Yaz tatili için yaylaya geldik evimiz çok büyük ( 3-4 aile birlikte kalıyoruz ) Kocamın kardeşi maden işçisi ama kocamla kardeşi pek geçinemez sevmezler birbirlerini ( kardeşi çalışmada yani yaylada değil ) ama eltimle kocamın hiç sorunu yok. Benimde eltimle sorunum yoktu. Biz geldiğimiz günden beri benle düşmanca , sertçe bakışıyor. Yayla yeri olmasına rağmen sadece dar tayt veya etek giyiyor. Ben ne giyersem aynı tip kıyafetler giyiyor artık nedeni kocama benden güzel oldugunu göstermek felanmı istiyor anlayamadım. Eltimle aramız iyice açılmıştı birgün eltim ben kocam ve görümcem oturuyorduk , Görümcem bana abla işleri yaparken zorlanıyorsan söyle hemen yardıma geleyim dedi. Eltim hemen daldı konuya : Bu şehirde büyümüş güç kuvvet ne gezer iş vermeyin tek bildikleri güzelim güzelim demek dedi. Öyle diyince kocam güldü. Ben sinirlendim güç kuvvet sendekinden fazladır istersen gel kanıtlayayım dedim ayağa kalktım. Oda hemen ayağa kalktı birbirimize girmeden kocam geldi oturttu ikimizide. 15 dakika sonra beni içeri çağırdı kocam ve bir sürü laf söyledi ne yapıyorsun sen onunla öyle konuşamazsın falan filan. Acaba kocam ile eltim arasında birşey var mı. Ve ben görümcemin ve kocamın gözünde yenilmiş durumdamıyım eltimle kavga etmelimiyim. Kocam için ağzını yırtarım ben o çiyanın.
Ha birde tüm eltiler böyle kıskanç ve dayak yeme meraklısı mı?
Ha birde tüm eltiler böyle kıskanç ve dayak yeme meraklısı mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer