yorumları uzun uzadıya okudum o kadar benziyorki yaşadığımız şeyler bende ikizlerim o terazı yaşadığımız olaylar bile bire bir aynı.1 yıl sürdü benim ilişkimde çok mutluyduk çok güzeldik ailemle bile tanıştırmıştım. Onun ailesiylede tanıştım Gözlerinden resmen bana sırıl sıklam aşık diyebiliyordum emindim sevgisinden. Çok kavga etmeye başladık çok tartışmaya başladık gönlümü almamaya başladı son 1 ayda. Sanki canım ciğerim dediğim adam birden bana düşman kesilmişti. En sonunda ayrıldı benden her yerden engelledi ama durduk yere bir gece hislerinin bittiğini söyledi çekti gitti . Dedim ne oluyor kesin başkası var çünkü hep kavga ederdik bir şekil barışılırdı 1 hafta bekledim yok 2 hafta bekledim yok geri dönmüyor yazmıyor engellerimi açmıyor en sonunda ulaştım bir şekil hayatında başka biri olduğunu ve çok mutlu olduğunu söyledi. Yalvardım yakardım yok Nasıl biri olduğunu gördüğüme mi şükretsem 1 yıl boyunca geçirdiğim onca güne mi ağlasam sızlasam bilemedim şu an ayrılalı 2 ay oluyor çok zor oluyor bende en başta senin gibiydim ama inan geçecek. Geçmek zorunda hayat devam ediyor ben kendime bunları diyorum en azından seni güçsüz görmesin kalk ayağa ve savaş inan bir gün aklına geleceksin ve seni çok özleyecek çünkü kimse onu senin onu sevdiğin gibi sevmeyecek
14 Yorumla
Soran+1 yılOkurken aynı kişiyiz sandım. Birebir aynı şeyleri yaşamışız. Ben şu an hayatında biri var mı bilmiyorum. İnan, tekrar konuşmak bile istemiyorum. Ben de bana o bakışlarını düşündükçe konduramamıştım zaten, yok yapmaz; bana kıyamaz diyordum. Bana da durduk yere ayrılalım dedi. Daha sabah iyiydik halbuki. Bize de 2 hafta oldu. Tek bildiğim şey çok çok çok pişman olacağı. Bir daha kimseyi sevebileceğimden bile emin değilim. Bütün güvenimi mahvetti.
Soran+1 yılOlur
En İyi Cevaplar
Senin yapman gereken yokmuş gibi davranmak yüzünü erken gördün 2 sene ne kadar erken olursa işte hayatına olduğun şrkilde onsuz devam et ondan öncede bir hayatın vardı o hayatının merkezi olabilir ama seni aldatmış karaktersizlik yapmış en iyisini yapıp sanki gittiğine hiç üzülmemiş gibi yapman böylece hem onun canı yanar hemde kaldığın yerden devam edersin
00 Yorumla
+1 yılUzun ilişkiler de bu tür yıpranmalar çok oluyor. İlla ki bir taraf sıkılıp aldatıyor ya da bırakıp terk ediyor Hele uzak mesafe ilişkisiyse bu katlanması daha da zor bir hal alıyor. Bunun net bir çözümü yok, karakter meselesi. İki yılın sonunda en azından nasıl biriyle birlikteymişsin öğrenmişsin. Acı bir tecrübe ileride güzellikler doğurur.
01 Yorumla
Soran+1 yılUzak mesafe ilişkisi de değildi ki işte. Neredeyse her gün beraberdik. Nasıl sıkıldı anlayamıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen bir birey olduğunu unutup sevgilim dediğin birine o kadar bağlanırsan olacağı bu! Kocan veya çocuklarının babası değil 👍 kaldı ki kocan bile olsa bir kişiye bu kadar çok bağlanmak hatadır. Tamam bağlanmak güzel bir şey olabilir fakat karşılıklı olunca güzel 👍
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Bende şu an aynı sürecin içindeyim 1 hafta öncesine kadar darmadağın hissediyordum, ama sonra şunu kabullendim bazen kötü insanlara denk gelip onları sevebiliyoruz çok kırıcı bir olay ve ne yazık ki geçmişi değiştiremeyiz. Ben durumu kabullendim. Evet aldatıldık ve bu bizim hatamız değildi , belki çok iyi niyetli yaklaştık belki çoğu zaman kendi sınırlarımızı bile aştık ve daha bir çok fedakarlıkta bulunduk. Şunu hiçbir zaman unutma bu insanlar kötü kalpli adamlarmış, yaşadıklarımızı değiştiremeyiz ama bu durumların şimdiki zamanımızı ve geleceğimizi etkilemesine izin vermek kendimize yaptığımız bir saygısızlık olur. Üzüntünü asla içine atma ağlaman bağırman gerekiyorsa ağla bağır ama bu durumu alışkanlık haline getirme yoksa ciddi bir depresyona sokarsın kendini. Acını yaşa ama kendine tekrar gelmen gereken zamanı da bil. Belki bu aldatılmaları ilk defa yaşamadık belki son da olmayacak bilemiyorum. Bildiğim tek şey var bir insanın bütün geleceğimi olumsuz etkilemesine asla izin vermeyeceğim bu insanlar yıllarımızı harcamışlar daha fazla onlara tek bir günümüzü daha harcatmak kendimize saygısızlık olur. Umarım en kısa zamanda atlatabilirsin 💜
21 Yorumla- +1 yıl
Seni kim üzdü annem tipe bak davsan gibi kızı uzmusler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen zaten en büyük hatayı yapmışsın kendi ağzınla söylüyorsun bütün hayatım oydu diye. Adam seni hiç sevmemiş şunu unutma aldatan hiçbir zaman gerçekten sevmez. Bende aldattım öyle bir hata edip aşık değildim aldattığım kişiye de. Olsam evlilik düşünsem onunla ama yapmazdım. Senin ilişki Toxic ilişkiye dönüşmüş. Hep sen iyi olduğun için hep senden bir şeyleri düzeltmeni beklemiş oysa ki tam tersi olmalıydı. Aşırı yüz vermişsin. En çok seven her zaman kaybedendir unutma. Bundan sonraki ilişkilerinde ona göre davran. Erkeğe çok yüz vermeye gelmez. Sen hayatının merkezine onu almışsın bu yüzden de beklenen son. Erkeğin daha çok sevdiği ilişki kızda isterse kesinlikle evliliğe gider ama tam tersi pek mümkün değil.
218 Yorumla
Soran+1 yılEvet acı bir şekilde öğrendim bunu maalesef. Kendimi kaybettim resmen bu ilişkide. Ayrılalım dediğinde öyle bir yalvarmaya başladım ki, hiç yakıştıramıyorum kendime. Dediğin gibi aşırı yüz verdim.
Cevap sahibi+1 yılSakın sakın sakın birde yalvarmışsın olacak iş değil. Seni zaten cepte görmüş be güzelim. Şahsen bana da böyle davranılan ilişkim vardı ve gözümde hiç değeri yoktu cepteydi. Hep alttan o alırdı o yalvarırdı hayatının aşkı bendim. Ha ama şöyle bir şey var eğer hayat birgün ona kötü şeyler yaşatırsa mutsuz yalnızlaştırırsa ilk aklına geleceklerin başında sen olacaksın. Yıllar sonra değerini anlayacak ama ozaman da sen başka hayatta yoluna çoktan devam etmiş olacaksın. İyilerin değeri sonunda anlaşılır kötülük görünce. Bende öyle oldu mesela çocuk asla umrumda olmadı tam 5 yıl sonra aklım başıma geldi hayatım kötüleşince ilk defa kendimi yalnız hissedince. Ama o şimdi 5 yıllık falan evli. Ve benim yüzümden evlendi aile baskı falan yaptı olaylar karışık şu an mutsuz evlilik yaşıyor ama ne olursa olsun evli işte. Anlayacağın yine bir şeyler için geç kalınmış. Sakın artık ölsen ona tek kelime yazma senin yazman iyice seni yoksayması eziklemesi demek.
Soran+1 yılBen de ona öyle söyledim. Sen her kızı benim gibi sanıyorsun, piyasa yapan kızlarla görüşeceksin, sana hiçbiri benim kadar değer vermeyecek, çok üzüleceksin dedim. Ama adamın umrunda değil ki. Günümü gün edeyim, bir sürü kadından ilgi alayım derdinde. Profilini de açmış şimdi. Elli kez dalga geçtiği araba storylerinden koyuyor kız düşürebilmek için.
Cevap sahibi+1 yılHer kız böyle değil tabikide ilk ilişkimde sadece senin yaptığın hataları yapmıştım oda sonradan döndü ama bu sefer de ben istemedim. Sonrada birdaha kimseye onun gibi davranmadım ona aşıktım. Bu arada ne burcu sevgilin merak ettim. Bakalım nefret ettiğim burçlardan mı bazı burçlar çok belli ediyor kendini. şu an zaten umrunda olmaz çok sonra aklı başına gelir o zamanda geç olur.
Soran+1 yılTerazi burcu. Bakalım, umarım o da döner. Tekrar bir ilişki için değil tabii ama pişman olduğunu görmek istiyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılPişman olacak emin ol senden daha iyi seçenek ya da senin gibi seçenek çıkmazsa kesinlikle pişman olur. Ama aylar sonra mı yıllar sonra mı bilemem genelde yıllar sonra oluyor. Aman aman terazi burcu mu? Hayatımdaki en yanlış sevgili seçimimin burcudur. Aşırı karaktersiz biriydi. Aldatmak yalan her şey bundaydı. Yalan makinesi derdim arkadaşlarımla ona. Diğer burçları pek bilmem ama şunlardan uzak duracaksın. İkizler terazi aslan yengeç kova balık başak erkeği. Diğerlerini bilmiyorum. Oğlak ve akrebi kesinlikle tercih ederim. Bana çok aşık olan iki burçta bunlardı. Aşırı sadık mükemmeldiler. Bende aslanım. Sen ne burcusun bu arada?
Soran+1 yılBen ikizler burcuyum. Evet bu da çok yalan söyledi bana. Ben yalanlarını bile affettikçe de bunu yaptı bana işte. Aldatmak dünyanın en basit şeyi, anlık bir kararla bunu ben de gerçekleştirebilirdim. Ama o güzel yüzüne bakınca dünyayı unutuyordum. O bana nasıl yapabildi bunu, hiç anlamıyorum. Çok üzülüyorum.
Cevap sahibi+1 yılTerazi çok fena her iş onlarda. İki terazi erkek tanıdım bildiğim kadarıyla çok saman altından da su yürütürler. Benim aşık olduğum kişi de ikizlerdi aşırı kötü insandı. Sen aşık olmuşsun anladığım. Ama o asla değil. Duygularınla değil mantığınla artık hareket et. Ve senin aşırı sevdiğin değil seni aşırı sevenle ol. Seni daha çok seven sana hep kazandırır senin sevdiğin ise üzer mutsuz eder. İkiniz kaç yaşındasınız?
Soran+1 yılBen 23 yaşındayım. O da 26 yaşında.
Cevap sahibi+1 yılEvlilik yaşlarına doğru ilerliyor ama bunun gibiler geç evlenir baya 30 dan önce olmaz. Terazi burcu dediğim de 29 yaşına geldi bekar. Bende seninkiyle yaşıtım. Peki daha önce birine aşık olmuş mu? Geçmişini biliyorsundur.
Soran+1 yılHayır, en uzun ilişkisi 2 ay sürmüş. İlk ciddi düşündüğü kişi de bendim.
Cevap sahibi+1 yılDeğişik olmuş daha önce birine de aşık olmamış. O zaman şimdiden sonrası için sana tavsiye vereyim bu ilişki olaylarının kitabını yazmış biri olarak. Bundan sonra hayatına giren kimseyi kendinden çok sevme kendinden asla ödün verme alttan alma. Her zaman karşındaki seni daha çok sevsin. Ve en önemli noktada şu. Aşk hayatta bir kez yaşanır. En güçlü duygudur. Hayatına girecek insanın aşık olduğu sen olmalısın. Senden önce birine aşıksa eğer seninle evlenebilir de sevgili de olabilir ama asla öteki kız gibi olamazsın.. Evlenirsin ömrünü verirsin çocuk verirsin ama bir aşık olduğu kız etmezsin. İnsanın aklında hep acaba onunla olsa nasıl olurdu diye bir şey kalır. Bunun örneğini çok gördüm. Kendimden etrafımdan tvden internetten her yerden. Hiç şaşmıyor. Herkes bilmez bunu bilmede umrunda olmaz sonuçlarını bilmediklerinden. Örnek ben aşık olduğum kişiyle bitireli tam 10 yıl oldu. Benim için yabancı şu an ama ben kiminle evlenirsem evleneyim hep keşke onunla olsaydım diyeceğim. Bu kişiden ziyade aslında o aşk duygusu insan o kadar sevip aşık olduğu biriyle evlenmek istiyor. Aynı şekilde bana aşık olmuş olan o kişide öyle ikisi de yoluna bakıyor hayat devam ediyor ama biliyorum ki bende onlarda başkaydım. Bak evlendi çocuk yaptı ama ben gibi kimse olamaz.
Cevap sahibi+1 yılAşık olunan kişi farklıdır. O YouTube yorumlarında boşa yazmıyorlar. Yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürsün diye. 26 yaşına geldim çok şey yaşadım çok tecrübem var. Ve hala bekarım bazen düşünüyorum eskisi gibi kolay olmayacak bana aşık olanı bulmak diye çünkü herkesin geçmişi var adam benden büyük olacak sonuçta ama beklemeye değer kötü şeyler yaşayacağıma. Bana aşık olanla evleneceğim ya da hiç kimseyle. Bak bu konuda çok dikkatli ol. Buna çok özen göster. Başka tanıdığım insanlarında çoğu aşık olduğuyla evlenemedi normal sevdikleri insanlarla öylesine mantığına uyan kişilerle evlendiler. Ama hepsi aşık olduğunu isterdi hayat işte. Sen sakın bu duruma düşme. Erkekler de bu daha yaygın bir şey. Erkeklerin aşkı daha güçlü oluyor onlar hiç unutamıyorlar. Aman aklını kullan hiçbir kızın bir erkek yüzünden kötü duruma düşmesini istemem.
Soran+1 yılHaklısın. Erkek daha çok sevince evliliğe gidiyor zaten. Bu ilişkinin erkeği ben gibiydim. Nazlanırdı, gönlünü alırdım, evinin önüne giderdim falan. Sürekli ben çaba gösterdim. Onun çabası yoktu demiyorum ama özellikle şu son yaşanan 2 ayı hiç hak etmemiştim.
Cevap sahibi+1 yılSen hep erkeğin yapması gerekeni yapmışsın çok yanlış. Kıza bunlar yapılır daha da fazlası hep kıza. Erkek şımartılmak. Şunu da unutma erkek maddi manevi harcama yapmadığı kadını sevme olasılığı yok. Seninle 2 yıl Ego tatmin etmiş.
Soran+1 yılAllah belasını versin ne diyeyim ki. Yaşattığını yaşamadan ölmesin.
Cevap sahibi+1 yılAmin hiç şüphen olmasın. Herkes yaşattığını yaşar. Birgün birine aşık olur ve aynısı ona yapılır o zaman sen aklına gelirsin.
Cevap sahibi+1 yılŞaşırmadım daha çok yapacak öyle sen bakma en iyisi
Emin ol bir benzerini yaşadım. Onunla tesadüfen tanıştım. Yaklaşık 1 yıl ilişkimiz oldu. Her türlü şekilde sevgimi gösterdim. Mutlu olacağını düşündüğüm her şeyi yaptım. Hayatımda ihanet eden bir çok kişi olmuştu ama ona rağmen çok zorda güvenebildim. Ama biliyordum oda ihanet ederse mahvolacagimi. Başlarda her şey çok güzeldi ama son zamanlara doğru sürekli kavga ediyorduk. Ben kavga ettiğimiz için bile üzülüyordum. onun meğer umrunda bile değilmiş. Hayatımda çıkmasını da istemiyordum çünkü onun dışında kimsem yoktu. Bir gece geldi. Beni aldattığını söyledi. Ve üstüne aldattığı kişiyle konuştuğu konuşmaları ve yaptığı özel şeylerin fotoğrafına kadar atti. Ben zaten mahvoldum. Sigaran nefret etmeme rağmen sigaraya başladım. Yetmedi üstünden zaman geçince bir gece gelip ben seni hiç sevmemiştim sen iyi davranınca hoşuma gitti ve kendimi bir kalıba sildirdim falan gibi şeyler söyledi. Daba bir sürü özel kötü şey Ama burada anlatmaya müsait değil maalesef... :(
04 Yorumla- +1 yıl
canım bir kızdan kurtulmuşsun o Allah’ından belasini bulacak aradığını bulamayacak ona it gibi davranacaklar gör bak geri gelir falan aman dikkat
- +1 yıl
canımsın yazmistim ban yemiş canım olmuş 😂
- +1 yıl
Ger i ze ka li yazacaktim 😮💨
- +1 yıl
Bilmiyorum. Zaten hep yanlız biri oldum. Hiç bir arkadaşım olmadi. Yani insan kafası eser bir arkadaşına yazar. Benim yazabileceğim bir arkadaşım yok. Herkes ihanet etti hayatıma giren. Ona güvendim oda böyle yaptı. Son bir yıldır ise sürekli şey düşünüyorum. "Bir kız için tercih değilim. Kendimi birine layık görmüyorum. Beni kim beğenir kim ister ki. İleride bir eşim olursa oda bana ihanet edecek mi?" Çünkü deli gibi sevdiğim bir insanın özel halini bir başkasıyla görünce benim bir daha hiç yüzüm gülmedi. Ölü gibi gezdim. Bilmiyorum...
+1 yılOnu unutacaksın zamanla sadece biraz zaman gerçekten zaman herseyin ilacı.. evet insan alışana kadar sindiremez olanları ama iyi ki duymuşsun seni aldattığını çünkü bu kişi onunla ayrılınca sana geri dönecek inan bana. Onu affetme lütfen. Eğer bilmeseydin bu geri döndüğünde affedecektin ama şimdi tekmeyi vur. Kafanı yorma bu da geçecek. Bak hersey güzel gidiyor demişsin O kızda aradığını bulamayacak dönecek gör bak
24 Yorumla
Soran+1 yılO kişiyle sevgili olmaz diye düşünüyorum. Benden önce de takılıp geçen biriydi zaten. Belli ki eski hayatını özledi. 2 yıllık ilişki fazla geldi ona. Ben de dönmesini istiyorum çünkü gururum çok kırıldı. Tekrar birlikte olmamız için değil tabii ki. Sadece onun da üzüldüğünü görmek istiyorum çünkü ben günlerdir ağlıyorum sadece.
- +1 yıl
Bu ağlamaların 15 gün sürer sonra yavaş yavaş kalp alışmaya başlar yokluğuna sonra bir bakmışsın hayatına yeni güzellikler gelmeye başlamış kendi yoluna bakarsın. Bende biriyle görüşüyorum güvenemiyorum bir türlü ama beni seviyor gibi hareketleri normal ama içimden bir his ona güvenme diyor
- +1 yıl
Guncellemelerini okuyorum ve en son yazdığına sevindim. Sana ne dedim.15 gun sonra alışırsın yokluğuna. Tam
Kendini alistirmisken eğer gelirse yol vermesini bilmende gerekir. Sen çok değerli birisin seni hak etmeyene yol göster gitsin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Arkadaşlarım da diyor bana illaki bir gün mesaj atacak seni yoklamak için diye. En başlarda dönse kabul ederim diyordum ama şimdi hiç istemiyorum.
unutmaya çalıştıkça unutamazsın. ilk önce kendini sal bangır bangır ağla. git o itede dök içinde ne varsa ona 3. dünya savaşını göster nasıl olurmuş diye. ardından her şeyi akışına bırak kendinle ilgilen müzik dinle dışarı çık film izle ne istersen. en sonunda zaten sadece bunları küçük bir anı olarak hatırlayacaksın. bide eğer o it barışmak isterse sana yazarsada affetme aldatan yine aldatır.
05 Yorumla
Soran+1 yılGünlerdir ağlıyordum, son 2-3 gündür toparladım biraz kendimi. İçimi de dökemiyorum çünkü her yerden engellemiş beni. Son kez buluşalım demiştim ama yüzünü bile görmek istemiyorum dedi. (Tabii ben o zamanlar aldattığını bilmiyordum.) Bu kadar nefret edeceği ne yaptım bilmiyorum.
- +1 yıl
her yerden engellesede sorun deilki. gizli numaradan ara açmıyormu sosyal medyası varsa fake hesap aç yaz. her türlü içini dökmeye çalış sonra pişman olma dökemedim diye. ve sen nefret edicek bir şey yapmadın. sadece o kişinin kendi egosu dolmuş. seni elde etti bitti diye düşünüyor belkide. böyle beyinsizleri çok gördüm. çıkıp ayrıldıktan sonra hem arkandan kötü konuşurlar hemde sen onu aldatmışsın kötü bir şey yapmışsın gibi davranırlar ama bu kişiler bir kaç ay sonra dönüp dolaşıp geri dönerler. seni özledi diye değil . senin ona verdiğin ilgiyi sevgiyi sevdiği için. bu yüzden o it dönerse affetme süründür sen engelle
Soran+1 yılBen ona kimse seni böyle sevmeyecek, hata yapıyorsun temalı uzun bir konuşma yaptım aldattığını öğrenmeden önce. Ama aldattığını öğrendikten sonra konuşasım bile gelmiyor. Yüzüne tükürsem tükürüğüme yazık edeceğim. Arkamdan kötü konuşabileceğini düşünmüyorum çünkü dediğim gibi mükemmel bir sevgiliydim. Dönüp dolaşıp geleceğini bana birkaç kişi daha söyledi ama hiç ihtimal veremiyorum nedense.
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Seni çok iyi anlıyorum. Karakteri olmayan beş para etmezin tekiymiş. Adamın amacı başka demek ki. Seven insan aynı anda iki kişiyle konusmaz. Böyle bi pislikten kurtulmuşsun dua et. Sen bu kişiye fazlasın. Onun yerine daha iyisi sen bulursun ama o senin gibi birini bulamaz. Sen değil bırak o üzülsün ;) en çokta karaktersizliğine üzülsün..
21 Yorumla- +1 yıl
Yazmak istediklerimi yazmişsiniz sayenizde parmaklarım yorulmadı:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme yaşattığı şeyi o da yaşayacak ve o kızda onun yüzüne bakmadan terk edecek onu. Sen Allah'a sığın her şey yoluna girer.
Umarım hayatına kıymetini bilecek, saygılı, merhamet sahibi biri girer inşallah 🥰❤️52 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah, teşekkür ederim ben de aynılarını sizin için diliyorum
- +1 yıl
Sakın ağlama onun için. Ettiğini mutlaka çekecektir bir gün.
Böylesi daha iyi oldu daha ileriye gitmeden Allah seni kurtardı. 🤗
+1 yılYaşın çok genç muhtemelen onunda öyle, ve öyleyse aslında normal. Benimde ilk erkek arkadaşım bana ben yaparım sen yapamazsın demişti ergenken ve sinirlenip öc aldım o bunun üzerine dünyaları yaptı ama hakikaten yapınca kimsenin bir bok demediğini gördüm hayatımdan çıkardım ondan sonra bile devam etti ama sonra çok pişman oldu çünkü bunlar ergenlik yani biraz çalkantılı bir durum ama hormonları tavan yaptığı için kadının duygusal zekası onda pek yoktur ona eminim
00 Yorumla
+1 yılKarşı cinse pek güvenmeyen biri olarak söyleyebilirim ki dediğin gibi biriysen onu asla affetmemeli, yalvarsa da geri dönmemelisin. Şu an bir şey kaybetmedin eğer geri dönerse ve affedersen işte o zaman kaybettin.
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım döner. Gururum o kadar kırıldı ki. O da üzülsün, pişman olsun istiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Bunu neden yaparlar anlamıyorum cidden. Kalp kırıklığını ve içindeki duyguları yaşaman için kendine belirli bir süre tanımalısın bence. Sonra da kendini toparlamalı ve hayatına yeniden devam etmelisin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Tek çiçekle bahar geçmiyor demek ki..
Erkekler doğaları gereği, çoklu ilişkiye eğilimlidir. Bunun karakterle alakası yok, cinsiyet özelliği ve genetikle alakası var.
06 Yorumla
Soran+1 yılO zaman gidip açık ilişkiyi uygun bulan bir kızla birlikte olacak.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyilerin değeri bilinmediği, kötülerinse hiç zarar görmediği gerçek dünyaya hoş geldin ufaklık.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. aldatması onun karaktersizliği olmuş. köşene çekil kendinle vakit geçir. bu süre zarfında biraz dış dünyadan uzak kalıp arınman iyi olabiilr
10 Yorumla
+1 yılYavrum seninle ilgili bi sorun değil aldatması onun karakteri belki alışkanlığı bile olabilir ne yaparsan yap aldatacağı varsa aldatır
10 Yorumla
+1 yılDemekki ona göre mükemmel bir ilişki yaşamamıssınız 😁
20 Yorumla
+1 yılSenin bir suçun yok benim de 6 yıllık bir ilişkim aldatıldığım için bitti onun yüzünü daha erken gördüğün için sevin ve hayatına devam et. Aldatan karaktersiz bir adam için üzülme. Kendine odaklan. Artık tüm hayatın o değil sensin.
22 Yorumla
Soran+1 yılOna o kadar adamışım ki kendimi 2 haftadır benliğimi bulmaya çalışıyorum. Her şeyim o olmuş. Çok zorlanıyorum.
- +1 yıl
İlk başta zorlanacaksın evet bazı şeyleri yediremeyeceksin de kendine çünkü sen dört dörtlük sevdin hayatının merkezi yaptın emek verdin ama karşındaki adam böyle değil sen tek taraflı sevmişsin ve senin bir damla göz yaşını haketmiyor hakketmeyecek de ve evet sana dönecek çünkü senin gibi seven birini bulamayacak ama o zaman sen onu istemeyeceksin çünkü içinde ona nefret bile kalmayacak bomboş bir hissizlik kalıyor. İşte o an tıpkı üzerinden büyük bir yükü atmış gibi hissettiğin an olacak. Kendin bile şaşıracaksın bu duruma çünkü senin silemem dediğin insan aslında kendini sende nasıl da sildi bunu anlayacaksın. Tavsiyem onunla ilgili hiçbir şey yapmaman onu öldü kabul et ve hayatına kendini ilk sıraya koyarak yaşamaya devam et
+1 yıl00 YorumlaUnutmak hatadır asla unutmamalısın. Bundan ders almalı ve buna bağlı olarak hayatına devam etmelisin.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılSorunun hatanın sende olmadığını bil sadece yanlış insanla karşılaşmıssin yaptıkları onun karakterini belli eder olmuş bitmiş hayatına bak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdınıza üzüldüm. Bir kez daha anladım ki günün sonunda sevginin kıymetini bilenler yok. Umudum kayboluyor. Böyle bir sevmenin karşılığı bu muydu?
Bunu zorda olsa aşacaksınız inşallah..
010 Yorumla
Soran+1 yılBen de kendime günlerdir bunu sorup duruyorum. Karaktersizliği yapan o ama hatayı kendimde arıyorum. Bir yanlışım mı oldu? Bir saygısızlık mı yaptım? Gözlerimin önünde günden güne benden soğumuş ve bunu görememişim.
Cevap sahibi+1 yılSende hata yok, acı bir tecrübe yaşamışsınız. Ne desem boş. Sen kafanı meşgul et , kitap oku dizi izle.
Boş olduğun zaman daha cok aklina gelir, zamanla da hissizleşirsin.
Değerini anlayan birileri gelir bulur seni. Kimse de yasattigini yasamadan ölmez. Bir sekilde onun acısı çıkar. Ya aldatılır ya da farklı bir şekilde imtihan olunur. En nihayetinde bir kalp kırmış. İlahi adalete inanıyorum. Kendini suclama, sen olması gerekeni yapmıssın, için rahat olsun 🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Dünyaları önüne serdim, çok farklı bir hayat yaşatabilirdim ona ama istemedi. Sağlık olsun.
Cevap sahibi+1 yılLayığını bulmuş, şu an yasadigini hissedemem elbette ama güzel gunler gelecek cok yakinda. ❤️
Soyle soyleyim hic gecmeyecek hep o anda takili kalacak hissiyati olabiliyor insanda ama aslinda oyle degil.
Senide bir gün hak edecek insanlar olacak. Sabır sabır sabır..
Soran+1 yılGerçekten, gözümde çok büyütmüşüm ben bu adamı. Diğerleri gibiymiş o da. Onu o yapan şey benim enerjim, ona yüklediğim anlamlardı. Hayatı boyunca benim gibisini bulamayacak bir daha. Tam kendine uygun bir kadınla görüşüyor.
Cevap sahibi+1 yılSoruyu guncelledikce bende geliyorum 😂.
Ya daha cok erken o acidan kendinize zaman taniyin. Yeni insanlarla iletisim kurabilmebniz bile gercekten cok buyuk bir adim.
Bu hizla devam ederseniz 1 ay'a eski rutininizi unutursunuz umarimm :')
Soran+1 yılİyileşene kadar güncelleyeceğim galiba hahaha. Evet, kalbimi açmaya çalışmam bile büyük bir adım benim için. Önümüzdeki pazar 1 ay olacak :((
Cevap sahibi+1 yılBirgün birini sevdiğinizden ve sevildiğinizden EMİN olduğunuzda buraya gelip güncellerseniz mutlu olurum.
Umuda ihtiyacım var.
şu an imkansız görünen bir şey olabilir..
Cevap sahibi+1 yılNe dedi sana? Senin tepkin ne oldu?
Soran+1 yılPişmanım dedi. Buluştuk, ağladı. Kafam çok karışık ama ben ağladığımda o arkasına bakmadan gitmişti. Aldatma yok diyor. Arkadaşıma benden soğuman için bilerek öyle dedirttim dedi, konuşmaları gösterdi. 11 ay geçti gitmesinin üzerinden. Tam yokluğuna alışmıştım şimdi geri döndü.
+1 yılHep zaten el üstünde götürdüklerimiz bize kötülük yapıyor hiç şaşırmadım hiçbiri bu ilgiyi sevgiyi hak etmiyor emin ol
11 Yorumla- +1 yıl
Hak edersiniz. bazi erkekler de öyle saygısını var ki
Siz o erkeklere s. iktir çekiyorsunuz cezası
Vay arkadaş ya bizim gibi sevenler böyle kız bulamıyor senin gibi sevgilim olsa el üstünde tutarım.
03 Yorumla
Soran+1 yılPırlanta gibi bir sevgiliydim. Bunu kendimi övmek için de söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın. Bir gece bile küs uyutmadım onu. Haklıyken defalarca gönül aldım. Pişman olsun istiyorum sadece.
- +1 yıl
Anlıyorum seni bende sevdim senin gibi birini aynı senin gibi bir gece küs uyumadım oda beni aldattı ama böyle insanlar bizim gibilerin kıymetini bilmezler bi insana ne kadar çok değer verirsek verelim o değeri göremiyoruz sıkma canını seni bir gram hak etmemiş keşke senin gibi benide seven Bi kız cıksa karşıma 😑
+1 yılYiyeceği en ufak kazikta seni arayacak ona dönme sakın.. yaptığı çok çirkin bir şey ve her seferinde tekrarlar. Allah a havale et elbet ahın çıkacak. Ama şuna sana düşen şey sessizlik ve sabır..
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. Yaşattığını yaşamadan ölmesin. Nerede hata yaptım diye kendimi suçluyorum günlerdir.
- +1 yıl
Bana mesaj atarsan bu konuyu konuşabiliriz benzer durum bende de var.
Hiç şaşırmadım bu erkek mahlukunun sütü bozuk kısmı hep böyledir. Hiç takma senlik bir durum yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından evlenmedin onunla bir de o yönden de bak.
Zamanla unutursun takma kafana
10 Yorumla
+1 yılAnlattıkların çokta problemsiz olmadığını söylüyor. Aldatma seks ise, sıkıntı.
00 YorumlaDemek ki el bebek gül bebek bakmak yerine ülçülü bakmayı bilmek lazım.
00 YorumlaUnutmak pek mümkün değil ama sevmekten VAZGEÇMEK mümkün.. onu deneyin..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. KANMAYIN ARTIK KANMAYIN ÇOÇUKSUNUZ DAHA BU NE ACELE
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki 2 yıldır mükemmel bir ilişki yaşamıyormuşsun bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılDünya iyi saf sevgi besleyenler için gerçekten cehennem ya.
00 Yorumla
+1 yılSen kıymet değer bilmeyen birine denk gelmişsin cancazim yaşlar kac
03 Yorumla- +1 yıl
Boşuna üzme kendini
- +1 yıl
Hala pesinde misin
- +1 yıl
İyi geçmiş bir nebze
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutursun ya benimde ihanetle sonuçlandı fazla ilgim sevgim ona ağır gelmiş böyleleri için üzülmeye bile değmez
00 Yorumla
+1 yılİyi ki kendini belli etmiş ya ilişkiniz daha ileri boyuta geçtikten sonra öğrenseydin iyi ki kurtulmuşum demelisin çok zor tahmin edebiliyorum ama alışacaksın ve ondan nefret bile etmeyeceksin merak etme gönlünü ferah tutmaya çalış 🥺
10 Yorumlaunutamicaksın zamanla alışacaksın senin ile aynı durumdayım neredeyse aldatması kalitesinin düşüklüğünü gösterir sana denk birini bul senden aşağı biri yapar bunu anca
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok mu şöyle sarılacak birin. sırdaşın. akşam akşam üzdün kızım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok fazla coookk fazla pişman etmek istiyosan en yakın arkadaşıyla çık asko
00 YorumlaSende yeni insanlarla tanisarak sureci hizlandirabilirsjn kolay degil yasadiklarin :((
11 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi çekici bile bulamıyorum
+1 yılSen kendin her şeyden daha değerlisin kendini her şeyden daha fazla sev bu asla bencillik değildir. Vr her ilişki insana bir derstir.
00 Yorumla
+1 yılOnun karaktersizliği senlik bi şey yok. Olmadığı iyi olmuş böyle bir p. islkle evlendiğini düşünsene birde. Sevinmelisin
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş ya ciddi misin. Böyle değer veren seven birini çok yazık olmuş kaybetmesi
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten. Ayrılırken sen şöylesin böylesin bile diyemedi bu nedenle. Son buluşmamızda çok çırpındım, ilişkimizi silme, ne sorunumuz varsa düzeltebiliriz dedim. Çok ilgi beklediğimi bahane ederek ayrıldı benden. Halbuki ben ilgisinin azaldığının farkındaydım. Kadınlar hisseder derler ya, öyle işte. Konduramamıştım sadece.
- +1 yıl
Anladım anladım. Çok üzücü olmuş ama eminin ki değerini de bilen hakkıyla birisi çıkacaktır. Şehir neresiydi
Soran+1 yılİstanbul’da yaşıyorum.
- +1 yıl
Bende İstanbul’da yaşıyorum. Böyle hakkyla seven bebek gibi davranan bir kız olsa heralde el üstünde tutardım. Üzüldüm çokta yanında olup konuşmak dinlemek isterim seni. İstersen yazabilirsin konuşmak isterin
- +1 yıl
Ekledin sanırım?
Soran+1 yılEklemedim
- +1 yıl
Eklemeni rica etmiştim
Geçmiş olsun , o senin için yanlış kişiymiş , doğrusunu bulursun umarım
20 Yorumla
+1 yılAklından çıkmaz diye düşünüyorum ama bir yolunu bulacağına inanıyorum
00 YorumlaHayatta hersey unutulur rahat ol baska bir sevgili bul unutrsun
00 YorumlaÇok değer verirsen değersiz olursun ben bunu geç öğrendim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsi bitince birakmis iste seni unutursan fazla takma kafana..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMukemmel bi sekilde d. kmis deseydin daha dogruydu
unutamazsin ama sevgin ve ozlemin biter bigun
11 Yorumla
Soran+1 yılİçimde hep kötü bir his var. Sabah uyandığım an başlıyor, uyuyana kadar sürüyor. Rahat nefes alamıyorum sanki.
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBi de karşıdan dinlemek lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılO da öyle söylüyor. Arkadaşına bunu itiraf ederken bile benim için iyi konuşmuş. Hatası yoktu demiş.
+1 yılsende birini bul hemen
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni aldattığı an gelsin aklına..
06 Yorumla- +1 yıl
Çıkış yok çünkü. Öz saygını yitirme sil her yerden. Unut. Karşına çıkarsa da takma bile o takıyor mu seni hayır sen de takmayacaksın ki kalacak yerinde öyle. Üç kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verirseniz kalan 2 kuruşuyla sizi harcar.
- +1 yıl
Doyumsuz bir erkeğin doymasını beklemek gibi bir saçmalığa kapılmayın şimdiden böyleyse evlenseniz neler neler yapardı.. Ya sanki adam mı yok Allah aşkına sizi sevebilecek insanlar olacakken niye kişiliği oturmamış erkeklere bakıyorsunuz
Soran+1 yılBiliyorum, çok erkek var. Başkalarıyla görüşmeye çalışıyorum ama gururuma dokunduğundan mıdır nedir unutamıyorum bir türlü onu.
- +1 yıl
Beynine format at kitabının yazarı barış muslu'nun unutma yöntemi var 5 kare tekniğiyle gizliden çıkarsan yardımcı olabilirim sana. 🪁
Soran+1 yılTakip ettim sizi
- +1 yıl
Ben de ediyorum şimdi 🎐
+1 yılDemek ki sandığın kadar da mükemmel değilmiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bu isler hep böyledir alisirsin zamanla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutamazsın öyle kansızlar var gerçetken
10 Yorumla
+1 yılSeni kulanmis bırakmış kimi erkekler boyle
18 Yorumla- +1 yıl
Aynen @bullent33344
- +1 yıl
Ne var bunda
- +1 yıl
@bullent33344hic biseu
- +1 yıl
Bisey
- +1 yıl
Aferin karicim böyle ol
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Özele bakk
- +1 yıl
Okey
+1 yılHatam yoktu deme en büyük hata sende..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutun
00 Yorumla Zamanla, farkındalık ve iradeyle
00 YorumlaZamanla her sey geciyor. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılGönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni
01 Yorumla- +1 yıl
Her ona kucak açan olmaz fayda bekler hep onu sileni
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok üzüldüm :( yaşın kaç acaba?
010 Yorumla
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılo kaç yaşında peki?
Soran+1 yıl26 yaşında
Cevap sahibi+1 yılüzüldü :( senden önce başka bir sevgilisi olmuş mu? (sorularımı ciddi olarak soruyorum sonunda değerlendirmem olacak)
Soran+1 yılEvet olmuş tabii ki. En uzun ilişkisi 2 ay sürmüş.
Cevap sahibi+1 yılanladım. peki ilişki hayatında hareketli birmiymiş senden önce çok fazla mı sevgilisi olmuş yoksa az mı?
Soran+1 yılOhoo, aynı anda 2-3 sevgilisi olduğu oluyormuş. Öyle biriymiş.
Cevap sahibi+1 yılşöyle diyeyim. hepimizin zihninde hayal ettiğimiz bir kişi vardır. (büyük oranda) erkekler zihninde bir kadını, kadınlar ise erkek hayal eder. ilişki büyük oranda burada geçer. eğer erkek veya kadın hayal ettiği kişiye yakın birini bulmuşsa veya tam olarak istediği her şeyi bulmuş ise ona bağlanır. senin durumun bana bunu anımsattı. senin fiziksel özelliklerini bilmiyorum ama arkadaşın bir arayış içinde bence. eğer hayalindeki kişiyi veya ona daha fazla benzeyen birini bulmuş ise bundan dolayı senden ayrılmış olabilir. çünkü 2 yıllık bir ilişki ciddi bir ilişki. senden bir ricam olacak arkadaşının yeni sevgilisi ile senin fiziksel özelliklerini yazar mısın?
Mesela;
sen o
göz:
boy:
saç rengi:
... gibi
tabii bu kesin değil fakat senin anlatmana göre benim aklıma böyle bir şey geldi.
Soran+1 yılKiminle görüştüğünü bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılanladım. benim düşüncelerim bunlar.
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer