldığım oldu. Çünkü kız gerçekten evlenmek istiyordu. Saygı ile karşıladım. Ve şimdi iyi bir dost ve arkadaş olarak 7 yıldır görüşüyoruz. Hatta evleneceği damar adaylarını benimle tanıştırır.
Ama kimisi ile hiç görüşmüyorum. Hatta hediyelerini bile iade etmişimdir. Çünkü onlar sebepsiz başka bir heyecan için gidenlerdir. Hatta onlara "yolda görürsen sakın selam falan vermeye, konuşmaya çalışma ters tepki alırsınız diye " tembihlerim.01 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeye cevap: Evet iyi arkadaş veya dosttan iyi bir sevgili olur, ilişki yaşanır. Zaten bir ilişkide en önemli şey "GÜVEN" değil mi. İşte güvenirliği tescil edilmiş arkadaş ve dost varken neden ne üdüğü bilinmeyen biri ile sıkıntı yaşayalım ki.
birbirlerini gerçekten sevip ayrılan 2kişi düşman olmayabilir ama arkadaş kalamaz, hiç değilse birinde duygular yeniden canlanır. ayrılıyorsa bir terslik zaten var demektir. ha medeniyet ayağına neler oluyor neler bu işin sonu bucağı yok! swingerler da biz medeniyiz diyorlar!
-
2yakın arkadaş sevgili olabilir. evlenebilir de. sevgili olmak ile sevmek aynı şey değil.
-
dipnot: soruda hata var emin ol. 18-24 yazıyor yaşın ama bence öyle değil.00 Yorumlakalamaz abi. mümkün değil. heleki hayatnıza başka birilerini sokmadıysanız... ateş ve barut örneği çok klasiktir ama reeldir... her köşe başı ve film ve reklam panosu ve cafeterya ve müzik ve yemek ve ve ve ve diye devam eden bir sürü örnek size sizi hatırlatır... uzak dur yada tekrar başlasın... arası yok bu işin
00 Yorumla
+1 yılAralarındaki arkadaşlık bağı koptuğu için sorunlar çözülemez bir hal alır ve bu sebeple ayrılıklar başlar zaten. Arkadaş kalınamaz ama denemek isteyenleri de hor görmemek gerek. Ayrılık süreci bu şekilde psikolojik olarak daha rahat atlatılabilir. Ayrıca 2 yakın arkadaş da sevgili olabilir. Ben öyle bir şey yaşamadım ama yaşayıp çok mutlu olanları ve yuva kuranları gördüm.
00 YorumlaSaçmalıktan ibaret bence. Kusurabakmasın kimse. Medeni insanlar gibi dost kalalım lafını alayı yanlış anlıyor. Dost kalalım deniliyor o lafta dost olalım denilmiyor. Aramız kötü olmasın düşman olmayalım birbirimizi görürsekte en azından bir selam verelim mantığıdır bu dostluk kelimesi. Yoksa ooo kanka yaa diyip g*te şaplak muhabbeti değil bu..böyle kalınacaksa hiç ayrılmasınlar ne gereği var ki.
00 Yorumla
+1 yılçok denedim ama olmadı, bu çok zor olur, ister istemez hayat devam ediyo ve yenileri geliyo, bu her 2 taraf için zor olur, bi zaman bişeyler paylaştıgınız kişi yanında bulundugun ortamda aynısını başkasıyla yaşıyo, bunu kolay kolay kimse kaldıramaz moral bozar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. "Friends can be lovers, but lovers can't be friends." Varan 90
54 Yorumla- +1 yıl
lovers diye sadece cinsel anlamda beraber olanlara deniyor diye biliyorum ...
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılBen kalınamayacağını düşünüyorum. Çünkü farzet ki yeni bir sevgilin oldu. Yolda yürürken ' o ' arkadaşınla karşılaştınız. Ne yapacaksın? Eğer tanıştırmazsan arkadaşın değildir zaten. Tanıştırman gerekirse de nasıl yapacaksın bunu? Bunu sadece işin bir örneğiydi. Tekrar hayatıma girecek insana da haksızlık olacağını düşünüyorum açıkcası..
00 Yorumla nasıl ayrıldığınıza bağlı, birbirinizi kandırmadan/karakter değiştirmeden/büyük bir kavga etmeden ayrıldıysanız arkadaş kalınabilir. 2 yakın arkadaştan sevgili çokta iyi olur.
10 Yorumladenedik,kalamadık küçücük birşey yüzünden yine başlıyor gibi oluyor,şarkılar mekanlar,konuşulan konular hep birşeyler hatırlatıyor,çark sürekli başa sarıyor...
10 Yorumlayakın arkadas sevgılı olabılır belkı ama ıkı sevgılı arkadas olamaz dusunsene onun dugunde nıkah sahıdı oldugunu :))) yapabılırmısın ?
10 Yorumla
+1 yılhayir kalamaz.
cünkü zaman gelir o iclerindeki kivilcimlar büyüyüp yine eski atese dönebilir.
ozamanda belki bakarsin birinin erkek arkadasi olur digerinin bi kiz arkadasi busefer onlarin basi yancak.. gereksiz bence ..00 Yorumla
+1 yılayrılmış iki sevgiliden arkadas faln olmuyor peşin peşin söyleyim ama iki yakın arkadstan güzel sevgili oluyor..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yıl2 yakın arkadaştan sevgili olur, güzel de olur muhtemelen... ayrılan sevgililer arkadaş kalabilir mi ayrılmanın şekline bağlı birşey ...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olamazlar.Anılar hep oradadır.
güncelleme :Bir ihtimal.10 Yorumla
+1 yılbiraz zor olmakla beraber.. olunmayacak çok uc bişey değil..
10 YorumlaBence oLmaz Düsünsene ? Senin sevdigin adam eski sevgilisiyle arkadas ve onu öpdü onu sevdi v.s ve onunla arkadas.. oof ben kendim adimi konusuyorum o kizsa düsman olurum :)
10 Yorumlaayrılmıs ıkı sevgılı arkadas olarak kalamaz, erkek yapamaz.
ıkı yakın arkadastan sevgili olmaz, kız ıstemez.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. 2 yakın arkadaştan sevgili olabilir, ama 2 eski sevgiliden arkadaş olmaz.
20 Yorumlasevgililer ayrıldıktan sonra arkadaş kalabiliyorsa , birbirlerini hiç sevmemişlerdir. birbirini gerçekten seven iki insan asla ayrıldıktan sonra , arkadaşa kalamaz. ayrıca 2 arkadaş da sevgili olabilir , hatta olabilirlerse süper olur ;)
10 Yorumla
+1 yılimkansız.. yok öyle bırsey .. eger arkadas kalınıyorsa ozaman 2 kısıde hayatlarına bırılerını aldıklarında destek vermelerı gerekır hatta sevgililileri ile tanısmaları gerekir böle bı durum dokunmamalı sonucta arkadas degıller mı yok böle bırsey cok genıs olmak lazm l
00 Yorumlayıl olmuş nerdeyse 2013 hala eski sevgiliden arkadaş çıkarımına umut besleyenler var :))
ha bi de asıl soru 2 yakın arkadaştan sevgili olabilir mi değil, 2 yakın arkadaş sevgili kalabilir mi?00 Yorumla
+1 yıltabiki kalabilirsin 2 yetişkin düzgün insan her zaman arkadaş kalabilirler..
aslında çok güzel birşey inşallah herkes kalabilir.10 Yorumlazor taraflardan birinin ben sana karşı hala bişeyler hissediyorum demesiyle genellikle son bulan bi durumdur :)
10 Yorumlao iki sewgiliye bağlı.düzgün kararlı insanlarsa olabilir.ama biri yan çizer tekrar iş atmaya başlarsa hiç çekilmez oluyo mewzu
11 Yorumlaarkadaş kalınıyo şahsen ben tamamen ayrılmayı iletişimı kesmeyı sevmıyorum eskı sevgılılerımle her zaman bı muhabbetım vardır. ama 2 yakın arkadastan sevgılıolunmuyo denedım daha önce yurutemıyosun
00 Yorumlaiki yakın arkadaş sevgili olur da ayrılan kalamıyor tecrübeyle sabit
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.dailymotion.com/video/xmo716_murat-boz-kalamam-arkaday_music#.UMdlc-QyK78Kızlar Murat boz var linkte:D
00 Yorumla
+1 yılhayatta herşey olur ama devamlılığı hakkında birşey diyemeyiz. kimseyi tanımıyoruz bu iki kişi hakkında birşey bilmiyoruz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Bir süre kalınabilir ama hiçbirzaman tamamen normal iki arkadaş olamazlar :P herzaman anılar tazelenir :P
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Hayır anlamadığım nokta şu. Ayrılıyorsun eyvallah niye arkadaş kalmak istiyorsun. Madem onu istiyorsun konuşmak yakın olmak hoşuna gidiyor niye ayrılıyorsun. Bu ne dengesizlik ?
10 Yorumla
+1 yılİkisi de evli olmadığı sürece kızla erkek arkadaş olamazlar.arkadaş görünebilirler ama arkadaş olamazlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben 2 sevgiliden iyi bi arkadaş olacağına inanmıyorum 2 yakın arkadaştan da olabilir ama o ilişki bitince arkadaşlık ta bitebilir
10 Yorumlauzun bir ilişkiden sonra arkadaşlık olmaz. ama uzun bir arkadaşlıktan sonra bir ilişkiye başlanabilir
10 YorumlaBir arkadaştan sevgili olabilir, fakat seven bir kalp asla unutmaz; İşte bu yüzden sevgiliden arkadaş olmaz...
10 Yorumlaikiside olmaz saçmalık hatta düşün bi askım bitanem dediğin bişeyler yaşadığn adamla bitirp nasıl arkadaş olabilirsn ki .. Bence mümkün değil..
00 Yorumla
+1 yılmedenice kalır demeyin lütfen yaa...her halini hayal ettiğiniz ,arzuladığınız,yeri gelince öpüp kokladığınız insanı nasıl arkadaş olarak anarsınız?
00 Yorumlaiki yakın arkadaştan sevgili de olabilir iki sevgili arkadaş kalabilir yaşadım...
10 Yorumla
+1 yılYakin arkadastan sevgili olr ama sevgliden arkadas olmaz kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılSevgiliden arkadaş olmaz, 2 Yakın arkadaş çokta güzel sevgili olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Kalır kalmasına da hiçbirzaman sıradan normal arkadaş olamazlar :P Anılar, hatıralar bırakmaz
10 Yorumlaiki taraf da gerçekten ayrılmak istiyorsa olur..iki yakın arkadaştan sevgili olma ihtimali oldukça yüksektir.. olmazsa biri platonik aşk yaşar
10 Yorumlaiki yakın arkadaştan sevgili olmaz... ama genede genellememek lazım
00 YorumlaKalabilirler tabi ki , aşk bitince arkadaşlık bitecek diye bir kaide yok :))
00 YorumlaArkadaşınla sevişiyormusunda seviştiğinle arkadaş olasın.
00 Yorumla
+1 yılAYIDAN POST,TULUM PEYNİRİNDEN TOST,ESKİ SEVGİLİDEN DOST OLMAZ!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. iki yakın arkadaş sevgili olabilir ama iki eski sevgili arkadaş kalamaz.
00 Yorumla
+1 yılhayir arkadas falan kalamaz kimin arildigina bagli ola bilir
erkek birakildimi delirir (ben sahsen kendimden diyorum) ve delirdimde00 Yorumlakalınamaz,zaten kalınsada tekrar aralarında bişeyler başlaya bilir bu sefer birinin hayatında başkası varsa oda etkilenir bundan..zaten neden arkdaş kalacaksınki bir menfaatin varki kalırsın
02 Yorumla- +1 yıl
+1 Dostum.Ben o etkilenen kişiyim, hatta canı çıkan.Etkilenmek az kalır.
+1 yılyok öyle saçmalık ama yakın arkadaştan sevgili olunabilir
10 Yorumla
seviyeli nalaşmalı saygınlık içinde ilişki bitirilmiş ise kalınılabilir tabikide00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalabilir, kaldık, kalıyoruz, kalacağız.
Kal geldi.46 Yorumla- +1 yıl
yok çıkmaz sanırım. 16 sı Almanya işi vardı 2 gece 3 gün. yattı o bizim arkadaşın vize 18 inde bitiyor benim yeni vize de 17 sinde başlayacakmış sanırım henüz gelmedi pasaport geri. saçma sapan bir miscommunication olmuş. yerler ayrılmıştı halbuki . D Ocak'a kalacak heralde. gerçi sevindim maç vardı o gün :DDD
haberleşiriz ok? - +1 yıl
sen de mi gs lisin yoksa :(
olur cumartesi bişey yok benim kaç haftadır ya evdeyim ya da buralarda bir kahve falan içip caddede dönüyorum özel bir programım olmuyor yani pek
Cevap sahibi+1 yılCadde'ye çıkarız o halde -Starbucks hariç- Azufasşldmasdl.
Benzin'e falan gideriz. Epeydir gitmedim, bakayım kimler değişmiş.- +1 yıl
benzinlerin bir kısmı dağıldı :D
sportmen falan takılırız işte yer mi yok. ok o zaman sana uzak olmayacaksa cadde daha iyi bana :D geçen ehliyeti kaptırıyordum ama yavaş ve sadece bira içtiğimden 0.20 küsürlerde çıktı :DDD - +1 yıl
ok haberleşiriz
Cevap sahibi+1 yılGüncelleme : Olur ama olmayın, arkadaşlığınız da biter sıkıntı olur. Hele aynı ortamdaysanız hiç olmayın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelde arkadaş kalınır diye söylenir ama iki tarafta bunu pek beceremezler
10 YorumlaCevabım: Kalabilmeli.
Sorum: "Yalnız düşünebilen" insan nasıl oluyor? Bunu özelden sorayım dedim ama YASSAH'mış.00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar