3 Senelik Sevgilim Beni Aldattı Çok Pişman Ve Dönmek İstiyor?

3 Senedir Birlikte Olduğum Sevgilim'in 2 Ay Önce Eski Sevgilisi İle Yattığını Ögrendim. Çocukla Şehirler Arası Mesafeleri Vardı Ama O Unutamamış Ve Bir gün Çocuk Kaldıgı Şehire Gelip Bir Şekilde Kandırıp Beraber Olmuş Ve şu an Şu Dakikalarda Bana Bir Çok Şey Yazdı Temel Olarak Çok Pişmanım Benimle Ol Yıktığım Herşeyi Düzelticem Dedi Ve Şöyle Bir Sorun Var Hala Deli Gibi Aşığım 2 Aydır Gerçekten İnsan Yaşadığını Biliyor Çok Canım Yandı Halada Yanıyor Ve Demin Ögrendiğim Birşey Ben 2 Aydır Bekaretini Verdi Sanarken Başka Bir Yerden Olmuş Büyüdüğüm Yerlerde Bunlara Yer Yok Ben Daha Hiç Kimseyle Birşey Yaşamadım Ama O Yaşadı Affet Diyor Bir Yanım Git Derken Bir Yanım Kal Diyor Ailemin Yüzüne Nasıl Bakarım Onunla Olursam Bazen Diyorum Aslında Erkek Olarak Onu Senelerce Arzuladığım Halde Asla Öyle Birşey Yapmadım Ama İşte Bazen Diyorum Bana Yaşattığını Yaşat Benimle İken Bile Ayrıldıgımızda Onu Sevdigini Söylemişti Çok Yalan Söyleyip Beni Hiç Sevmediğini Bile Söylemişti Bilmiyorum Kafam Çok Karışık Siz Ne Yapardınız?

Eyv.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize Teşekkür Ederim Değerli Arkadaşlarım Abilerim Ablalarım.

Ben Gereken Yolu Buldum Bazıları Gerçekten Hakeder Bir Şansı Daha Ama Bazıları

Ben Yolumu Buldum. Teşekkür Ederim.
3 Senelik Sevgilim Beni Aldattı Çok Pişman Ve Dönmek İstiyor?