Dinen bir sakıncası olmasaydı ve eğer ülkelerde buna izin verseydi kardeşinizle evlenir miydiniz?
İğrenç Diye yorumlamayın Adem ve Havva dönemine gidin. O zamanlar normaldi sonuçta.
Ben bugün bunu abime sorduğum için az daha dayak yiyecektim.
Salak salak konuşma diye bağırdı bana bende surat astım. Sonra gittim niye ben çirkin miyim o yüzden mi evlenmezsin benimle falan dedim. O da 'Tabiiki seninle evlenirdim.Öyle bir şansımız olsa ilk seninle evlenirdim ama yok o yüzden küçük beynini bu tür saçma şeylere yorma dedi. Dalga mı geçti ciddi mi anlamadım.
Ama o konuşmadan sonra aramızda tuhaf bir şey var. Gözgöze gelince gözlerimizi kaçırıyoruz falan. Mal olduk şu an resmen.
Ama siz ne yapardınız? Evlenir miydiniz kız/erkek kardeşinizle?
İğrenç Diye yorumlamayın Adem ve Havva dönemine gidin. O zamanlar normaldi sonuçta.
Ben bugün bunu abime sorduğum için az daha dayak yiyecektim.
Salak salak konuşma diye bağırdı bana bende surat astım. Sonra gittim niye ben çirkin miyim o yüzden mi evlenmezsin benimle falan dedim. O da 'Tabiiki seninle evlenirdim.Öyle bir şansımız olsa ilk seninle evlenirdim ama yok o yüzden küçük beynini bu tür saçma şeylere yorma dedi. Dalga mı geçti ciddi mi anlamadım.
Ama o konuşmadan sonra aramızda tuhaf bir şey var. Gözgöze gelince gözlerimizi kaçırıyoruz falan. Mal olduk şu an resmen.
Ama siz ne yapardınız? Evlenir miydiniz kız/erkek kardeşinizle?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer