Kimse kimseyle zorla evlenmiyo ki isteyen evleniyo zaten biz hep birlikte büyüdüğümüz için bizim ailede kuzenle evlilik düşünülmez ama bu büyütülürken ogretilenle alakalı kardeşle kıyaslanamaz iki tarafta seviyorsa evlenilebilir
Anlamak istemiyorsunuz çünkü haklı olmak istiyorsunuz konuştuğumuz konu bir varsayım değil varsayım üzerinden verilen cevapla bir yere varamayız ve şu an abim olarak tanıdığım için belki ama hayır ben asla evlenmezdim mükemmel bir abim var ona aşığım ama bu aşk arzu içermiyor sevgilimi arzuluyorum iki sevgi arasında çok büyük fark var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genlerle ilgili bir şey bu dini açıdan ve bilimsel olarak normalde sorun olmuyor kardeşle kuzen arasında çok fazla fark var
Yahu kuzen dedigin annenin yigeni be
Sonuçta annenle ilgisi olmayan yabancı bir adamın genlerinide taşıyor
Teyzenin kinide tasıyor
Benziyor
Abicim ona kalırsa hepimiz hz Adem ve Havva dan geldik dünyadaki herkesle aynı geni taşıyoruz sana göre
Ben ona da inanmıyorum Adem Havva mevzusu saçma
Temel biyoloji dostum. Sülalenizde bir genetik bozukluğun taşıyıcılığını yapan biri varsa çocuğunuzda olma olasılığı yüksek oluyor.
Allah sizi bildiği gibi yapsın
Yanlış anladın adam akraba evliliğine karşı
Sağol be dostum
@marcusantonyus
Nesi aynı acaba siz iyi misiniz ya ensesi bir iliskiyle helal bir ilişkiyi nasil aynı kefeye koyarsınız
Ensest*
Senin dininde Helal olsa ne yazar mide almadıktan sonra
Kimse kimseyle zorla evlenmiyo ki isteyen evleniyo zaten biz hep birlikte büyüdüğümüz için bizim ailede kuzenle evlilik düşünülmez ama bu büyütülürken ogretilenle alakalı kardeşle kıyaslanamaz iki tarafta seviyorsa evlenilebilir
Kardeşler arasında böyle bir sevgi söz konusu olamazken kuzenler arasında olabilir
Abin ya da erkek kardesin var mi?
Abim var
Helal olsaydı o sana evlenir miydin
Varsayımlar üzerine degil gerçekler üzerinden konusuyoruz
Soruma cevap alabilir miyim say ki?
Anlamak istemiyorsunuz çünkü haklı olmak istiyorsunuz konuştuğumuz konu bir varsayım değil varsayım üzerinden verilen cevapla bir yere varamayız ve şu an abim olarak tanıdığım için belki ama hayır ben asla evlenmezdim mükemmel bir abim var ona aşığım ama bu aşk arzu içermiyor sevgilimi arzuluyorum iki sevgi arasında çok büyük fark var
İşte kendin söyledin bak dini boyutu olmadan insan böyle düşünebiliyor değil mi
Siz cidden kafayı yemişsiniz sapkınlık sizin bu düşünceleriniz
Gerçekler bunlar sen görmek istemiyorsun
Genetik farklılıkla ilgili bu
Bence ikisi de aynı.
Bilimsel olarak abiyle evlenmek ile amcanın oğluyla evlenmek arasında dağlar kadar fark var birinin genetiği başka diğerininki bambaşka
Midesel olarak
Aynı
Hayır fark var yine de
Bana göre yok teyzemin cocugu sonucta ıyy
Tamam knk sana göre bana göre ona göre
Ensestlik bu.
Evet ikiside
Kuzen değil. Neticede farklı bir aile, yakın da olsa ama kuzeniyle evlenmeyi kim tercih eder ki?
Avrupa kuzen de yasak ama ensest olarak görülüyor
🤷♀️
Neyse bize neyse