Sevgilim artık seni sevmiyorum dedi?

Arkadaşlar merhaba sevgilimle bundan 3 gün önce ayrilmistik seni sevmiyorum dedi durup dururken ve bahane olarak da kucagima geldin dedi daha önce baska birinin kucagina gitmissindir dedi ben ilk defa onun kucagina gittim ve ustumde kiyafetim vardı hafif bi sekilde surttum sadece bana dedi ki profesyonelsin sen falan aileme uygun değilsin falan neyse ayrildik ertesi gün baristik bu gun de ilerde evlenirsek annemle babami yanıma almak isterim dedi biz bu konuda ufak bir tartisma yaşadık ve artık seni sevmiyorum dedi bende daha bu gun iyi ki varsin bana iyi gelen tek seysin dedin ne ara sevmedin de sogudun dedim oda dedi bundan aylar önce senden sogudum dedin 3 ay ayrı kaldin eski sevgilinle baristin o zamandan beridir ara sıra soguyordum senden ben 3 gun once senden ayrildim israr ettin tekrar olduk dedi sizce amacı ne? Ve gerçekten soğudu mu onu nasi tekrar kendime bağlarım?
Güncellemeler
11 ay
Bu aralar ailevi sorun ları da o yüzden bunalıp beni de hayatından çıkartmak istemiş olabilir mi
Güncellemeler
11 ay
Bu gün kendisine beni seviyor musun diye sordum nerden cikti bu dedi bende dün beni sevmediğini söylemiştin O yuzden sordum dedim oda askere gidip geleyim bir karar aliriz ortak dedi
Sevgilim artık seni sevmiyorum dedi?