6 yıllık sevgilimden ayrıldım aldatıldım unutamıyorum bir türlü!

merhaba arkadaşlar sevgilimle üniversitede tanıştım 2 sene aynı şehirlerdydk.sonra ben antalyaya o istanbula gitti memlektine.sürekli buraya gelir görüşürdük.beni çok sevdiğini söyler hep evlenmek istediğini söylerdi.aramızda söz takmıştık.ona çok güvenirdim oda bana .ki güven olmasa ilişikide sürmez.çok sadık biriydi çevresindekilerde öle söylerdi.ama herşey değişti.aileri tanıştırdık kız isteme oldu ailerler kaynaştı nisan tarihi belirleşti nisana 15 gün kala beni aldattı,başımdan kaynar sular döküldü.sanki 3 ay geçti ama hala unutamadım depresyon tedavisi görüyorum.ve bir hafta geldi görüştük beni son kez öptü sarıldı bir hafta sonra sadece tek bir mesajla bitirdi ilişkiyi beni sevmediğini beni bir cinsel obje olarak gördüğünü söyledi.inanamadım.bir tulu .aradım böle olamaz dedim ama sanki karşımda başka biri vardı ödeğildi .en son geldiğinde dedim sennle oynadım dedi.gerçek değilmiş. meğersem asıl sebebi beni aldatmasıymış facebook şifresini kırdım ordan öğrendim.şimdi o kızla çıkıyor.allahın sevgili kuluymuşum erken yaşadım ama kabullenmeyrum bir türlü onu bir tulu unutamıyorum hiç onsuz olabileceğim aklıma gelmemişti.bunu yaşayacağımda.sevgim bitti diyor ama sevgi bitermi?demekki hiç sevmemiş beni .gerçek seven aldatabilrimiydi?sevgiye inancım kalmadı artık
6 yıllık sevgilimden ayrıldım aldatıldım unutamıyorum bir türlü!