• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aşkta sınır var mıdır?

nahiref
nahiref Takip Et
Xper 5 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
bir erkek yada bir kadın aşk için neleri yapar ne kadar çılgın olur ya da şöyle diyeyim sevdiğiniz imkansız ama sevemkten vazgeçermisiniz onun için neleri göze alırsınız?
Aşkta sınır var mıdır?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• yildirimhc
    yildirimhc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl

biz gerçek aşkı istiyoruz, biz gerçek sevgi saygı güven istiyoruz, herkes soruyor sevgilin var mı diye yok diyorum hatta bazı kızlara yakınlık gösterince dost olarak arkadaş olarak sanki onlara karşı bir şeyler hissettiğimi sanıyorlar, her an bir şeyler bekliyorlar ve bazen seni kendilerinden uzaklaştırmaya çalışıyorlar ama bilmiyorlar ki bu kalp hep atıyor önemli olan ritminin değişik atması.. Yani benim öyle düşüncem olduktan sonra sen ne yaparsan yap ben seni severim ha olur olmaz orası ayrı.. herkes zaman diyor zamana bırakalım diyorlar. Bazısı zaman ayırır, bazısı ilaç olur diyor. Bir de kader diyorlar; biz ne yapsak da kader birleştirir diyorlar. Kimisi ise herkes kendi kaderini çizer diyor.. Herkes aşkı istiyor, güven istiyor, sevgi, saygı, hoşgörü, kıskanılmak, mutluluk istiyor.. AŞK nedir istediğiniz insanı ayarlamak mı sen böyle ol o böyle olsun demek ki veya siz böylemisiniz de onun da böyle olmasını istiyorsunuz. Önce kendini düzelt sonra başkasını eleştir ve mutlu etmesini bil.. Aşk nedir diye bana sorarsanız tanımı olmayan bir kelimenin açıklaması da yoktur.. Yaşa gör..

1
    4 Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

kim ne derse desin önemli olan sol tarafının ne dediğidir dimi ;)

Yorumla
    • yildirimhc
      yildirimhc
      +1 yıl

aynen öyle :)

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

bazen duygularda yetmez ama kimine göre mantıkta lazım bana duygum olsun yeter :)

Yorumla
    • yildirimhc
      yildirimhc
      +1 yıl

herşey kısmettir..

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Tramps
    Tramps Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

şöyle ifade edeyim.

Şimdi bir nehir düşün içinde timsahlar var.

nehrin bir tarafında ben bir tarafında aşık olduğum kişi duruyor.

oldumu.

işte benim o insana kavuşabilmem için nehre atlayıp timsahlarla verdiğim mücadeleyi kazanıp karşıya geçmem gerekiyor.

işte bunu yapabilmem için bir güce ihtiyacım olacak.

Çünkü benim tek başıma timsahlara gücüm yetmez.

İşte o gücün kaynağı ne biliyormusun?

Aşık olduğum kişinin bana karşıdan gel ne olur diye bakan gözleri.

O gözler aynı o şekilde baktığı müddetçe bu mücadelemi yaparım.

3
    5 Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

helal...

Yorumla
    • Tramps
      Tramps
      +1 yıl

teşekkürler:)

Yorumla
    • laedri
      laedri
      +1 yıl

eyvallah kardeş. karşı cins nedense Leyla'nın yaptıklarını unutup bizden kendi başımıza Kays olmamızı bekliyor

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

rica keşke senin gibi düşünse tüm insanlar

Yorumla
    • Tramps
      Tramps
      +1 yıl

est. :)

Yorumla
  • mudim
    mudim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 52%
    +1 yıl

burda işin içine cesaret giriyor. cesaretin yoksa imkansızı yaşar gidersin. ama cesaretin varsa imkansız diye bişey yoktur imkansızı imkanlıya çevirirsin :)

1
    10 Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

doğru mudim haklısın bende öyle düşünüyorum...

Yorumla
    • mudim
      mudim
      +1 yıl

biz kızlarda pek yok ama büyüdükçe cesaretleniyoruz bu da bi gerçek :) öyle de olmalıyız korkak olmamak lazım pişmanlık duymamak için. hayatta yaptıklarından çok yapmadıkların için pişman olursun

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

aynen ben yaptıklarımdan pişmanım ama biliyormusun değmezmiş çünkü...

Yorumla
    • mudim
      mudim
      +1 yıl

değmediğini anlıyorsun ya işte orta bitiyor boşver. değmiyor cidden özellikle de değmeyecek biri için yaptığın pişmanlıklar.

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

evet ama tecrübe ediniyoruz işte ben nasihatlere pek kulak asmıyorum sanırım genelde yaşayıp acı çekip öğrenmeyi tercih ediyorum :D

Yorumla
    • mudim
      mudim
      +1 yıl

nasihatlara kulak ascaksın :D bende asmıyorum ama bazen gerekli oluyor. hayatta yaşayarak tecrübe edinirsen daha etkili biri söylediği zaman o kadar etkilemiyor yine bildiğini yapıyorsun. bırak acı çek ama sonunda refaha ulaş

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

aynen öyle bu arada kafa dengi çıktık ne dersen aynen evet öyle diyorum :D

Yorumla
    • mudim
      mudim
      +1 yıl

:D evet aynen öyle. ee aklın yolu bir kafalar denk bizim

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

:D sevdim bu tezi aklın yolu bir :)

Yorumla
    • mudim
      mudim
      +1 yıl

;D aynen

Yorumla
  • neoist2
    neoist2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Kişinin cesaretine bağlı.Korkak biriyse hiçbirşey yapamaz sadece oyalar ve karşısındakinin zamanını çalar.Cesursa yapabileceklerinin sınırı yoktur.

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

13

Cevap

• adaada
    adaada Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 52%
    +1 yıl

bı erkek ask ıcın ınanılmaz seyler yapar.. hayal bıle edemeyecegın.. herzaman sasırtan.. bı kadının asla feda edemeyecegı bı cok seyı ortaya koyar.. bı defa mental olarak baktıgımızda bıle bı erkegın bı kadına duygularını acması bıle buyuk bıseydır bıyerde.. toplumsal kosulları ataerkıl aıle yapılarını ırdeledıgınde. tabıkı yetınmez bununla cunku o erkektır.. mutlu ederek mutlu olabılır.. en azından oyle hısseder.. bır kadın cogu yerde bı erkekten daha vahsıdır ve guclu.. ama koruma gudusuyle hareket eden erkektır.. uzak ıkı ayrı sehırde ıkı sevgılı ozlemısler bırbırlerını.. kadının cebınde sadece yol parasına yetecek kadar para var ama daha oncesınden bı elbıse yada kendı ıcın daha onemlı olan baska seylere ayırdıgından gıdemez.. erkegınse cebınde bıse almak ıcın ayırdıgı bı para yoktur zaten.. ama ozledıyse dusmanından borc bulur, otostop ceker, kacak trene bıner gerı nasıl donecegım dıe dusunmeden arkasına bakmadan gıder...

0
    14 Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

kadınları bu kadar küçümseme bence bende çok şeyler yaptım önemli olan karşındakinin bunu haketmesi ayrıca kadın gerçekten severse kıyafete falan bakmaz sevdiğine koşar ben öyle yaptım en azından...

Yorumla
    • adaada
      adaada
      +1 yıl

bu bı genelleme kucumseme dııll bunu dogal bı gudu olarak goruyorum.. bı erkegın bekledıgıde senın yaptıgın gıbı kosmasıdır.. ama kosmazsa herzaman bı nedenı vardır.. ve su bı gercek yıne genelleme yapıorum bunun sevgıyle olcutu yok karakterle ılgılı.. sonucta cocuklugunuzdan berı korunarak buyuyosunuz sureklı bırılerı var bı bayanı savunan kollayan dustugunde kaldıran.. erkek bıraz farklıdır kendısı ogrenır bı cok seyı.. konuyu cokta dagıtmadan bı kadın hernekadar delıgıbı sevsede durabılır.

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

doğru demekki o klasik kadınlardan olmadığımız için kıymetimiz bilinmiyo neyse aşk farklı bişey menfaatsizce birine bağlanmak aşk becerene helal olsun eline yüzüne bulaştırana da yazıklar olsun ne diyim...

Yorumla
    • adaada
      adaada
      +1 yıl

işte yine bı genellemeyle.. erkegın gozunde bedel odenmeden elde edılenın pek degerı yok neyazıkkı.. bunu solerken bıle kendımı kınıyorum ama oyle.. menfaat dııl olayı guzel yapan.. ask nefret ozlem bunler net duygular dııldır cetrefıllıdır ve tanımlamak mumkun dııldır cunk saf dııldır.. hersey vardır ıcınde.. oyun oynamak gıbı hayatla.. en cok ıstedıgın seye sahıp olsan tanrı tarafından verılmıs olsa yıne bı kulp bulunur.. neden bukadar kolay vs.. ınsan dogasında var mazosistlık

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

tavsiyen ne kaçmak mı onu yapalım o zaman :) siz erkekler ne istediğinizi bilmiyorsunuz kaçarız aman ya peşindemi koşçam dersiniz sevip peşiniz sıra geliriz kolay elde ettim nasılsa benim dersiniz Allah aşkına kadınlar ne yapsın yaranamıyoruz size ya :)

Yorumla
    • adaada
      adaada
      +1 yıl

:) farkındalık yeterlı aslında... sonuca okadar odaklanıyosunuzkı karakter analızınden kacınıosunuz ve dogal olarak anlayamıosunuz cogu zaman bı erkegın ne ıstedıgını.. kendı adıma konusursam ask gıbı bır kadın olmalı.. gorunusuyle dıılll tavırlarıyla, kelımelerıyle, sahıplenmesıyle, doyamamasıyla, fedakarlıgıyla, sadakatıyle, cılgınlıgla, duraganlıgı ve ıcı ıcıne sıgamamasıyla.. ask gıbı olmalı herseyden olmalı ıcınde tarıfsız.. olcusuz.. anı ve benı yorumlayabılmelı, anlayabılmelı dıle dokmede

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

bu dediklerini de yaptım yok olmuyor ya bin yıl geçse aklım ermeyecek erkek kadın ilşkilerine :) ayrıca siz erkekler ne çok şey istiyorsunuz biz kadınlar sadece çok sevilmek istiyoruz ama nerde anlayan :)

Yorumla
    • adaada
      adaada
      +1 yıl

bı anda ınfaz edıldık sankı :) burdayız 7 yıldır mutlu.. gercekten cok sey ıstemıyoruz sadece farkındalık ıstedıgımız en azından benim ıstedıgım :) hılelı bıraz ama olsun

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

siz erkekler karmaşıksınız ve hepiniz farklısınız çözmek çok zor yemin ederim kadınlara bi çiçek al gönlünü alırsın ama erkeklere ne yaparsan yap yetmez hep fazlası olmaz ama böyle baylar :) bayanlara biraz itina gösterin...

Yorumla
    • adaada
      adaada
      +1 yıl

bu cumleler benim agzımdan ufak degısıklıklerle cıksa yıne dogru olur:) bı erkege bısey almana bıle gerek yok sadece tatlı bı tebessum cok daha degerlı.. bak bıde masrafsızız ıste:)

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

yok be gülümsemekten çenem ayrıldı yinede olmadı gülmek falan yetmiyo acı çektirmek lazım o zaman çok değerli oluyorsun ben artık böyle düşünüyorum...

Yorumla
    • adaada
      adaada
      +1 yıl

yanı.. dogru dusunuosun ama acıya bakıs açısı onemlı.. tatlı bı acıysa haklısın acıda olmalı ıcınde..

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

aman ne bileyim karşılıklı anlaşamıyoruz heralde :) her metod denendi sonuç belli hazin son " BİTTİ" o yüzden haketmeyene değil sevgini günahını bile vermeyeksin en güzeli

Yorumla
    • adaada
      adaada
      +1 yıl

bırıncısı sevılmek ıcın metod denemek makanıklestırır bence askı.. sonucta duygular karsılıklı olmalı kı bu kosullarda metod dııll kendın olmak onemlı.. ve tabıkı hakedene olmalı.. buda karsılıklıklı olmanın temel kosulu.. ve tabı kısa surelı ılıskılerın en buyuk katılı artık tuketım cılgını olmamız, duygularda bıle.. acalecı ve savurgan.. tempo yakalamak gerek. sonucta en buyuk oyun hayat

Yorumla
  • alibirinci
    alibirinci Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

sevgi ve aşk bu ikisi değecek birisi içim bana dağları deldirir en güzel aşk da zor olandır :)

1
    1 Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

bencede..

Yorumla
  • melissalı
    melissalı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

aşk vazgeçilmezdir , zaten imkansızı yaşamaktır ınsan aşık olduğunda ne yaptığını bılemez otomatık aptallaşır oyuzden ınsan aşıksa onun için herşeyi göze alır butun engellerıi nekadar varsa.

1
    0 Yorumla
  • winner
    winner Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Her şey tamamen kişiseldir yani herkesin sevmesi farklıdır o yüzden sabit bir durum söz konusu değildir .

0
    0 Yorumla
  • zwxaist
    zwxaist Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

insana göre değişir.önemli olan bence nedir biliyo musun hiç tereddüt etmicen birini bulmak zor ama imkansız değil

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

belki ters gelicek ama yargılamayın bende imkansız kuzenimi sevmiştim ...eğer onunda böyle düşündüğünü bilseydim aile engellerinin hepsini aşardım ama...amaları çok

0
    9 Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

aşkta herşey gelir insanın başına kardeş yargılamak Allahın işi bize düşmez gönül bu söz dinlemez nerde imkansız varsa gider onu sever...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet...ben ileride onun düğünüe gidip gelinliği içinde görücem bildiğin film gibi öyle boğuluyorum ki eelerim bağlı işte imkansızın imkansızı

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

ailenizde akraba evliliği varmı peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

var..

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

öyleyse neden açılmıyorsun ona söyle duygularını eğer karşılıklıysa evlenirsiniz sen adım at madem onda cesaret yoksa aşk bu ya ziyan etme madem aşıksın söyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

onun ilk sevdiği insan bendim 10 sene önce aklım daha başımdaydı olmaz dedim..ama birbirimizi yinede tutkuyla izledik...sonra büyüdük bir sevgilisi oldu zamanla kahrolmaya başladım bir yanımda ailem bir yanımda sevdiğim insan...10 sene sonra gidip tekrar konuşmaya karar verdim ama artık büyümüştük içimde öyle büyüdü ki sığmayacak bir hal aldığında zaten gittim konuştum...şimdi bütün samimiyetimiz silindi onlar çocukluktaydsı falan dedi yüzüme bile bakmıyor şimdi bizim çocukluk oyunumuzdu..

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

hımm anlıyorum zor bi durum Allah yardımcın olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bana en iyi tavsiyeni söyleyebilir misin?

Yorumla
    • nahiref
      nahiref
      +1 yıl

eğer hala onun senden hoşlandığını düşünüyorsan ona açıkça anlat gerekirse zorla dinlet belki oda pişman olur ilerde ona aşktan zamanında kokrtuğunu ama ondan vazgeçemediğini söyle bilmiyorum karışık biraz inş kavuşusursunuz birbirinize...

Yorumla
  • FarklıKisi
    FarklıKisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

aşk kontrolü kaybetmektir ve gözününün kör oluğ hiç bir şeyi hiç kimseyi görmemesidir o kişiden baska

0
    0 Yorumla
  • kemal41
    kemal41 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

aşk insana herşeyi yaptırır

aşkın gözü kördür derler ya

gözü başka hiçbir şeyi görmez

0
    0 Yorumla
  • mlm90
    mlm90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 47%
    +1 yıl

sınırsız birşey yoktur bence

0
    0 Yorumla
  • zil2tapoz
    zil2tapoz Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

aşkın sınırı yoktur..

0
    0 Yorumla
  • pinkpanterr
    pinkpanterr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

zaman zaman bazı bazı

0
    0 Yorumla
  • mstii
    mstii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47
    +1 yıl

hergün her saat değişir sınavın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sınırsız olmak iyi değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

aşkta sınır olmamalı asla

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşkta sınır var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşkta sınırlama olur mu? 9 cevap verildi
Aşk sınır tanır mı? 18 cevap verildi
Sevmenin sınırı olur mu? 8 cevap verildi
Aşka her şey dahil mi yoksa sınırları var mı? 61 cevap verildi
Sevginin sınırı var mıdır? Bir insan ne kadar sevebilir? 17 cevap verildi
Aşk sınır tanımaz mı? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨