Biraz fazla mı yürümüşüm sizce?

Guzel komsuluklari olan bir apartmanda oturuyoruz.
Bizde herkes birbirine yemek götürür getirir kokmuştur diye. Virusten dolayi azaldi biraz ama yine de arada sirada devam ediyoruz maskeyle, uzaktan uzaktan. Kapiya falan bırakıyoruz zili çalıp. Afiyet olsun deyip ayrılıyoruz. Apartmanda bir ogrenci bey kalıyor kiracı bu bilgiyi de vereyimde😊

Annemde bugun biraz tatli yapmıştı. Tabaklara koymus gotur dedi. Dedim kiracı cocuga da goturecek miyim (kendisinden biraz hoslaniyorum da😊) evet herkese götürüp ona goturmemek olmaz dedi.

Diger komşuların tatlilari bıraktım.
En son kiracı beye geldim. Annem yaptı herkese dagittim bu da senin hakkin dedim. Tesekkur ederim elinize sağlık dedi. Dedim begenirsen cekinme evde daha var. Kayinvaliden senin için tekrar koyar tabaga dedim🙈😁 ilk şaşırdı sonra güldü. Bir sey demedi.

Bende utandim biraz ama aramizdaki samimiyete dayanarak dedim. Yoksa durduk yere cocuga boyle bir sey demem denmez yani. Arkadasiz normalde konuşuyoruz zaten. Biraz arkadasimsı, flortumsu diyelim durumumuz. Ona dayanarak dedim.

Annemde, babamda biliyor tanıyor cocugu. Yoksa elin herifinin kapisina tanimasalar göndermezler. Annemde begeniyor efendi cocuk falan diye bende annem begendikce mutlu oluyorum. belki damadi olur belli mi olur😊 her neyse ilk defa boyle bir sey dedim kendisine agzimdan cikti birden kotu mu etmişim? Demeseydim daha iyiydi degil mi? Oglenden beri keske demeseydim deyip kendimi yiyorum evde.
Biraz fazla mı yürümüşüm sizce?