- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılAdam akıllı biri için tipinin görünümünün hiç bir önemi yoktur çünkü bugün var olan güzelliğin bir kaç sene içinde yok olacak yaşlanmanla yani gelip geçici bir değer için seninle kimse sevgili olmaz, ancak kısa süreli ilişki arayan, ya da cinsel ihtiyaçlığını karşılamaya yönelik arkadaş arayanların ilgisini çeker güzel diye tabir edilen kızlar daha fazlasını değil.
Bir kişiyi tanımadan, duygu ve düşüncelkerini, huyunu suyunu bilmeden kimse gidipte sevgili olmak istemez ciddi bir ilişki için. Hiç bir zaman tipe bakmadım ki yaşım 28 oldu, hiç bir zamanda gidip bir kıza sevgili olalım demedim zaten belirli bir albeniye sahipse bir erkek talibi çok oluyor böyle bir durumdaki erkekte gidip tanımadığı ne olduğu belirsiz bir kıza karşı sadece güzel diye bir ilgi beslemez, heleki çevresinde de oldukça güzel kişilerde varsa.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgonul bu otada konar bokada hiç anlayamassın kafa yorma bnce rahatına bak yakısıklı paralı olursa karıyeri için cırkın kızla cıkmaz ama yakısıklı normal bi hıyarsa her turlu kızla cıkar ve farkındaysan cok zevksizler ve kızlar içinde gecerli bu kıza bakıyosun bi içim su ama erkek yuzunde yarım kilo sivilce kız sapur supur opuor bu para varya insanlıgı satın almıs hadi hayırlısı senin kalbin tertemiz oldumu allah karsına delikanlı biri cıkarır yakısıklılık bos iş adamda tip olur ama yurek olmaz neye yarar sevmek yurek ister yurekli biriyle ask yasaki omru billa mutlu ol umarım caktın mevzuyu arkadasım
13 Yorumla
Soran+1 yılçaktım saol :)
- +1 yıl
aferin sana 10 puan bnden:))
- +1 yıl
Hiç öyle olmuyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok yahu kendimden ornek vereyim normal guzellikte biriyim asla bana bakmaz dediklerim super yakisikli olan sevgililerim oldu. Hem de bir degil yani;)
Bende onlara cekici gelen sirinligim ve masumiyetim olmus.
Arayip da bulamayacaklari kadar saftim onu sevdiler.
Durust ve samimi ol, icten ol seni de gorurler elbet:)98 Yorumla
Soran+1 yılvalla seni en iyi cevap seçicem. kafana göre yorum yapmaktan ziyade direk soruya cevap vermişsin saol
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler tatlim Allah sansini acik etsin yakisiklilardan yana:)
Soran+1 yılamin :D
- +1 yıl
evet bagır bn samimiyim safım durustun enayi arıyan buraya yonelsin die ya allah askına guldurmeyin ya
Cevap sahibi+1 yılİnanmamakta ozgursun emsalsiz:)
- +1 yıl
katılıyorum +1 :)
Cevap sahibi+1 yılYaraniz mi var ya ne alemsiniz:))) bi tabur adamla ciktigimi nerden uyduruyosunuz acaba 2 kisiden tabur olur mu tuhaf. Ayrica ben kendimi biliyorum beni bilen biliyo kimseye bisey ispatlamak zorunda degilim
+1 yılBen okulda sınıfından memnun değildim çünki hem yaramaz ve beni seven bir çocuk vardı bende gittim o sınıfta meteor erkekler var ama ben hep derslerine bakıyorum 1 çocuk var devamlı benle uğraşıyor o kadar güzel de değilim okulda ne fıstık gibi kızlar onun etrafında dönüyor ben kaçıyorum ondan o kovalıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
ALLAH'a çok şükür bahtım kara değil:okulumdada her sınıfta adım var:herkesin dilinde mahallede çevremde hep benden söz ediyorlar:benim yaptıgım sadece agır başlı kimse ile sevgili olmamam kızlara bakmamam:ve dürüst,cömert :asla ama asla yalan atmayışım ve herkes tarafınedena sevilip :örnek aındıgım için :bir mi desem bin midesem bilmiyorum:ben hiç övünmüyorum çunku kulagıma geliyor:ben hiç bir kızı tanımam ama cevremdeki tum kızlar hatta okulda herkes tanır.öenmli olan hem iç hem dıştır ama ben bir erkek olrak kendimi azıcık tanıratak sadece kendim gibi yada kendime yakın aramısımdır:ama sunu herkes bilsin.hiçbir erkek şişman ve tipsiz kızdan hoşlanmaz:yaşı ilelemiş olanalra o kızlar kalır.zorunluluktanıdr yoksa kimse onları istemez:cunku her erkek en azından biraz da olsa guzelliğe bakar:abaza ve sapıklar hariç
04 Yorumla- +1 yıl
Kıyamam yaşı ilelemiş olanlara mı kalır o şişman ve tipsiz kızlar :) yandık yani
- +1 yıl
Tipe bak laflara bak. Anan seni micmis :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılelektrik alabileceği biriyle birliktelik ister fakat nasip olayları var arkadaşım inan bana sen siteye bakma millet beceeriksizlik felan diyolar yok kader diye bir şey yoktur diyolar felan fulan ama o insanlarda sonra anlıyo durum öyle değil bende iç geçiriyorum bu durumun tam tersinden dolayı ama kız milleti inan bana çok rahatlar hemde çooookkkk
o yapanlarda birşey yapmıyolarki normaller normal davranıyorlar yaniii tıpkı utangacım diyen kıza doğru bir şekilde açılan erkek gibi ayn yönde hareket ediyolar ama nasip onu birinden birine bağlayacak artık00 Yorumla
+1 yıl3 kelime var benim hayatımda ... 1. mantık 2. görünüş ve kalp 3. saygı ve sevgi
bana göre sıralayım ... 1. görünüş ve kalp 2. mantık 3. saygı ve sevgi... :) ben güzel olmayan birinden etkilenememki sen gidip yüzü böle seni iten birisinden hoşlabilirmisin ? hee tabi görünüş ilk başta önemlidir ama görünüşü iyi olup kalbi pislikse onu gözüm kırpmadan silerim. :) buda benim felsefem...10 Yorumlakimsenin iç güzellik denen şeyi taktığını sanmıyorum sözde iç güzellik var ama uygulamaya gelince uuufff şurda çok taş bi çocuk var yanına gitsek mi oluyo. bide şu yakışıklı ve zengin erkek fakir ama gururlu çirkin kıza aşık olur hikayesi var ya işte o sadece filmlerde oluyo söyliyim dedim. yani hiç gördünüz mü şurda taş bir çocuğun güzel kızlara bakmadığını ! +eee tabi uğraşırsanız süper yakışıklı çocuklarla çıkarsınız o başka tabi :))
20 YorumlaDediğin gibi yalana gerek yok her erkek bir kızın güzelliğine fiziğine ilgi duyar ama bazen bu,fazla fizik güzelliğine sahip olmayanlarada ilgi duyarlar sebebide o kızın üstün etkili bir yönü olması lazım.Mesela çok neşeli ya da çok sempatik hareketleri ya da böyle şeyler olucakki karşıdakinin ilgisini uyandırcak
00 Yorumla
+1 yılvalla erkekler her türlü dişi olan canlıya bakıyo ... ama kızlar bi değişik sizi anlamıyorum ulan bebek gibi yüzü var kız gitmiş mal gbi biriyle ckıyo ? bide gidiyorum kendime aynada bakıyorum olum senin ben diye başlıyorum ... o derece sinirlerimi bozdunuz şu kızlar varya
00 Yorumlagüzel kızlar genelde havala ve burnu havada bir tavır sergilediği için erkekler böyle şeyleri sevmez,
istediğikadar güzelde olsa kendini beyenmışlik kapris varsa bayanda kendimden örnek vereyım asla yanaşmam,
sıçak kanlı,sevecen,güleryüzlü olsun yeter.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. güzelin ve yakışıklının afrası tafrası çok olur.güzel ve yakışıklı olduğu içinde kendisini ağırdan satar.Ama diğerleri senin egonu okşar çünkü başka türlü kimse bakmaz onlara.Onlar çaba harcamak,kendini sevdirmek zorunda.Ama güzel ve yakışıklının kılını kıpırdatmasına gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı erkek? güzel kız?
kime göre neye göre?
fiziksel güzellik tabiiki ilk etapta önemli. ama sonrası insanlık... vicdan... düşünce... fedakarlık...
Kimse kimseye göre bir kriter değildir. En güzel kızda en yakışıklı erkekte insan olmadıktan sonra bence s...sin gitsin00 Yorumlahep erkeklerden beklememk lazım bu beklenti yüzünden bu sıkıntılar yaşanıyor.Hoşuna giden lgini çeken birisini sen çok şey yapican ama somut olarak hiç bir şey yapmamiş gibi yapacaksin oyle biblo gibi durmakla sadece dediğin gibi ergenler yanaşir yada abazalar.birisinden hoşlandiğini illa dile getirmek zorunda değilsin kızların zannettiği kadar salak değil erkekler salağa yatar sadece sen bir kaç sinyali iyi ve yerinde vericen.
00 YorumlaGüzel kızlar hep yakışıkllı erkeklerlemi çıkarlar ? :) bu sorunun cevabını verırsen kendı sorunuda cevaplamıs olur sun ayrıca liseli hiç bir şeye bakmaz kız olsun nefes alsın piskolojisi vardır oyüzden liseli gençliğe takılma... :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜnlü düşünür Nurdi Gundi'nin dediği gibi önemli olan iç güzellik değildir sadece estetik paranız yoktur o kadar
sende bulursun birini illa ki zamana bırakmalısın
00 Yorumla
+1 yılHerkes aynı değildir. Kimileri kız ile evlenmeyi düşünür, kimileri nasıl yatağa atarım diye planlar yapar. Ben tipe de önem veriyorum ancak her şeyden önce benim için olan kalbi temiz mi, değil mi? Eğer bir kız yapmacık hareketler yapıyorsa, o kızdan fayda yoktur. Ama içinden geldiği gibi davranıyorsa, işte o zaman kızın tipi önemli değildir.
00 Yorumlaben mesela oturmasını kalkmasını bilen kıza bakarım güzel olan kızlar güzelliğin verdiği havayla önemsemezler böyle durumları karşımda güzel ama patavatsız bi kız ve diğerine göre güzel olmayan ağırbaşlı bir kız olsa. güzel olmayanı seçerim. ben böyleyim belkide sen benim gibilere rastlıyorsun:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılamaan salla yaa daha yasin kaç elbet kaderindeki kişi karşına çıkar belli bi çaba harcama yani akışına bırak.. Ayrıca evet çok yakişikli erkeklerin yanında tipsiz kızlar olabiliyo ve insan ister istemez sinir oluyo :):)
01 Yorumla
Soran+1 yılbenimde olsun ya nolur sanki :D dünyaya kaç kere gelicez dimi
erkekler beraber oldugu kişinin yanında genç görünmesini ister...bende asla yasıtmla istemem,çünkü yasıtım bayanlar benden büyükmüş gibi duruor..bu yüzden 10 yas fark olmalı.ama şu gerçekki herkes yasamak istediği ilşkiye göre birisini ister
03 Yorumla
Soran+1 yılabart sende hacı. iyi 25 yaşındasın diyelim 15 yaşındaki ergenleremi bakıyosun
- +1 yıl
Ben vezire tamamen Katılıyorum Fızıksel Ve Zeka Olarak Aynı Yasta Oldugun Zaman Kadınlar Daha Olgun Duruyor. hanı 10 yas olmasada en az 6 veya 8 yas olması gerekır. Cunku Erkek Ergenlık cagında Cok gec Buyur. Kız Ise Hemence Serpılır Ve Bır anda glısır. Bu yaslanırkende tam Tersıdır Erkek Gec Yaslanır. Kadın ise Bir anda çöker.. Bu YUzden Erkek Kadından bence En az 6 yas kucuk Olmalıdır. yanı Kımse subayncı degıl Kımse Ergen pesınde degıl... :)
yakışıklı erkeklerin yanında en azından normal ya da tipsiz kızlar var.
ya güzel hatunlara ne demeli? onlar niye yürüyen ölülerle takılıyo? sen onun cevabını ver önce :)00 Yorumlabende güzel kızları tipsiz adamların yanında görüyorum hep şöyle bir teorim var güzel kız tipsiz adamla çıkıyor çünkü parası var yakışıklı adam tipsiz kızla çıkıyor çünkü o kız veriyor yada çok ateşli sevişiyor nasıl aydınlattım mı seni
00 Yorumlatüm yakışıklı erkekleri malesef ki çirkin kızlar kapıyor :)) ÇİRKİN ŞANSI da buna deniyor :))
21 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah
+1 yılGüzele herkes bakar, sen de yakışıklı çocuklara bakıyorsundur öncelik o yönden düşün. Ama gönül bu bi yandan da otada konar tezeğe de :D
00 Yorumla
+1 yıl"güzelliğin on para etmez, bendeki bu aşk olmasa" demiş aşık veysel. bakımlı bi bayan olduktan sonra her türlü bakılır. senin tavırlarında vardır sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılCanım boşuna dememişler. Allah insana çirkin şansı versin diye...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsebebi duruşla alakalı yakışıklı erkekler veya her erkekte diyebiliriz aradıkları kız güzel olmasından çok edebine bakarlar eğer çok cıvık bi kızsa onla ciddi düşünmezler iç güzelliği filan değil önemli olan edeptir
00 Yorumla
+1 yıliki nedeni vardır. birincisi güzel kızları görnce kesn sevgilisi vardır diye düsünmesi ikinciside normal bir kız cana yakında davranıyosa neden olmasın diye düsünür
00 YorumlaGüzellik göreceli bir kavram arkadaş. Sana çirkin gelen bana güzel gelebilir. Çocuk yakışıklı kız çirkin gibi bir kavram sana göre var bir başkasına göre olmayabilir.
00 Yorumla
+1 yılGüzellik bakan gözdedir. Bir de o yakışıklı çocukların gözünde bakın bakalım nasıl göreceksiniz o fiziki çirkinliklerini tinsel çirkinlik gibi yansıttlklarınızı
10 Yorumla
+1 yıl"ama bazen görüyoruz gayet yakışıklı erkeklerin yanında normal hatta tipsiz kızlar var"
o benim :D illa güzel olmasına gerek yok01 Yorumla
Soran+1 yılya iyide işte nasıl dikkatinizi çekiyo onu soruyoruz
Emin ol erkeklerde tam tersini düşünüyor ve bende çok güzel kızların yanında tipsiz birini görüyorum ve arkadaşlarıma böylelerinede bu dingiller düşüyo ya of of deyiorum sizinde böle düşünüyu olmanız şu anda beni rahatlattı :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yıl"Gönül bu otada konar , ...akada " demiş atalarımız bilmem anlatabildim mi?
00 Yorumla bakar ya zamana bırak arkadas cevrenı genıclet mutalaka olur.
00 YorumlaKısmet bu işler valla, çıktımı bir kaç tane birden çıkıyor, yokken hiç yok şuan benim yaşadığım gibi :) Akışına bırakmak lazım...
00 Yorumlahep güzele mi bakiyorum bilemem begendime bakarim ama genelde benim begendimi arkadaslarim hiç begenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık Çıkma yaşı 10 oldu yani sokakta yürürken bile ahlaksızca insanlara baka baka yürüyebiliyorlar ergenler onun için en azından ben hiçbir kıza bakmıyorum yada çıkmıyorum çevremdeki çıkanlara bakınca hemen ayrılıyorlar bende kendime şöyle bir misyon edindim yolda yürürken hiçbir kızın gözlerine bakmamak büyük ihtimalle ondan kızlarla kopukluk war aralarımızda
01 Yorumla- +1 yıl
Bence Kızların Gozune Bakmamak Onlarda daha Buyuk Etkı Yaratıyor. Kopukluk Olmaz Bırısı Ile Olur Ikısı ıle Olur baska Olmaz. NEdenıne Gelınce, çagımızın Sımdıkı Kızları Kacan Kovalanır Taktıgını Kullanıyorlar. Yanı Sen Gozlerının ıcıne Bakmazsan Senı cool Dıye sıfatlandırıp sana yanasmaya calısıyorlar. Bence Sen Kafan Dık yurumeye devam et bı peri sana suprız yapacaktır Arkadasım...
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel kızlar da çirkin erkeklerle geziyolar , biz bişey diyo muyuz ? çirkin dediysem göbekli kıllı tipler. şu ülkede türümüz az, sarışın renkli gözlü olup da üstüne üçgen vücut yapmışım , hala manken gibi kızlara pek rastlayamadım, buna ne diceksin ?
00 Yorumlaben de çok güzele bakmam. onlara talep çok olunca çok nazlı oluyorlar
10 Yorumla
+1 yılOt-Bok ikilemi kayıtsız şartsız tüm gönüllerindir.Her gönül hakkını yaşamı boyunca sınırsız kullanabilir.saygılar hürmetler
20 Yorumlagenelde hep böyle olur yani cirkin kiz yakisikli erkek yakisikli erkek cirkin kiz kaynanalar pek memnun olmuyor bu durumdan:)
10 Yorumla
+1 yıl21 yaşına geldin, hiç sevgilin olmadı ve güzelsin. doğrumu anladım ?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır oldu ama istediğim standartlarda olmadı. yani biraz yüksek tutuyorum galiba. yanımda benden daha yakışıklı daha kibar daha zeki biri olsun. Olanlar nasıl beceriyor arkadaş ?
- +1 yıl
öncelikle aranmayacaksın. olacağı varsa olur. bulur o bi şekide seni. ama illede biri olsun die ararsan buldukların hep sana yetersız kalır.
bide ya kız cok basit kızdır oglan zorlarla ugrasmamak ıcın bulmuştur onu. yada gercekten seviyodur. yani bu durumda yapacağın birşey yok. - +1 yıl
ha bide güzel olmak yetmez sevimli şeker görünmen gerekir. biraz saf olmalısın. erkekler zeki kılzardan hoşlanmaz pek. hoşlanırım derler ama hoşlanmazlar :)
ben sana şunu sölim. Uzun zamandır yalnızım. En tipsiz kız gelse gönlümü kaptırıcam ama o bile denk gelmiyor. Demek istediğim doğru zamanda doğru yerde olmak lazım...
02 YorumlaGüzel kızlar hep yakışıklı erkeklere mi bakıyor cevabıyla aynı bu
20 Yorumla
+1 yılO Kızların Yaptığını Sen Yapmadığın İcin Olabilir mi ?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılDavul bile dengi dengine,İstisnalar olabilir,zaruri ihtiyaçtan
20 Yorumla Ben kendimi güzel bulmam ama hep yakışıklılarla çıktım . Birazda şans işi . Yada bende bir sorun var
11 Yorumla
+1 yılGüncellemeyi görünce aklıma geldi . önemli olan iç güzellik tabikide : /
00 Yorumlaşimdi bu soruyu cevaplayanların hepsı yakısıklı oluyor
10 Yorumlaaslında bu tarz şeyler nasip işleri erkeklerde böyle düşünüyo emin ol bizim türkler çekiniyo muhabbet kurmaya
00 Yorumlakimin kimde ne bulduğu belli olmuyor
yakışılı da olsa hoşuna giden şey çirkindeyse
onu seçer
davranış,mimik,benzeme,fizik değişir.00 YorumlaBenle ilgilenen gerçekten seven birisiyse neden olmasın yalnız açık söyleyeyim şansı daha düşük arkadaş olmamız ve uzunca bir süre tanımam lazım.
00 Yorumla
+1 yılAman çokmu ihtiyacın var bir sevgiliye boşver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakışıklı erkekler Güzel nazı çekmek istemiyolar.Aynı şeyi güzel kızlar için de söyleyebiliriz. Tipsiz erkek de böyle güzel bi kızı bulunca kaçırmak istemiyo bütün kozlarını oynuyo.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende de aynı durum var ben de yakışıklıyım üniveristeye gidiyorum yok sevgilim ama bunun nedeni ne dersen bu seneye kadar düünmüyordum böyle şeyler ve pek kızları sıcak karşılamıyordum.sende de böyle sorun olabilir ve istersen tanışabiliriz
01 Yorumla- +1 yıl
Dest-i izdivaç programına hoşgeldiniz :)
valla kızlarda da aynı konu fıstık gibi kızların yanında nasıl erkekler var sanırım mantık işi yada paraya bakıyo
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı derken nasıl yani şimdi bi kıvanç tatlıtuğ bakmaz orası ayrı ne kadar yakısıklı ? link koy bari
00 YorumlaBen hem dış hem iç güzelliğe bakarım bulana kadarda yalnız kalmaya devam .:D
00 Yorumla
+1 yılbeşik kertmesidir senin gördüklerin,moralini bozma...
00 Yorumlaarkdasım üzme sadece sen değilsin biz çok mu çirkiniz :) istemiyorum ben ama elimi sallsam ellisi :)
00 Yorumla
+1 yılBen karakter sahibi olmasından yanayım kimseye kalmaz güzellik.
00 Yorumla
+1 yılHayır kime göre güzel sana göre güzel bana göre değil...Mevzu göreceli kapish :D
00 YorumlaYakışıklı bir erkekmiyim ?
Tipsiz bir erkekmiyim ?
Hangisi olursam oluyum laf atmam.00 YorumlaYolda giden adam senin iç güzelliğini nerden bilsin?
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat