8 senelik Sevgilim ve aldatılmak?

8 senedir beraberiz 2-3 kere aldattı telefondan olduğu için affetim ama 1 ay önce bi kız bana mesaj attı bu çocukla barda geceleri buluşuyoruz arabada uyuyoruz öpüştük falan diye. Mesajsalarını yolladı ve 8 aydır konuşmuşlar. Sevgilim bunu kabul etmedi, bana evlilik teklifi ettikten sonra bu kızla konuşmaya başladı. 1 aydır bana konum atıyor geceleri hergün hediyeler yolluyor ama ben mutlu değildim. Bi arkadaşım var bana çok iyi davranıyor. Beni arkadaşca bile olsa değerli hissettiriyor. Arkadaşımın benden hoşlandığını duydum. Aldatıldığım için de ayrıldığımı biliyor. Sevgilimle aldatıktan sonra ilk defa görüştüm dün. Bana çok iyi davranıyordu çok sevdiğini göstermeye çalışıyordu ama ben mutlu değildim. Bana değer veren arkadaşımdan bahsettim ona ve bana dediki gözlerinden anladım ben bu sefer gerçekten bitmişim ve o çocuktan hoşlandığını gördüm gözlerinde. Ayrılma kararı aldık ama bana 2-3 güne dönersin diye alay edip ciddiye almadı. Ben sanırım arkadaşımdan hoşlanıyorum. Aldatılmama rağmen sevgilime ihanet etmiş gibi hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor?

8 senelik Sevgilim ve aldatılmak?