Ben Gereken Yolu Buldum Bazıları Gerçekten Hakeder Bir Şansı Daha Ama Bazıları
Ben Yolumu Buldum. Teşekkür Ederim.
dostum; kizin bekaretinden gtunden cok seni kandirip aldatmasina odaklan. elalem ne der ailemin yuzune nasil bakarim demek yerine, beni kandirdi aldatti de. cunku ana fikir aldatilmis olman? aldatmanin da bahanesi yoktur. seni istedigi icin aldatmis. nacizane tavsiyem, affedersen yeniden yasayacaksin bunu, affetme. kendine ve gururuna bu kotulugu yapma.
sen bekaretın gıdıp gıtmedıgını bosver sımdı, bu karakterde bı ınsana guvenebıllecek mısın? su an acı cekıyosun anlıyorum ama barıstın dıyelım bunu kabullenebılecek mısın bıraz gec yazsa bı yere gıtse ıcın ıcını yıyecek. cunku bu buyuk bı karakter bozuklugu. affet ya da affetme demıyorum, bunları ıyı dusun oyle karar ver.
Yol ver kardeş bikere yapan bidaha düşünür aladatma affedilemez ne olursa olsun hmde yatağa kadar uzamış bir olay osure ye kadar hicmi düşünmemiş sen adam olup dokunmamaissin ama o seninaldatmis affetme sevsen bile
Kardeş şerefin ve namusun aşkının altında ise devam et.
yok değil ise ne yapcağını biliyorsun
Cevap
4Cevap
Senin bu tur kizlara guvenmen hata kardeslik. Sunu aklindan cikarma. Evlilik yolu gorunmeden ya da evli degilken seninke yatan mehmetlede yatar ahmetle de yatar. Ama yine namus bacak arasinda degil bos ver al sevabi gir sen. Hahhahaha
dostum kendine şu soruları sor
1- ben onu istiyor muyum ya da istemiyor muyum
2- yaşadıkları benim için problem mi
3- yaptıklarından sonra ona güvenebilir miyim?
Senden önce olmuş bitmiş bir şey olsa yazacaktım burada uzun uzun ama işin içine aldatma girdiyse o iş zor be.
kesinlikle affetme bir kere aldatan bir daha aldatır
Kabul ederdim bende yatardm onunla snrada tekmeyi basardim ;) irispi o ondan sana yar olmaz
hocam, bazen ceketi alıp gitmek en iyisidir :/
affet bence herkes son bir şansı hakeder
Aman sakin
Inanma seni s...
Affetme
kabullenme bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar