nasil sinir oluyorum bilemezsiniz, en ufak seyde cevabi 'evet, iyi hm' oluyor delirecek gibi oluyorum :(
bunu nasil asicam ?
bunu nasil asicam ?
Aşma canım niye aşıyoorsun ? Keyfinden atmıyordur siz kızlar erkeklere hiç yakışmıyor falan diyorsunuz. tamam bu bir gerçek erkeğede kızada yakışmıyor ama geçmişten izler mutlaka taşıyordur o izler. Nasıl olduğunu da söyleyeyim. trip atan 2 tip erkek çeşidi olur. Bunlardan biri çocukluğunda hep ezilmiş baskı yemiş erkek, diğeride üstüne fazla titrenilmiş bir dediği ikiletilmemiş poposu kaldırılmış erkek. Bunlardan ilk söylediğim erkek tipi daha saf daha temizdir diğeri 3kağıt üzerine yaşıyordur hayatı. Genel olarak böyle istisnalar yok mu tabiki var ama kaide değiştirmedikleride bir gerçek.
Sende yap , empati kurmaya zorla . Alttan alma her zaman şımartma düzelir . Belkide odasına gidip salya sümük ağlayabilir :D:D
Cevap
7Cevap
Kaç ordan ! link
Ahahahadf, bence kişilik meselesi çok değişeceğini sanmıyorum, en mantıklı şey bu trip meselesini onunla konuşman olur herhalde.
ne kadar uyuz bişey olduğunu daha iyi anlamışsınızdır umarım :D
yinede kadinlara yakisiyor :( bogasim geliyor onu
Aynen:(
ne kadar oldu çıkmaya başlayalı
1 yil oldu
oyyş nasıl dayandın ya ben öyle birine bir ay bile dayanamadım anam allah sna sabır versin çekilmez o düzelmezde uğraşma
nazlı erkekmi diyorsun :)
oooof hemde ne naz.. cekilmiyor
çocukluğuna in derim bu sözü geyik olsun diye derler ama ben harbiden söylüyorum yani
çocukluğunda ezilen istekleri olmayan sevgiyi şefkati çok görmemiş bir çocukluk yaşamıştır bu yüzden senin tarafından sevildiğinden yaşayamadığı nazlanmayı senle yaşıyordur .
Haklisin, baya bir ezilmis fazla anlatmiyor ama anliyorum
sana anlatırsa gururu kırılcak ( gurur kibir değildir o kadar masum gururlar varki huzur bulduran ) ona olan düşüncelerinin değişceni düşüncek en önemlisi seni kaybetmekten korkucak içine kapanıklı seçiyordur bi yandan yaşayamadığı çocukluğu , ona ilaç olabilirsin - herkez neler yaşıyor çocukluğunu düzgün yaşayamayan çocuklar ne kadar masum dimi çok tatlı oluyolar falan diyip bu kez sen onu nazlatıp özgüvenle buluşturabilirsin .
Bende ayniyim, cocuklugumi yasayamadim hatta bakina geriye mutluluk bulamiyorum gozlerim yasariyor. Bunu onlayken gosterkemeye calisiyorum, bu yuzdende duygusalim. Ama o bilmiyorum bazen asagliyor bazen kiziyor kendini bilmislikbyaoiyor. Onu iyi anliyorum, ama ustumede cok fazla geliyor
şunu bilmelisinki genç kızlarımız her zaman güzel bi geçmiş yaşayamıyor olabiliyor kimi dayak yiyor kimi küçükken en sevdiği akrabası tarafından tacize uğruyor ve ses çıkartamıyor bu piskolojilerle büyüyüp genç kız oluyor atlatması elbette zor oluyor ama imkansız değil , birbirinize sarılabilirsiniz bu nedemek yani anlat ona mutluluk bizim elimizde nolur mutlu duygularla hayata göz kırpmak varken neden hüzün denizinde can çekişelim de sorunu kendin çözme banada söyle beraber çözelim de .
sende erkek gıbı davran ılıskıyı dengele :)
çok üz vermişsin ona ondandır
Yengeç burç musun :)
terazı burcumusun :)
Nerden bildin :)
belki tanışıyozdur olamaz mı :)
Olamaz mııı ? Olabilirrr :D
:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar