Arkadaşımla aynı yatakta yattık ben rahat duramadım sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar şimdi bir kız arkadaşım vardı ve bize kalmaya geldi öyle genelde birbirimizde kalırız ama o gün biraz farklıydı bende de biraz ayıptır söylemesi azgınlık vardı neyse biz 2 şer bira içtik sonra ertesi gün iş olduğu için yatmaya gittik yatak odasına sonra bende bir tuhaflık oldu daha önce hiç o gözle bakmadığım kızı birden arzulamaya başladım sonra bunu öpmeye başladım işte boynunda falan sonra bir müddet sonra ellemeye başladım bu dur yapma falan dedi ama ben kendimi durduramadım sonra yapıştım dudağına hiç tepki vermedi 2 saniye sonra dudağımı ısırarak öpmeye başladı sonra birden ikimizde durduk sonra ben özür dilerim dedim oturma odasında yatmak üzere içeri geçtim biliyordum çünki orada kalsam rahat durmazdım sonra bu geldi gel içerde yat felan dedi baya ısrar etti ama ben gitmedim orda uyudum sonralarda buluştuğumuzda sürekli ne zaman tekrarlıcaz felan diye soruyor sizce açık açık benimle yatmak mı istiyor anlamadım ben ona o gözle bakmıyorum ama o gün sadece bir defalık birşeydi ve ben yanlış yaptığımı anladım ve geri adım attım sizce ne yapmalıyım? özellikle kızlar siz bu durum hakkında ne düşünürdünüz?
Arkadaşımla aynı yatakta yattık ben rahat duramadım sizce ne yapmalıyım?