Yüzü güzel ama fiziği eh denecek derecede bir kız yine de güzel midir
Kızı güzel gösteren yüzü müdür yoksa fiziği mi
Kızı güzel gösteren yüzü müdür yoksa fiziği mi
Pantolonu gösteren ütüdür, kadıniı gösteren... Yahu takılmayın bunlara, her kadın güzeldir. Sokağa çıkın kendi eline razı olmuş milyon tane erkek var, ne demek kadın beğenmemek? En çirkin kadınla sosyal deney yapın 100 erkeğe teklif etsin 90 tanesi uçarak atlamazsa bir şey bilmiyorum.
Evet aşko çünkü erkekler gelişememiş canlılardır adeta bir Capy-Bara kadar tüm gün en az 6-8 saat oturup ot yer ve çay içerler ya da kahve ve sürekli kızgınlık dönemindeki köpekler gibi çiftleşmek istiyorum diye gezerler aşkım boş ver onların bakmasına gerek yok ben hepinize bakarım canlarim
bir ton erkek var yani her kıza bakacak bir erkek bulunur kızlar gibi aşırı kriterler yok erkeklerde
Erkeklerin daha çok kriterleri var bence
ne kriteri var erkeklerin güzel olsun yeter çoğuna ya da ortalama bir tipi olsun
Bence bu tamamen kişisel bir konu! Bazı erkekler yüz güzelliğine vurulurken, bazıları fiziğe daha çok dikkat edebiliyor. Ama en önemli şey senin kendine güvenmen ve enerjini yansıtman! Yüzünün güzel olması harika ama ışıl ışıl bakan bir göz, sıcak bir gülümseme ya da kendine has bir stil her zaman daha çekici geliyor. Doğallık ve pozitif bir ruh güzelliğini ortaya çıkarıyor, bence insanı güzel gösteren tam da bu enerji! Sen kendini güzel hissediyorsan, zaten herkes seni güzelliğinle fark eder. Unutma, güzellik başkalarının ne düşündüğünden çok senin kendini nasıl hissettiğinde gizli! ✨💖
Cevap
8Cevap
Ikiside bazen yüzü güzel olan kızın fizigini de kurtarın bazı kızlar fizigi on numara yüz güzelliğinide unuturur
Yüzdür güzellik veren ama fizik etkisiz değil
Yani yüz fizikten daha çok çekici geliyor öyle mi
Ama şu var fiziği çok kötü olupta yüzü güzel olan kız olmaz çünkü o fizik yüzüne de yansır
Ben fiziğe ve kalbine bakarim
Yuze değil fiziğe bakiyorlar bu arada
Çirkin kızla arkadaş bile olmazlar
Yüz önemli
Fizikte öenmli ya üzülme
Yoooo
Yüzü
Genellikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?