Eski sevgilim Seni Sevmiyorum dedi?

2 yıllık bir ilişkimiz ve daha oncesınden 5 aylık bı konusma suremız oldu onun hayatına giren ilk erkegım ılk askı yani bir cok tartısma yasadık ama sonunda yarına cıkcagımız mechul degıl küs uyumayalım dedık ve tartısmalarımız kısa surdu bana bır kac defa agır kelimeler etti bı an sınırle soylemıstır dedım sustum yuttum bızım ılıskımız oyle rahat bı ılıskı degilde ben onu yerı geldimı 3 ay goremıyor sesını duymak ıstedıgım de arayamayıp yazamıyordur ailesinden dolayı ama o olsun bana yeterdi. 3 aydır ayrıyız son tartısmamızda yine agır bir kelime etti bıttı artık dedım ama sabahına gel konusalım dedım her zamanki gibi geldi bana bır sey soyle bitmesin dedım ben sınırle soylerım benım karakterim bu dedı 3 kere soyledım ona o an bana bır sey soyle bitmesin sadece ozur dılıcektı haklıydım cunku ve sınırlı bana oyle cevaplar verince ne bu rahatlık dedım 2 senelık ılıskın bıtıyor farkındamısın dedım agzımdan sınırle bır kac kelıme cıktı aksamına hemen ozur diledım sınırle soyledım dıye zaman ver dedi ama bana demistı ki ben ne dersem dıyım ne yaparsam yapayım benım elimi bırakma tut elimden demistı bende ondan guc alarak hep ozur diledım senı ıstıyorum benı bırakma dedım yakın arkadaslarınla ben affedicem ama bıraz burnu surtsun demıs ama 3 aydır ne zaman ozur dilesem benı tersledı ve senden sogudum dedı senı ıstemıyorum dedı ve en son gozlerımın ıcıne baka baka seni sevmıyorum dedı 2 ay boyunca benı yanımda danslar etti kahkalar attı benı ıstemedıgım ne kadar hareket varsa yaptı bana cok kıskancsın dedı ben kıskanc degılım sadece samimiyetten hoslanmıyorum bı kızla bı erkegın arkadas olarak ama bu surecte samımı davrandı hep benim tam tersine hareketler ama ben kopek gibi yine pesınden kostum artık yoruldum 15 20 gundur konusmuyprum yazmıyorum yanına gitmiyorum aynı okuldayız bıde universıtede bana agır gelen ben bana ne yapsa ne dese affettim ben onu tanıyorum sınırle demistır dedım alttan aldım. Artık bıraktım olacagına bıraktım sizce dogrumu?
Eski sevgilim Seni Sevmiyorum dedi?