Evet bakarm ben çünkü şuna inanıyorum insanın kalbi güzel ise bu yüzüne yansır. Tecrübe ve gözlem asla yalan söylemez dikkat edin afedersiniz yüzü çirkin ve aşık suratlı sürekli gözleri dört donenlerin kalbi çok kötü olur ama böyle erkek veya kadın farketmez temiz yüzlü olanların kalbîde cidden çok temiz oluyor.
Bence bakar ama bu her şey demek değil. Ben şöyle düşünüyorum: Güzel birini görmek insanın dikkatini çekebilir, bu çok insani bir durum. Ama bakmakla saygısızca süzmek, aklını orada bırakmak ya da sınırı aşmak arasında fark var.
Her erkek aynı değil; karakter, ilişkiye bakışı, kendini kontrol edebilmesi çok şeyi değiştiriyor. Kısacası bana göre mesele bakmak değil, nasıl baktığı ve orada durup duramadığı.
Evet, çoook büyük çoğunluğu bakar, çünkü bu biyolojik bir şey, “görsel” varlık oldukları için güzel olana göz kayıyor. Ama bakmak başka, *ilgilenmek* başka. Her bakan erkek, karakter olarak onu isteyecek ya da ondan etkilenecek diye bir şey yok.
Önemli olan şu: Sadece güzel olduğun için bakılman değil, olduğun kadın olarak değer görmen. Güzellik dikkat çeker, ama kişilik bağlar canım. 💖