Ergence gelebilir ama ilgisizliğe hiç gelemiyorum ben. Bu davranışlarım onu çok sevdiğim için.

bana böyle yapmıştı birisi 1 yıl boyunca yazmadım oda yazmadı haha başka kız bulmuştum kimsenin tribini çekemem abi :D
trip atmak ilişkiyi yıpratır
Naptın yavrum tribin dibine vurmuşsun.
sen de oruç musun peki?
Evet
bırak o ilgilensin sen düşersen üstünbe üzülürsün. sevme, sevil. konuşmak için o ısrar etsin sen değil. ama Ramazaan ayı hürmetine trip atma sana da yazık. gördüğm kadarıyla onun pek umru duymamış.
Cevap
20Cevap
Biri bana burada ki yazılanları yazsa ben de hay hay derim kendisi mesaj atana kadar hiç mesaj atmam. Fazla naz aşık usandırır bu kadar trip bir müddet sonra erkeği sıkar ve ilişki biter bence.
Abi bu ne saka olsa komik degil cocuk uyudu diye kiziyosan disari cikinca bir yerlerini kesersin artik
Çok fazla abartıyorum farkındayım
sende aynı benım gıbısın:) ama böyle yaparak anca kendımızden soguturuz uzaklastırırız bunuda unutma
Elimde değil canım
ahahaha al işte soğuma sebebi böyle ilişkileri görünce yalnızlığımla gurur duyuyorum
Gerçekten baya abartmişsin yaptiğin ergenlik cocuk iyi katlanıyor sana böyle yaparsan cocuk senden soğuyabilir dikkat et
vurunca öldürmüşsün yapma böyle kaçar gider sonra :)
ergence davranmışsın çocukta akıl varsa ayrılır sendden
tavrınızı sizin yeterince sorumluluk almadan aşık olmayın çünkü yapamıyosunuz
Anlıyorum senı ☺️ Ama dinlenmek istemiş boşver canım halsiz oldugu için senın kızmanı sevsınler hemen tripleniyor çocuga 😊😊😊
Ne bu trip ya cocuk iyi sabirediyo biraz daha tripsiz davran
Durduk yere sorun cıkarmissin kendinden sogutuyosun be yavrum
mal mısın sevgilin var ve oruc yüzünden trip atmıssın sakaa gibi F:FDG:SFG:
Ne sacma is bu boyle? Yazik degil mi cocuga. Gunaha giriyorsun
Çocuk uyuyorum dedi sadece senin yaptığın hiç doğru diyil. Hemen kendin de değişiklikler yap bence :)
Biliyorum ama çok kıskancım ben
Kiskanç ola bilirsin ama uykuya kiskanma bence sevgilini :D
Mk nerdeyse hava güneşli diye trip atcaksınız hiç çekilmiyosunuz allah sabır versin adama
burada tirp mirip göremiyorum ben ks halkı siz görüyormusunuz :)
Oglan seni takmiyo sen kendi kendine cebelenip duruypsun
Şöyle yazma deyince tamam yazmam diyorlar ya deli oluyorum :s
bende avrat yazma diyince yazmiyom sonra niye yazmiyon sevmiyon sen beni oluyo!! degisik varliklarsiniz
ama hepiniz oylesiniz :( biz erkekler olarak kafamiz detaya calismaz. yazma dedin mi yazmam yaz dedin mi yazarim git dedin mi giderim
Konusmak istiyosun belli ama cocugun ustune gitme bu kadar pisman olup sen yazarsin sonra :)
Bu nasıl bir ergenlik ya regl döneminde bile yapmaz insan bunu yazık o çocuğa valla acıdım
Hahaha komedi yaaaaa 3 dk geç yazdi diye yazik ya :)))
3 dk değil onun alt yapısı vardı
Kizim takilma ya relaks takil. Umursamaaaaa o hatasıni kendisi fark etsin bırak o uğraşsin sen sallqma o trip yapsin :))
Hiç çekilmezsin valla
bu ^^
O senden ayrılmak isterse şaşma
Keske olseydimde bunları gormeyeydm :(
Ohoo.. Ben baya iyimişim yav yine. 😅
ahahahah konuşmaya bak
Okurken uyuz oldum yaa. Ne gerek var be kizim?
Oha kızım bu ne yaaa çok abartmışsın cidden
Beni sevme ne ya mal mısın sen iyi ki ayrilmamis
ıyyyy cevap bile vermem
evet cok atmıssın gereksiz
Cidden fazla trip atmışsın abartmışsın olayı
Biraz fazla olmuş sanki canım ya :/
Trip çekmek çok zor :/
Abartmışsın. Böyle davranırsan senden soğur.
Senin erkek versiyonuna denk geldim
:) :) baya sertsiniz :D
Sen seviyon da onun için aynısını soylemek zor
Cilvelesme bunlar
Abartmışsın..
Ergence evet.
çok aptalca
Sacmalamişsin bence
Garip :D
Gereksiz muhabbet
ergence
Bu ne l*n