"Beni eskisi gibi sevmiyormus" ?

Merhaba, sevgilimle 6 aydir beraberiz ve aslinda cok mutluyduk. Yavas yavas farketdim bana daha az bakiyor daha az ilgi gösteriyor, erkek arkadasim yanimdayken benle degil onla konusuyor. Ben ona hep "benle ilgilen" gibi seyler dedim. Arkasindan hep ben kosuyorum, kavga edersek kim suclu olursa olsun hep ben Özürdiliyorum ve herseyi benim suclu olmama bagliyor. Hic takmiyormus gibi yapiyor ve cokta basarili bu konu. Neyse en kötü kavgamiz iki gün önce oldu, beni IKINCI KEZ birakip gitdi. Bana "Seni eskisi kadar sevemiyorum", "Uzaklastim" gibi cümleler söyledi. Bir aydir az yaziyor hic telefon konusamiyoruz hep isi oluyor... ama hep evde ona eminim cünki babasi onu disariya cikarmiyor.. Bana bide söyle dedi "Sana yazasim yok" "icimden gelmiyor" gibi seylerde dedi. Neyapacagimi bilmiyorum, cok düsünüyorum uyuyamiyorum ne düsüncemi bilmiyorum.. Hata kimde? Nasil böyle oldu hic bilmiyorum.. biz aslinda hep kavga ederdik ondandir belki, ama üstesinden geliyorduk.. Bilemiyorum :( O Kavgadan sonra onu yine affetdim, bugün buluscam onunla. Bilmiyorum ne yapsam ne desem? Affetmekle hata mi yaptim? Ikinci kez ayrildi, kirici seyler söyledi. Gercekten Ask sadece 6 aymi sürdü? Kurtarma Sansim varmi? Nasil kurtaririm? Yardimci olun lütfen :( Selam, Aydin
"Beni eskisi gibi sevmiyormus" ?