2 yıllık sevgilimle mükemmel bir ilişki yaşadık ve buna rağmen beni aldattı. Onu nasıl unutacağım?

2 yıllık bir birlikteliğimiz vardı. Gerçekten bu 2 yılda ona karşı tek bir hatam olmadı. Her zaman el bebek gül bebek baktım ona. Bir dediğini iki etmedim. Güvenini kırmadım. Bütün hayatım oydu. İlişkinin son 1-2 ayı inanılmaz ilgisizdi. Tartışınca gönül almamaya başladı. Bir şeye kırıldığımda “Kırılma, ne yapabilirim.” demeye başladı. Ben de sürekli tartışıyordum. En sonunda da “Ben artık yapamıyorum, kaldıramıyorum.” diyerek benden ayrıldı. Ayrıldığımız hafta son görülmesi her gün sabah 4-5 civarlarındaydı. Yeni birini bulmuştur hemen diye düşündüm. Ama sonradan arkadaşından öğrendim ki benimle sevgiliyken de görüştüğü biri varmış. Kalbim paramparça oldu. Ben bunu hak ettim mi diye düşünüyorum ama tertemiz bir sevgiliydim. Bana bunu neden yaptı? Ben onu nasıl unutacağım?

Güncellemeler
+1 yıl
Kızla birlikte bizim emojimizi koyarak fotoğraf atmış az önce.
Güncellemeler
+1 yıl
Görüştüğü kızı soruşturdum biraz. Piyasa kızıymış. Hangi yolun yolcusu olduğu paylaşımlarından bile belli oluyor. Yazık.
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba. Soruyu soralı 1 hafta oldu. Biraz daha iyiyim. Sanırım yavaş yavaş unutuyorum. Güzel anılarımız aklıma gelince hala hüngür hüngür ağlıyorum. Başka insanlarla konuşup görüşmeye çalışıyorum ama kimse o boşluğu doldurmuyor. Başkasından gördüğüm ilgi hoşuma gitse de bir süre sonra o aklıma geliyor. Ayrılığımıza da değil, ayrıldıktan sonra hiç hak etmediğim şeyler yapmasına ağlıyorum sadece. Ne zaman atlatacağım bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
20 gün oldu soruyu soralı. Adam kendi kalitesini düşürmek için her şeyi yaptı. Hâlâ karı kızla takipleşiyor. Vizyonu karı kız olan ve cinsel organıyla düşünen bir adama 2 sene ayırdığım için kendimden utanıyorum. Ona çok farklı bir yaşam sunabilirdim ama istemedi. En azından artık “İlgisizsin. Benimle ilgilen.” diye tartışmıyorum, kafam rahat :)) İlginin tamamen yok olması kırıntısından iyiymiş.
Güncellemeler
+1 yıl
10 gün daha oldu :)) Tamamen unuttum diyebilirim. İyi anıları düşünüp kendimi üzmeyi bıraktım. Sosyal medyasını da stalklamıyorum. Ne kadar gözden uzak o kadar iyi geldi bana. Başka insanlarla da konuşmaya başladım. Sevgimi hak eden kişilere vereceğim.
Güncellemeler
+1 yıl
2,5 ay oldu. Güzel anılarımız aklıma geldikçe hala üzülüyor, ağlıyorum. Ama yeni hayatıma özellikle de yokluğuna alıştım. O ayrılıktan sonra kendini dağıttı. İlgi açlığını belli eden türde paylaşımlar yapıyor. (Arkadaşlarım atıyor bana. Stalk yapmam, haberin gelir ahahaha) Sürekli vücudunu paylaşıyor. Sohbete çağıran storyler atıyor “Film önerin?” gibi. Ayrıldıktan sonra bambaşka birine dönüşmesi çok üzdü. Sanki yüzünü, kirpiklerini sevdiğim adam o değilmiş gibi geliyor. Hatasını anlayacak, bir
Güncellemeler
+1 yıl
bir noktada karıya kıza doyacak. Ama kim bilir ne zaman.
Güncellemeler
+1 yıl
Mayıs ayındayız. Son 1 haftadır gittiğimiz her yerde karşılaşıyoruz. Çok kötü oldum bu hafta. Çok üzülüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Her yerden engeli kaldırmış ahaha. Ne zaman kaldırdı bilmiyorum, yeni fark ettim.
Güncellemeler
+1 yıl
5 ay oldu. Geçen gün mesaj attı bir anda. Hayatımın nasıl gittiğini merak etmiş. Sen ne karaktersiz bir adamsından girdim asla iletişime geçme benimle diyip engelledim ahahaha. Zaman her şeyi unutturuyormuş gerçekten. Geçmez demeyin geçiyor :))
Güncellemeler
+1 yıl
8 ay oldu. Hiçbir anımızı hatırlamıyorum. Başka insanlarla konuşuyor, görüşüyor hatta flörtleşiyorum. Renkler yeniden capcanlı. Yazdığım son güncelleme bu. Ölüyorum, bitiyorum, onsuz yapamam diyen kardeşlerim bu soruya denk gelirse zaman geçtikçe nasıl unuttuğumu okusunlar diye yazdım hepsini. Ben de öyle düşünürdüm :)) Kimse kimse olmadan ölmüyor. Görüş yazan herkese çok teşekkürler, Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın
Güncellemeler
+1 yıl
1 sene oldu arkadaşlar. Dün döndü.
2 yıllık sevgilimle mükemmel bir ilişki yaşadık ve buna rağmen beni aldattı. Onu nasıl unutacağım?