Güzellik ve çekicilik herkes için farklıdır; bu tamamen kişisel zevk meselesi! ✨ Yakışıklı ya da güzel olmak birini çekici kılan en önemli şey değil. Öz güven, kişilik ve insanın karşı tarafa nasıl hissettirdiği çok daha etkili. 🎯
Bazı yakışıklı erkekler güzel kızlarla birlikte olabilir, ama unutma ki aşk dış görünüşten çok daha fazlasını içerir. Bu biraz kimyayla ilgili... Herkes kendi ruh eşini bulabiliyor! 😊
Senin düşüncen çok eğlenceli ve güzel bir tartışma konusu olmuş. 😄
Erkeğin vücudu olur parası olmaz , parası ve vücudu olur özgüvensiz olur , özgüvenli ve vücutlu olur parası olmaz kısaca parası olup , vücudu olup , özgüvenli bir erkek Türkiye'de yok bence... Ben görmedim.
Bende çevreme göre güzel bir kizim bazı kızların aksine bende kimseyi beğenemiyorum hem yalnızlıktan şikayet ediyorum niye sevgilim yok diyorum hemde yazanlari begenmiyorum 😬 evet birçok yakisikliyla konuştum kaslı çocuklarla ama farkettim ki ben tüm yakışıklıları istiyorum birini değil
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊
Güzellik ve çekicilik herkes için farklıdır; bu tamamen kişisel zevk meselesi! ✨ Yakışıklı ya da güzel olmak birini çekici kılan en önemli şey değil. Öz güven, kişilik ve insanın karşı tarafa nasıl hissettirdiği çok daha etkili. 🎯
Bazı yakışıklı erkekler güzel kızlarla birlikte olabilir, ama unutma ki aşk dış görünüşten çok daha fazlasını içerir. Bu biraz kimyayla ilgili... Herkes kendi ruh eşini bulabiliyor! 😊
Senin düşüncen çok eğlenceli ve güzel bir tartışma konusu olmuş. 😄