1 yıl oldu seni eskisi kadar sevmiyorum ben eski seni daha çok seviyorum dedi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hayır sevmiyor.
Sonrada dedi işte seni çok seviyorum kizdigimdan öyle dedim seni çok kiskaniyorum dedi hatta telefonu açmayinca annemi arayıp sormuş beni
Ben sana net anlatacam. Cunku ayni cumleyi bende kurmustum ve hissettiklerimi aktariyorum. Okadar degismistiki artik o ilk sevdigim kisiden cok farkli olmaya baslamisti. Oysaki benim sevdigim kisi cok farkliydi. Ve en sonundada kendinden sogutmustu. Sana tavsiyem bu konuyu konus onunla ilk basta nasildim simdi nasilim... Gec olmadan duzeltmek istiyorsun onun gozunden senin ilk halin gibi olmaya calis
Giyim hakkında çok karışıyor ben dikkat etmeye çalışıyorum evde şort Giydim diye bile kavga çıkartıyor
Ben cok etkilemek istemiyorum seni.. giyiminle alakali ide o degisim benimkinden cok farkli benim mevzu davranisi ile ilgiliydi.
Davranışım için de aynı zaten dedi bana ilk gibi deilsin işte yüzüğü taktığımda beri çok değişti hareket davranışların dedi sürekli kırıyor oysa ben hiç ona böyle kırıcı konusmiyorum görmezden geliyorum yaptıklarını
Acik acik konus derdini anlat.. bir sans vermek istiyorsan dedigi gibi olmayi dene hala olmuyorsa... Olmuyordur
Artık eskisi gibi sevmiyorum diyen biriyle olmam bnce daha begenmiyorsa hic baslamasaydı
bide hala instada pp de ikimizin resmini koymuş
Gercekten degismedigine inaniyorsan oyle yap
Kendisi değişti Bn aynıyım
Değişiminden olumsuz etkilenmiş belli ki.
Eski halini daha çok seviyormuş
Eskisi gibi ol diyor
Nasıl değişiklikler oldu ki?
Sonrada dedi işte seni çok seviyorum kizdigimdan öyle dedim seni çok kiskaniyorum dedi hatta telefonu açmayinca annemi arayıp sormuş beni
Altında bir gerçek vardır
Boşa söylememiştir
Ne gibi değişiklikler oldu?
Hiç bununla ilgili konuşmadiniz mi ya da fark etmedin mi?
Sevmiyor uzatmanın anlamı yok ayrıl. Zor bı durum ama yapcak bişi yok. Peşinden gitme. Soğumuş ama 1 yıl sonra mi soğumuş Allahım çok sinir bozucu
Evlenme teklifi etti aileler tanisti sonra öyle dedikten sonra beni hep aradi
Ohoo iş baya ilerlemiş. Pişman mı şu an yaptığından
Bilmiyorum ama akşamdan beri hep aradı bende acmadım sabahta aramış mesaj atmis bakmadım
Aileleriniz biliyor mu bu durumu
Bilmiyor bide hala instada pp de ikimizin resmini koymuş
Sıkılmış bahane uyduruyor. Heyecanı kaçmış ona göre. Klasik
Sonrada dedi işte seni çok seviyorum kizdigimdan öyle dedim seni çok kiskaniyorum dedi
her ilişkide böyle olmaz mı, baştaki heyecan aynı kalmaz tabi ki. Ha böyle söylemesine gerek var mıydı orası tartışılır
Kısacası sıkılmış ilişkinin heyecanı bitmiş ver yolunu geç
Hayatım türkçesi eskiden saftın sorgulamazdın şimdi akıllandın sorguluyosun demektir
Seviyor bence benimki de öyle davranışlarım değişince garipsiyor
Seviyor hala ama değişmiş olmana üzülüyor
Seviyo merak etme
demek ki karakterinin değiştiğini iddia ediyor
Evet öyle zaten dedi bana ilk gibi deilsin işte yüzüğü taktığımda beri çok değişti hareket davranışların dedi sürekli kırıyor oysa ben hiç ona böyle kırıcı konusmiyorum görmezden geliyorum yaptıklarını
belki de soğumuş ama bahane üretiyor
Bncede
Sen ne diyorsun lan değişik deseydin
Telefonu yüzüne kapattım hiç konusmamayi seçtim bide hala instada pp de ikimizin resmini koymuş
Sitemini dile getirmis
degıstıgını dusunuyor
adamı bezdirdiysen normaldir
Ne alaka bazen erkekler bile bezdiriyor. Ciddi ilişkiye gelememiş belli ki başka eğlence arıyor
@Offlineeee ciddi olunca ne oluyorsa artık adamın içinden geçmeniz gerekiyor heralde.
Evlenme teklifi etti aileler tanisti sonra öyle dedikten sonra beni hep aradi
Sevmiyor
Baktı kırdı seni , Birakir diye korktu. Belki zorunluluk belkide aşk belli olmaz.
Evet
Anladım
sevmiyor
Sonrada dedi işte seni çok seviyorum kizdigimdan öyle dedim seni çok kiskaniyorum dedi
yani insan sevdigi kisiye sinirlense de oyle soylemez bence uslup yanlis ama bilemiyorum iliskinin dinamigini
sinirlenince ne dediğini bilmeyen biri herkezi kirar
o zaman kendini duzeltip oyle muhatap olsun milletle kimse cekmek zorunda degil akilli ol sen de cekme bence